הי בנות וחתולים...

סרינה

New member
הי בנות וחתולים...

מצטערת שקצת נעלמתי בשבוע האחרון - הסידורים, העומס והעייפות מדיאטת הרצח שבה פצחתי רגע לפני החגים (מאוד הגיוני, אני יודעת) הכריחו אותי להתנתק קצת מהפורום האהוב עליי. מקווה שעכשיו אחזור להשתתפות פעילה יותר. החג שלנו היה נחמד - מאוווווד משפחתי, כולל ארוחת צהריים משותפת עם ההורים משני הצדדים בחג עצמו, שעברה דווקא בקלות יחסית. היה כיף, אבל בהחלט נרשמה הקלה לחזור הביתה שלשום בערב. ואתמול - אתמול היתה לי יומולדת! ובעלי המקסים חגג לי אותה בדרך הכי יפה שיכולתי לתאר - בשקט, ביחד, בבית, עם ארוחת בוקר מפתיעה שהוא הכין (בד"כ הוא לא מיודד עם המטבח), וקצת זמן איכות זוגי. בערב יצאנו למסעדה שאנחנו הכי אוהבים, ומכיוון שהיינו בערך הזוג היחיד, קיבלנו טיפול מיוחד. כמו שאפשר אולי להבין בין השורות
, הלכה הדיאטה, אבל למי אכפת? והיתה גם המתנה, שהיא משהו שרציתי כבר המון זמן וכבר לא חשבתי שיהיה, כי הוא דורש יותר מדי תכנון וריצות. והנה, הוא תיכנן בלי שאני אדע כלום (הוא לא נשבר גם בחקירה מאומצת במיוחד), והצליח ממש להפתיע אותי. אז אמנם אמרתי לו את זה כל היום אתמול, אבל הנה שוב (ומצטערת על הדביקות): יואב שלי, אני אוהבת אותך הכי בעולם. אתה המתנה הכי גדולה שיכולתי לבקש. לא חשבתי שיכול להיות כ"כ טוב, ואני מופתעת כל פעם מחדש.

אתי@

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

המון מזל טוב הרבה אושר, אהבה והצלחה
ושיהיה רק טוב
נ.ב. סיקרנת אותי לגבי המתנה...

סרינה, ממש ריגשת אותי!

נשמע שהיה מקסים! איזה מסעדה? אדום? איפה אתם גרים בירושלים? (אפשר במסר)

kisses

New member
בדיוק אני באה לכתוב שהיה לך יום

הולדת אתמול 8.9.02 אז המון המון מזל טוב ועד מאה 120
המון אושר בריאות והצלחה

יעלי2

New member
../images/Emo166.gifסרינה מזל טוב ו../images/Emo65.gif

"המתחיל במלאכה, אומרים לו גמור" ספרי מה הוא הביא לך. הסקרנות הרגה את ה
.

danaziv

New member
סרינה מזל טוב../images/Emo65.gif

ספרי,ספרי כולנו במתח...

סרינה

New member
תודה - אתן חמודות! ../images/Emo24.gif

אז לעירית: המסעדה היא אכן "אדום", והיה מצויין במיוחד. וחוץ מזה, מזל טוב! קראתי את סיפור החתונה שלך ונשמע שהיה נהדר. והמתנה - זה אולי יישמע משונה למי שלא מכיר אותי, כי איך אפשר להתאהב בשולחן? אבל קרה המקרה , ואחרי שהמון זמן חשבתי איזה שולחן אני רוצה לסלון ביתנו, ראיתי שולחן שהתאהבתי בו לחלוטין (יואב יודע, זה בסדר מצידו
), והוא בכלל לא נראה כמו שום דבר מוכר, ובטח לא כמו שולחן לסלון, אבל כזה אני רציתי. הבעיה היא שלא מצאנו משהו דומה בשום מקום, וזה משהו שצריך להזמין במיוחד מנגר, ולו אף פעם אין זמן וכוח ואני לא הרגשתי מספיק אמיצה לעשות את זה לבד, אז די ויתרתי על שולחן החלומות שלי. ואתמול הוא אמר לי פתאום שהוא עשה את ההזמנה, ישב עם הנגר, אמר לו בדיוק צבעים וגבהים וכאלו, בחר עץ, ובקיצור, עשה הכל חוץ מלבנות לי אותו לבד. הוא היה עצוב, כי הוא קיווה שזה יהיה מוכן עד היומולדת, אבל לא (ייקח עוד כמה ימים), וממש לא נורא. כי מה שהכי חשוב לי, יותר משולחן זה או אחר :), הוא המחשבה והערמומיות (כל העניין היה כבר לפני חודשיים-שלושה, ואני כבר הספקתי לשכוח) והאהבה ותשומת הלב, שאותן אני אאגור לי לרגעים שבהם הוא נורא עסוק או "לא מראה מספיק". אני חייבת לרוץ - להתראות בינתיים,

אתי@

New member
כל הכבוד ליואב

עכשיו את חייבת לנו תמונה
של השולחן כמובן

fila

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

נשמע כמו יומולדת כייפית אמיתית.... לפעמים האנשים איתם אנו זוכים לחיות הם באמת המתנה הכי גדולה שיכולנו לייחל לה...... אז כל הכבוד ליואב
ושיהיו לכם עוד מלא שנים של אהבה

יעלי2

New member
זה נשמע מובן לחלוטין:../images/Emo6.gif

אנחנו קיבלנו בחג סכום חגיגי מחמי וחמותי. צווחות ההתלהבות שלי נשמעו בכל הרחוב. אז אחיו הצעיר שאל בתדהמה:"לא ידעתי שאפשר ככה להתלהב מסכו"ם. אם הייתי יודע הייתי כבר מזמן מביא לחברה שלי"
אז אני מבינה אותך לחלוטין וכל הכבוד לו.

rinutza

New member
יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif ומאחלת לך

עוד המון ימי הולדת כאלה

תוכי

New member
המון המון ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo39.gif

למעלה