הי בנות

blackcat2

New member
הי בנות ../images/Emo187.gif

שאלתי שאלה בנוגע לעבודה ואשמח אם תגידו לי מה אתן רואות: האם- יום הדין טוב- מלך המטבעות וכדאי- מיזוג לי- 7 מטבעות להוציא את המסמך לדיון- קוסם קלף סיכום- מוות מדובר בסוגיה בוערת שהדיעות מאד חלוקות עליה ולמרות היותי "בורג קטן" אני מתעקשת על דיון מפורט וענייני בה גם אם תיתכן פגיעה מסויימת בנו. קצת מסורבל, אני יודעת. תודה רבה

batgalim

New member
../images/Emo54.gifהי חתלתולה...

האם- יום הדין טוב- מלך המטבעות וכדאי- מיזוג לי- 7 מטבעות להוציא את המסמך לדיון- קוסם קלף סיכום- מוות נראה שהמסמך המדובר יוכל להבהיר הרבה דברים שהיו חבויים בלעדיו, הגילוי הפתאומי בעקבות חשיפתו יכול לגרום להוצאת "שלדים" מהארון... קלף המיזוג מראה לדעתי את הצורך "לתת לדברים לזרום" עפ"י התהליך הטבעי שלהם, בשילוב של מלך המטבעות - הייתי אומרת כי גישתך ובעקבותיה החלטתך, היא בוגרת והאחראית ויכולה להביא לפתיחת כיוונים חדשים ופתיחות לגבי רעיונות שיועלו בדיון בעקבות הוצאת המסמך. 7 מטבעות המייצג אותך מראה שהוצאת המסמך גורמת לך לדאגות, אך את צריכה להמתין בסבלנות ולראות כיצד מתקדמים העניינים. את אולי מרגישה כ"בורג" קטן במקום עבודתך, אך כנראה שבעקבות היוזמה - תוכלי לקטוף בעתיד את הפירות... נראה שלמסמך יש חשיבות רבה, וביכולתו להפוך את הדיון ואת ההחלטה על פיה, לגרום למעשה - לדברים להיות שונים ממה שנראה עד היום. קלף המוות מחזק את דעתי כי המסמך יחשוף דברים חדשים, ויגרום להתהליך של התחדשות, יתן נקודות מבט חדשות על דברים שהיו מובנים מאליהם ויפתח את הדרך לעתיד טוב יותר בנושא המדובר.

צוף3

New member
הי חתולה ../images/Emo54.gif

מסכימה עם מגי שהוצאת המסמך לדיון יביא לשינוי מתבקש ויהיה טוב וכדאיי. אבל... 7 המטבעות במילה "לי" מעיד על כך שייתכן שאת תצאי פגועה מכל העניין ושאת לוקחת כאן סיכון מסויים. יש כפי הנראה במסמך חומר שיהיו אנשים שלא יאהבו את העובדה שאת מעלה אותו לדיון ואת ברמה האישית עלולה להתאכזב בסופו של דבר גם אם זה יישרת את מקום העבודה. את חשה כי העלאת מסמך זה לדיון יהיה בחזקתך "דבר גדול" לעשות ואולי נדמה לך שזה יישרת את האינטרסים שלך בסופו של דבר, כאשר כאן קלף המוות מעט מטריד אותי, כי אולי השינוי המדובר יהיה בסטטוס שלך ולא יטיב עמך. מה דעתך?

צ ל י ל 8

New member
קלף המוות ../images/Emo129.gif

הבעיה היא שהוא בא כקלף סיכום ולכן לא ניתן לדעת אם השינוי יהיה לטוב או לרע... בעיה...

blackcat2

New member
אוווווווווווו אהההההההההההה../images/Emo122.gif

הסתבכתי. מדובר בענין עקרוני שלא רק נוגע לי אלא נוגע לרבים. יש בזה סיכון כי אני עלולה להימצא במוקד אבל זה בכל זאת מכעיס אותי שדבר זה לא נעשה ושיקולים זרים מעורבים כאן. מה אתן מציעות? אולי פריסה נוספת באותה מתכונת על מנת להאיר את הדברים טוב יותר? תודה

צוף3

New member
תפרסי שלושה קלפים

נקודת המוצא, מה לעשות/לא לעשות, תוצאה סופית.

blackcat2

New member
הנה הפריסה ../images/Emo122.gif

מלך החרבות מיזוג מגדל אוי הברוך. פרשנות בבקשה.

blackcat2

New member
המגדל בהקשר זה שווה

למוות. אין לדעת האם יהיה זה טוב או רע. מה עושים? blackcat2 מושכת שערות.

צוף3

New member
אויה ברויחצן ../images/Emo5.gif

נקודת המוצא, מה לעשות/לא לעשות, תוצאה סופית. מלך החרבות מיזוג מגדל אוי, כל כך מדהים... את פועלת מתוך חוש הצדק שבך ומתוך רצון להגינות. המטרה הזו נעלה וצודקת בעיניך. המיזוג אולי רומז שאת צריכה לחכות עם העניין, להמשיך לברר מה יכולות להיות ההשלכות של מעשייך עליך ועל הסטטוס שלך. על קלף המגדל מן הסתם לא אצטרך להרחיב... סיום פתאומי ולא צפוי. זה מסוכן. בעיני הקלף נותן כאן תשובה שלילית. לא להעלות את המסמך לדיון עדין, מהסיב הפשוטה שגם אם זה צודק ונכון בכלליות, זה מסכן אותך אישית. מדהים איך זה מתאים לפריסה הראשונה...

צוף3

New member
לדעתי ממש כן... ../images/Emo140.gif

למרות שאני מכירה אותך ויודעת כמה את הגונה וישרה, זה מה שהפריסה ניסתה להעביר לטעמי.

blackcat2

New member
טוב אני אמתין. יש לי סבלנות ו ../images/Emo28.gif

אני ארשום לך בשרשור התחתון שאלה שעלתה לי בנוגע ל- 10 חרבות. בי

צ ל י ל 8

New member
הפירוש המלא שלי.. ../images/Emo108.gif

האם- יום הדין טוב- מלך המטבעות וכדאי- מיזוג לי- 7 מטבעות להוציא את המסמך לדיון- קוסם קלף סיכום- מוות אני חושבת שהמסמך הנ"ל הוא מאוד חשוב ויכול להאיר דברים שלא היו ידועים עד עכשיו (יום הדין). גם המילה "טוב" במלך המטבעות מרמז על כדאיות מבחינה מצקועית. אולי זה משהו שכן יכול לקדם אותך דווקא למעמד יציב יותר במקום עבודתך. הדבר כדאי כי זה יוכלת למזג בין 2 דברים שאולי לא היו מתחברים אילולא המסמך הנ"ל. המסמך=קוסם. אין מה להוסיף. אני רואה בפריסה הזו דווקא אופטימיות, ולכן אני רואה את קלף הסיכום כדבר חיובי שיביא לשינוי משמעותי. מצטערת, אבל עד עכשיו לא התעמקתי בפריסה... לדעתי, לכי על זה בגדול!!!! בהצלחה

blackcat2

New member
תודה צלילקה../images/Emo42.gif

נראה לי שאני אמתין לשעת כושר, אחרי הכל הדד ליין להגשת המסמך אינו קרוב. יש לי עוד זמן לתת לדברים להבשיל. הלוואי והקלפים יצפו טובות כי אז אני אעשה את זה. בי

למעלה