הי בנות צריכה מחפשת אתר להזמנת צמר מהאינטרנט תודה
ג גוגי ליפשיץ New member 23/1/06 #2 אין, אין, אין כמו גוגל ../images/Emo13.gif למשל (תסתכלי בקישורים בצד ימין, ובשנתיים הראשונים למעלה. זה אמור להיות חנויות)
אין, אין, אין כמו גוגל ../images/Emo13.gif למשל (תסתכלי בקישורים בצד ימין, ובשנתיים הראשונים למעלה. זה אמור להיות חנויות)
H HollyGolightly New member 24/1/06 #3 אפילו בעברית אפשר להזמין..... חברה שמוכרת צמר מרינו מניו זילנד כאן בארץ, ואפשר להזמין גם דרך האינטרנט (רק שזה צמר אמיתי, אז זול זה לא....)
אפילו בעברית אפשר להזמין..... חברה שמוכרת צמר מרינו מניו זילנד כאן בארץ, ואפשר להזמין גם דרך האינטרנט (רק שזה צמר אמיתי, אז זול זה לא....)
L leelushka New member 24/1/06 #5 שאלה בנוגע לאתר הם שולחים הביתה? לא ראיתי שום דבר כזה ואני מחפשת. תודה. לילוש
H HollyGolightly New member 24/1/06 #6 כן ../images/Emo13.gif עידן ויטבת (קרפטא) שולחים הביתה. מאד נהנית מהאפשרות להזמין ולקבל מהם וממליצה בחום. לגבי happywool - אני מתארת לעצמי שהם שולחים הביתה. עוד לא קניתי מהם. (ואם מצב חשבון הבנק שלי לא ישתפר בהקדם אז אצטרך להמתין....)
כן ../images/Emo13.gif עידן ויטבת (קרפטא) שולחים הביתה. מאד נהנית מהאפשרות להזמין ולקבל מהם וממליצה בחום. לגבי happywool - אני מתארת לעצמי שהם שולחים הביתה. עוד לא קניתי מהם. (ואם מצב חשבון הבנק שלי לא ישתפר בהקדם אז אצטרך להמתין....)
ס ספי והמסרגות New member 24/1/06 #7 אני קניתי אצל שניהם - עידן ויטבת השרות שלהם נפלא......... הפיוול - הצמר שלהם מדהים - והצמר הגיע אלי תוך שלושה ימים עם שליח עד הדלת.......
אני קניתי אצל שניהם - עידן ויטבת השרות שלהם נפלא......... הפיוול - הצמר שלהם מדהים - והצמר הגיע אלי תוך שלושה ימים עם שליח עד הדלת.......
H HollyGolightly New member 24/1/06 #8 ועוד חנות מקוונת עברית ללחוץ על הריבועים ונפתחות תמונות של הצמרים (הרבה).