הי בנות-עדכון

אמא לה3

New member
הי בנות-עדכון

זוכרות שסיפרתי לכן על המתעמלת ה"מלאה" קצת שלי, אז ככה, קודם כל שוחחתי איתה, מסתבר שיש לה איזה בעייה עם בלוטת התריס וזה די מסביר את המשקל (בדקתי עם רופא), אני יודעת שהיא מטופלת ואף עברה איזה ניתוח בעיניין, בכל מקרה, היום היא עשתה פליק פלאק מהמקום לגמרי לבד, הייתי מאושרת, הילדונת הזאת, כמה שהיא שמנה, מתנועעת כמו ילדונת שלא שוקלת בכלל!!! היא עובדת על כושר, ולעיתים יותר מכולן, אבל אני פשוט מתרגשת מהעיניין מאוד, היא גם עושה סלטות קדימה בקפצית ברמה גבוהה מאוד ואפילו עשתה היום ערבית פליק פלאק מצויינת!!!!!! הלוואי כל אימון היה כזה

כל הכבוד ! שיימשך כך

הצלחה כזאת יכולה לתרום להעלאת הבטחון העצמי שלה ולתחושת המסוגלות, וכך היא תישאר בחוג ותהיה לה מוטיבציה להמשיך להתאמן. אני הייתי מוסיפה לה איזה שהוא כושר אירובי לבית. בלוטת תריס או בעיה אחרת, כששורפים קלוריות= יורדים במשקל. וזאת עובדה. שתעשה בבית אולי ריצה, שחייה בבריכה (מומלץ לשמנים), קפיצות בדלגית, משחקי כדור למיניהם או מה שהיא אוהבת. תסבירי לה על פעילות אירובית ועל החשיבות שלה לשיפור הכושר, לחיזוק ולירידה במשקל. ילדה כמוהה יכולה להצליח בגדול בפעילות כזאת- כך ששווה לדחוף אותה להיכנס לזה. תחשבו יחד אולי על איזה שהוא יומן מעקב, או כרטיסיות או כל דבר דרכו יהיה לך ולה אפשרות לעקוב אחרי הפעילות הגופנית שלה.

למעלה