הי בנות, זוכרות אותי???

• פותח הנושא pazg
  • פורסם בתאריך

pazg

New member
הי בנות, זוכרות אותי???

אז ככה - ביום ראשון הקרוב אי"ה אני מצטרפת אליכן!!! אני אהיה אמא
אז לכל מי שיש לה טיפים בנוגע לניתוח קיסרי/אישפוז או בכלל - אשמח מאוד לשמוע ולהירגע! להתראות פזית

shirka

New member
../images/Emo57.gifב ה צ ל ח ה../images/Emo57.gif

מחזיקה לך אצבעות פזית!!! (המלצות, מצטערת אין לי)

twiti

New member
ביום ראשון את תעברי חוויה מדהימה...

ובנוגע לטיפים וכו' אני בטוחה שלימור (מתרגשת) תגיד לך כל מה שצריך לדעת. ה מ ו ן
ובהצלחה...

nush1

New member
שיהיה בהצלחה

אני בטוחה שתהיה לכם חוויה מרגשת

קודם כל שיהיה בהצלחה , אני עברתי

ניתוח קיסרי ב- 13/2 , וילדתי את אלון המתוק. גם אני מאד חששתי בהתחלה, אבל באמת שאין ממה . באיזה ב"יח את עוברת את הניתוח? אני הייתי באסף הרופא. אושפזתי יום קודם, ולמחרת שהתעוררתי (לא שישנתי הרבה) לירון כבר חיכה לי. בעצם למה לדבר הרבה , מצרפת לך את סיפור הלידה של אלון. ושוב בהצלחה

pazg

New member
תודה לכולכן

אני אלד בתל השומר ב- 4/5. איזה לחץ...

talsh

New member
הי פזיתוש

כל כך קרוב. אני ממש מתרגשת. ביום ראשון הולך לקרות לך דבר נפלא - את הולכת לפגוש את בנך. כל השאר זו פרוצדורה שעוברת... כל דבר שאת צריכה, אם אני יכולה לעזור - תתקשרי.

אליגל

New member
רוצה קצת טיפים?

הטיפ הכי טוב שקיבלתי - לא להיות גיבורה ולבקש זריקה (ביום הראשון) / כדורים נגד כאבים - זה חשוב להחלמה מהירה וקלה. חוץ מזה לקום כמה שיותר מהר על הרגלים (נכון, כואב, אבל בפעם השניה פחות- ויש גם משככי כאבים). אני ילדתי בבלינסון, ואחרי ארבעה ימים חזרתי הביתה כמו חדשה, ללא תפרים וללא כאבים ועם המון אושר קטן מכורבלת לי בין הידיים. חוץ מזה המון בהצלחה!

lovely2

New member
בטח זוכרות../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif

26יפעת

New member
קודם כל מז"ט ובהצלחה!

גם אני עברתי ניתוח ואשמח לענות על כל שאלה במסר, או כאן. המלצות? אני בעד הרדמה חלקית ולא מלאה (אם זה אפשרי כמובן) כי אז זה יותר דומה ללידה רגילה... בזמן הניתוח לחשוב רק מחשבות חיוביות ואם אפשר לבקש מוסיקה ברקע. החוויה היא מדהימה, והיום אין שום זכר לכאב (הכל עובר...) כמו שכבר נאמר לקום מהר מהמיטה ולא להתבייש לקחת משכחי כאבים. בהצלחה!

yaelli10

New member
היי פזית - זוכרת זוכרת !!!!

הניתוח הוא פיס אוף קייק.... זו חוויה מדהימה, הכי יפה שהיתה לי בחיים ! ההתאוששות מהירה- את תופתעי עד כמה, תשתדלי בבוקר שלמחרת לקום בסיוע אחות כמובן וללכת לשירותים, למקלחת וכו'.... וככה במהלך הימים, כל פעם ללכת קצת יותר. לגבי האישפוז, אני לא יודעת איך זה בארץ, אבל יש לי טיפ מאוד מאוד חשוב עבורך - תבקשי שרק בעלך והמשפחה הכי קרובה יבואו. אם את לא רוצה שיבואו אז תאמרי את זה. חשוב מאוד שתנוחי, שתבלי את הימים הראשונים לאחר הניתוח באינטימיות שלך עם הבייבי ועם בעלך.

פזית-קצת על תל השומר

קודם כל בהצלחה!!! אני ילדתי לפני חודשיים בתל השומר, אמנם לא בקיסרי, אבל הצוות בחדר לידה היה פשוט מדהים. הלידה הייתה ארוכה ומסובכת, עברנו 3 משמרות וכול היו ממש מקצועיים כך שמהבחינה הזו את יכולה להיות שקטה. לגבי המחלקה, אני מאוד התאכזבתי. התנאים לא משהו בכלל והאחיות היו על הפנים. לי היו בעיות בהנקה ולמרות שהתחננתי, לא עזרו לי. נתנו ליובלי בקבוק ומוצץ מבלי לשאול אותי וראיתי במו עיניי אמא שביקשה שיחליפו לתינוקת שלה חיתול כי היא עשתה קקי ואמרו לה ש"עכשיו לא מחליפים, רק בעוד שעתיים". חשוב לציין שזה היה בשישישבת והיה עומס, כך שאני מקווה שאצלך יהיה שונה. אם אפשר, אני חושבת שכדאי ללכת לבייבי אפרופו - זה עולם אחר! את כל הכסף שחשבנו לחסוך ולא לעלות למלונית, הוצאנו על יועצות הנקה (לא שזה עזר..). בהצלחה, איילה

טוטי30

New member
שיהיה במזל טוב ושיעבור בקלות ../images/Emo57.gif

אין לי מושג לגבי ניתוח קיסרי, או טיפים שיכולים לעזור, אבל אני בטוחה שבנות הניסיון האחרות ידעו לספר לך יותר. אני רק יכולה לשלוח לך
של בריאות והצלחה ולספר לך שלהיות אמא זה הדבר הכי שווה בעולם!!! ברוכה הבאה ל
נו החם!

T noki

New member
עוד טיפים-גם אני בקיסריות...

1. תחתוני רשת - חובה! אחרת כואב נורא באיזור החתך. אגב, זה סיכות ולא תפרים, אז לא להבהל, זה יוצא בלי בעיות עם מין מספריים מיוחדות. 2. היום שאחרי הניתוח הוא הכי קשה מבחינת כאבים ואח"כ משתפר. אם נורא כואב - לבקש משהו לכאבים. 3. למרות שכואב - לרדת כמה שיותר מהר מהמיטה (כמובן בליווי). הכי קשה זה לעבור משכיבה לישיבה, מישיבה לעמידה וכו' 4. לא לפחד להניק מיד כאשר את רוצה בכך לאחר ההתאוששות. אם תוכלי לסדר שיביאו לך את התינוק/ת ולא את תצטרכי לקום וללכת עד לשם בלילה כמו שאני עשיתי - מה טוב! 5. התינוק יוצא ורוד ולא מקווצ'ץ ואדום... 6. לא להבהל מזה שיש רופא ילדים בחדר הניתוח - זה נוהל קבוע בניתוח קיסרי. 7. שיהיה במזל טוב ובהצלחה!!!

למעלה