הי בנות,ילדתי.

Pusik

New member
זוכרת שאלה על קיום יחסי מין?

אז זאת התוצאה.היה יותר קשה

אורית27

New member
ואוו מזל טוב

ואווו איזה כייף לשמוע!!!!! המו המון המון המון מזל טוב!!! מתי הספקת ללדת? רק לפני כמה ימים היית איתנו? בכל מקרה איזה כייף לך שזה מאחוריך.. מה שם הקטנצ´יק?

אורית27

New member
לפוסיק

אם ילדת היום איך את כבר איתנו? מאיזה מחשב את נכנסת לפורום? בכל מקרה שוב מזל טוב.

Pusik

New member
אני משדרת ממכשיר samsung(פלפון)

ובגלל זה כל העודאות קצרות

anat_i

New member
באמת? אפשר להכנס לכאן דרך מכשיר

פלאפון? ספרי לי איך שגם אני אוכל בבוא העת!

anat_i

New member
באמת? אפשר להכנס לכאן דרך מכשיר

פלאפון? ספרי לי איך שגם אני אוכל בבוא העת!

shoshi1

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif

איך עשית את זה כל כך מהר?? איך היה , איפה? מה היה? שתפי את כולנו

אסנת+

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

איזה יופי ! קדימה רוצים לדעת איך היה ואיך את עכשיו.

Pusik

New member
היה קשה אבל זה שווה.

היום אני מרגישה הכי מאושרת.ילד כבר יונק.

**rona**

New member
את נישמעת ממש שקרנית......

איך יתכן שאת כבר ילדת וכבר בפורום?????? גם עם לידה הכי קלה בעולם לא היית יכולה להיכנס לפורום כ"כ מהר. ממש היה לך ראש להיכנס לפורום!!!! אני מוכנה להיתערב שאת שייכת לעובדי "הורים וילדים" ומנסה לפרסם אותם דרכנו!!!!! שמתם לב שבכל הודעה שלה היא שמה קישור לאתר של הורים וילדים?????? אז בטח לא ילדת ולא נעליים - קחי רגלייך ועופי מפה!!!!!!!!!!!!! פירסום לא על חשבוננו!!!!!

ענתש

New member
מזל טוב פוסיק ! מקווה שהיה בקלות

ושכל פחדייך נרגעו. ו-RONA - למה האלימות ???? אני לא יודעת איך היא מתחברת אבל לי למשל יש לפטופ עם מודם ובבית חולים אפשר לשכור קו טלפון... אז למה לא ? יש לי חברות שעברו את זה כל כך בקלות שחצי שעה אחרי זה ניהלתי איתן שעה של שיחת טלפון, אז למה לא דואל ? אני ממש לא מכירה את PUSIK אבל זה נראה לי התקפה מיותרת, מעליבה ודי מרושעת. חוץ מזה - האתר של הורים וילדים נורא נחמד בעיניי (מה, עכשיו גם אני אחשב לסוכנת שלהם
)

למעלה