הי בנות...זקוקה לעידוד

הי בנות...זקוקה לעידוד

מה שלומכן???? אני גם נמניתי בין הנעדרות פה לצערי,היות ולרוב ישנתי לי את שנת הדובים... אז שמחה לראות פה שמות ישנים וגם חדשים
אני למעשה ,להזכירכן נכנסתי לכאן לאחר התלבטות, אם להשאיר את ההריון ,שבא לי לאחר 15 שנה של הורות לבני יחידי. לא אלאה אותכן בסיפורים,אבל בסופו של דבר הייצר האימהי גבר עלי והחלטתי להשאיר את ילדי השני והנני כיום בשבוע 24 ותודה לאל הכל בסדר עם התינוק ואיתי. יחד עם זאת היתה לי התלבטות לגבי הקשר עם בן זוגי ובכל זאת המשכנו לחיות יחד ,במטרה לעבור את ההריון ולגדל יחד את התינוק,מה גם שעברתי זאת פעם לבד ולא רציתי שוב... אך לצערי הקשר לא החזיק מעמד , כמה שניסיתי לברוח, הכתובת הייתה רשומה על הקיר
אנחנו אמנם בקשר יומיומי והוא עדיין דואג לי ולהריוני, רק כואב לי ,ששוב זה לא הלך ושוב צריך לעבור הרבה לבד, אם כל זאת שיש לי תמיכה משפחתית וחברתית. הוא לוחץ שנחזור ,אבל אני מרגישה שזו טעות , היות והזוגיות שלנו לא הייתה טובה והתקשורת אף היא כשלה. אכן לא קל ויש הרבה רגעים עצובים ולכן ניכנסתי לשאוב עידוד מחדש ולקבל כוחות מחודשים , כי אני יודעת שהדרך שבחרנו לא קלה היא, אבל מלאת אושר וסיפוק היא
אשמח לשמוע ולהשמיע למי שבא לעודד/לדבר וסתם ככה לשתף...

דש1דש

New member
בהצלחה...

הי אמא, נראה לי שאת בהחלט יודעת למה את הולכת - לטוב ולרע. אשרך! אין לי את ההסטוריה של האתר או שלך, כלומר איני מכירה אותך ולכן קשה באמת לומר. בכל מקרה - עדיף להפרד כידידים מלמשוך עוד קצת - כי יש ילד בדרך. אם את מרגישה שזה לא זה - צריך לחתוך! בהצלחה

טוט

New member
הי אימא יקרה ../images/Emo24.gif

יהיה בסדר, את לא לבד וגם לא תהיי, אימא לשניים בקרוב! אם עשית זאת פעם אחת, הפעם השנייה ודאי תהיה קלה יותר. את מנוסה והסביבה גם היא מורגלת יותר בחד הוריות. אי אפשר למשוך מה שלא הולך, ובכל זאת, לדעתי טוב שיהיה אבא ברקע לילד שעומד להיוולד בקרוב. שמחי בחיים החדשים שנרקמים בך וסמכי על מי החיים שישמרו אותך ואת ילדייך. באהבה

תודה לכן...אמהות יקרות

על העידוד והתקווה... כי מי כמוכן יודע,שצריך אותם ברגעי משבר למינהן. מפעם לפעם ,כשאנחנו מדברים,אני נוכחת לדעת, שזהו צעד בריא ,שנפרדנו ,היותו והייתי מאוד עצבנית בקשר עמו,כי מאוד "מלחיץ" וזה בכלל לא בריא לנו ,על אחת כמה וכמה בהריון. והריון כזה לאחר הרבה שנים , מאוד חשוב ואצוי להמנע כמובן מתוספות ,שלא מועילות אז שתהיה לכולנו אחלה של שבת והמשךהריונות בריאים ונסיונות מוצלחים, לכל מי שמנסות...
לכולכן

T w e e t y

New member
אלוההההההההה../images/Emo24.gif

זוכרת את הסיפור, וודאי שזוכרת - ואני שמחה לשמוע שאת ממשיכה עם ההריון, למרות כל הפחדים והחששות. אני מחזיקה לך אצבעות להמשך תקין וללידה קלה
ושולחת לך יאמבההההההההההההההההה אופטימיות

אלוהההההה יקירתנו ../images/Emo25.gif

מאוד שמחתי לראותך שוב... חוץ מזה , מי הרשה לך לברוח
מה נשמע ומה קורה אצלך????? אשמח לשמוע חדשות טובות... השבת היתה לי קשה אבל יצאתי קצת עם חברים והאופטימיות חזרה
נכנסתי לכאן ועוד יותר שמחתי לקרוא ולראות את שמך... תודה על האיחולים ושיהי לכולנו אחלה של שבוע

T w e e t y

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

תודה חומד
אחלה להיכנס ולמצוא כזו אהבה
מקווה לחזור מהר ובגדול,,,בנתיים אני פה לסופי שבוע, זה קצת קמצוצ - קמצוצון, אבל יותר טוב מכלו7ם ואני מזה מתגעגעת, מליוניםםםםםםם שמחה לשמוע על האופטימיות שחזרה ללחייך
ומקווה שמתי שהוא אני אצדייק את מקומי פה
בנתיים אני ממשיכה לחלום בהקיץ וממשיכה להשמין מההורמונים ולא מהתאומות
יאללה יהיה פ0סדרררר.
של

למעלה