הי בנות. שוב אני והפעם - טבילה

ש א ק ט י

New member
הי בנות. שוב אני והפעם - טבילה../images/Emo127.gif

בשעה טובה מוצלחת ומבורכת נכנסתי לתשיעי. מי היה מאמין שאגיע? מי היה מאמין שיהיה לי חם כל כך.....? בכל מקרה - אני הולכת לטבול סוף סוף מחר בערב. מצויידת בחברה שמתקשה להרות שתטבול אחרי ובספר תהילים. יש עוד סגולות? אמונות? ברכות? הצעות? כל דבר שיוסיף לי לטבילה ייתקבל בצהלולים (אני ידועה כחובבת טקסים ומלקטת אמונות אז הכל הולך!)

ש א ק ט י

New member
קולולולולולולו ../images/Emo124.gif

צהלולים ספיישל - רק בשבילך. בגרסה הפולנית - טון אחד ליד....

פלגיה

New member
אם את רוצה לטבול

(שזאת אמונה שלא ברור לי מה מקורה, ולדעתי זה דבר מיותר) תתקשרי קודם למקווה, ותשתדלי להיות הראשונה שטובלת, גדי להימנע מזיהומים למיניהם. ועבור החברה שמתקשה להרות - תתפללי בזמן הלידה (עם שמה+שם האמא שלה) בפורום "הריון לאחר אובדן" זאת מסורת שעובדת נהדר.

עינבלית

New member
../images/Emo9.gifמוסיפה לך לצהלולים

אבל בטח כבר טבלת... כשאת נכנסת על הראש מתחת למיים, את יכולה להתחבר בעצימת עיניים לכל הנשים שהיית בגלגולים הקודמים, לאמהות ולסבתות שלך, זהו חיבור מאוד מאוד חזר שמאוד עוזר ללידה. אותן נשים שילדו וילדו בעבר, והיו אמהות ורעיות...בקיצור, בטח צהלול מיותר כי כבר היית. אבל גם בלידה עצמה את יכולה להתחבר איתן

ש א ק ט י

New member
זה רעיון נפלא ומרגש! הטבילה היום

בערב. אני אהיה ראשונה וכבר הכנתי את הבלנית. כל עניין החיבור לנשים הקדומות יושב אצלי מאוד חזק בעיקר אחרי קריאת "האוהל האדום" - אבל זה כבר לשרשור אחר :) תודה

עינבלית

New member
רק שתדעי שגם אני התחלתי 9

(אתמול) והחיבור הזה מתחזק לי כל פעם מחדש. שתיהיה לך טבילה מהנה. אגב, אם כבר את בקטע של תפילות- יש מקום לבקשות? להתפלל להחלמתה המלאה של נועה בת יוליה (התינוקת מלידת הבית שהסתבכה)
אגב, התל"מ שלך 13/9/2005 גם כן?

אמיתמי

New member
רגל קרושה

החמות שלי מאמינה שרגל קרושה מחליקה את התינוק החוצה בקלות. לא ניסיתי. אבל באמת הלידה התעכבה. אז את יכולה לנסות. בתאבון

../images/Emo6.gif את מוזמנת, אבא שלי בדיוק הכין

אתמול. אצלנו אף אחד מהדור הצעיר לא מוכן לאכול

למעלה