הי בנות, ושוב מחוברת

נוג

New member
הי בנות, ושוב מחוברת

הי! אני מרגישה מוזר כאילו זאת הפעם הראשונה בפורום, כל כך הרבה שמות חדשים מרגישה שצרכה להציג את עצמי מחדש. בת 33 פוליציסטית ותיקה בעלת מחסור בהורמונים (ולא מכירה מזה מחזור בלי התערבות רפואית),עוברת שנתיים טיפולים עם גוף שמתעתע יש חודשים בלי כל תגובה ולא משנה מה מזריקים ויש חודשים עם תגובות היסטריות. החודש עם מנוגן גידלתי רירית יפה ושמנה אבל גם ציסטות ויבול גדול מדי של זקיקים, קבלתי כריגון, עברתי שתי הזרעות ועכשיו עם תמיכה של גסטון (הידוע לשימצה).כדי שלא יהיה משעמם אושפזתי בי"ח.(זאת הסיבה שנעלמתי) הגוף החליט לעשות חגיגה עד הסוף עם כבר תגובה עד ללכת עד הסוף לא משנה כמה מיים שתיתי הוא היה בשלו אולי אתן זוכרות את הנטיה שלו כבר התלוננתי עליו בפורום. אז מה שנותר הוא לחכות עוד 10 ימים עד לבדיקת הדם ולהמשיך עם העונש והישבן הכואב ומחליף צבעים, (אני לא סובל דרדסים {גסטון}). הלוואי הלוואי הלוואי שהסבל לא לשווא, האמת היא שאני במצב מפורק ובלי כוחות ודי פסימית, עם הרהורים על הפסקה עם זה לא יצליח - עד מתי נסבול כמה מדורי גיאהנום נעבור עד ההריון המיוחל וגם אז שלא יהיו תקלות וכאבי לב וצרות אחרות. שאלה פילוסופית מה חווה כל כך חטאה שקוללנו כך לא מספיק, האמירה שבעצב תלדי בנים. סליחה על הדיכדוך וחוסר האופטימיות שלי, כל מה שאני צרכה הוא תשובה חיובית והריון תקין. סליחה על האורך זה פיצוי, תחזיקו לי חזק חזק חזק אצבעות נוג נוג

רונצי

New member
ברוכה השבה

אני לא כל-כך מבינה בסוג הטיפולים שאת עוברת, אז רק אאחל שיעבור מהר, עם סבל מועט שיניב את התוצאה האולטימטיבית. ואכן מחזיקה לך אצבעות
(בעיני פרות משה רבנו מביאות מזל -- ויש לי גם אחת כזו על הכתף...) רוני

רונצי

New member
שמשית, יותר טוב ../images/Emo42.gif

אתמול הייתה הזרעה, באמצעות לחץ פיסי מתון הכרחתי את הרופא לתת לי תמיכה החודש (הורמונלית ולא נפשית כמו שהוא הציע...) ומקווים לטוב. אין בי אופטימיות ולא פסימיות פשוט כלום, מן הסתם המתח יגבר בחלוף הזמן
. ומה שלומך????

נוג

New member
לרונצי ../images/Emo20.gif

מחזיקה לך אצבעות לתשובה חיובית

נוג

New member
../images/Emo91.gif למזריקות גסטון

הי, מרוב כאבים ישבן מחליף צבעים ועוד כמות גדולה של זריקות הלכתי לבית מרקחת שם המליצו לי עם משחה בשם טראומיל - משחה הומאופתית ניסיתי והופתעתי לטובה זה מקל,ולא מזיק התיעצתי במרפאה שלי. נוג

למעלה