הי בנות!

Eden15

New member
הי בנות!../images/Emo140.gif

אז ככה, קודם כל רציתי להחמיא על הפורום החמוד והמוצלח שלכן. חוץ מזה, יש לי כמובן גם כמה שאלות אליכן...
1. אתן מכירות את המברשות גב האלה למקלחת, נכון? אז קיבלתי אחת כזאת לפני כמה חודשים, והתחלתי להשתמש בה, ושמתי לב שלאט לאט הסיבים שלה נהיים יותר ויותר קשים עד כדי כך שכיום זה כבר ממש כואב כשאני משתמשת בה. אז השאלה היא: למה?!? תמיד שטפתי אותה עם מים קרים אחרי כל שימוש (קראתי שכך צריך לעשות) וממש אין לי מושג למה זה קורה. אז, מישהי יכולה להגיד לי אם עוד יש דרך לשפר את המצב? ואם לא ואני יקנה אחת חדשה אז מה אני יכולה לעשות כדי שזה לא יקרה שוב פעם? שאלה שניה.. יש לי עניים כחולות דיי גדולות, אבל הבעיה היא שיש לי משקפיים... והמשקפיים המכוערות מסתירות לי לגמרי את העניים ומקטינות לי אותן. איך אני יכולה לאפר את העניים בצורה הכי טבעית ובלי עפרון בתוך העין, ובצורה כזאת שתגדיל לי אותם ותבליט אותם (כעקרון אני ממש לא אוהבת לשים הרבה איפור בעיניים כי זה סתם מגרה לי אותם ולא ממש נוח). מקווה שתעזרו לי! EDEN

katykr

New member
שלום לך!

1. אלי זה יעזור אם תטבלי אותה לכמה שעות במרכך כביסה..זה הרי אמור לרכך סיבים, אז אלי זה יעבוד על המברשת. 2.עפרון שחור על העפעף , למעלה, מעל הריסים. וגם למטה....אבל מחוץ לעין....לא בפנים....ומסקרה.

למעלה