הי בנות!

אמבי10

New member
הי בנות!

אני עדיין כאן רק לא ממש מוצאת זמן לכתוב.
רציתי לספר שהולך לנו מצוין, יצאתי לחופש ואני איתם בבית וזה ממש כיף לי. הם עדיין יונקים מלא ועוד כמה ימים הם בני חצי שנה! כשתכננתי להניק אותם אמרתי שהכי חשובה לי ההנקה עד גיל חצי שנה, והצלחתי! והיד עוד נטויה...
לקחתי משאבת פאמפ אין סטייל מהגמ"ח במודיעין (תודה לאמא מוקדמת על ההפניה) והיא מדהימה! תוך בערך שבע דקות אני שואבת 100 מ"ל מכל צד. ובערבים אחרי שהם הולכים לישון אני מצליחה לשאוב 50 מכל צד אפילו רק שעה אחרי שהם ינקו.
אנחנו במרתון טעימות, הבן אוכל מצוין, הבת פחות (היה צפוי
) אבל לאט לאט הכמויות עולות. מתי המוצקים נהפכים לארוחה של ממש?
ושאלה נוספת- אני מתלבטת אם להוציא אותם מהחדר שלנו. בעלי טוען שכל עוד הם לא ישנים רצוף אין טעם. אני חושבת שאולי המעבר יגרום להם לישון יותר רצוף כי אני לא אהיה זמינה. אם אני אעביר אותם אני אצטרך אמנם לקום מהמיטה, אבל אני אניק אותם יחד כך שזה יכול לחסוך זמן וגם להשביע אותם יותר. כרגע בלילה אני מניקה בנפרד כי אין לי כוח להתיישב ולהניק יחד. מה דעתכן?
ובלי קשר- הגדול שלי, עוד מעט בן שלוש- נגמל! גם ביום וגם בלילה! וזה היה הרבה יותר קל ממה שחשבתי
. הוא פשוט הולך לשירותים בעצמו בלי להגיד שום דבר. בלילה לפעמים הוא מעיר אותנו כשהוא צריך ורוב הימים קם יבש. תענוג!
אז זהו, רק רציתי לעדכן ולומר לכולכן שבת שלום

גלגס

New member
איזה יופי

כיף לשמוע (או יותר נכון לקרוא...)
לגבי המוצקים- בקרוב, כשהם יהיו מוכנים. מעלים כל פעם קצת ומתישהו הם אוכלים...
התאומים שלי עדיין איתנו בחדר אבל אני לגמרי מבינה את התהייה האם ישנו טוב יותר כשיהיו בחדר נפרד (שלי בני שנה וחודש). אנחנו אחרי גמילת לילה כך שהם לא יונקים בלילה ומתעוררים מעט יחסית לעבר. אני מאמינה שזה נותן להם תחושת ביטחון לישון איתנו ותורם לביטחון העצמי בעתיד אבל גם מרגישה שאנחנו קצת מפריעים להם לישון בלילה. בקרוב הם כבר לא ישנו איתנו בחדר... בטח עוד חודשיים בערך... כשנעבור דירה או קצת אחרי.
נראה לי שזו החלטה שלך... רק את יודעת מה טוב בשבילך...
וכל הכבוד לבן שלך!

מרגש לקרוא !! כל הכבוד לך !!

הצלחת לחזור לעבוד ובכל זאת להמשיך להניק, ולא סתם להניק, אלא שניים !!! מאחלת לך שרק ילך וישתפר עוד ועוד ושתוסיפו להנות מההנקה ומההענקה !!
לגבי מוצקים - ילדים שמאפשרים להם עושים את זה בקצב שלהם, יש כאלה שאוהבים לאכול מוצקים ונכנסים לזה מהר ויש כאלה שממש לאט לאט.. סביב מחלות תמיד יש נסיגה במוצקים וחזרה להנקה אז לא להבהל ואת גם לא חייבת להכין אותם למה שיקרה בעוד חודשיים כשיגמר החופש ותצטרכי לחזור לעבוד, הם יסתגלו בבא הזמן !!
איזה כיף לך שהגדול נגמל !!
שבוע טוב והרבה בריאות ובשורות טובות !

איזה כיף! גם אצלי...

זה נשמע כמעט כמעט כאילו אני כתבתי
הבנות עוד שבוע בנות חצי שנה (לא ייאמן...) וגם לי אין כמעט זמן להכנס, למרות שזה חסר לי.
עד לפני חודש הן ינקו הנקה מלאה ובלעדית,
ואז משום מה היתה לי ירידה משמעותית בחלב.
ניסיתי להציל ע"מ לחזור להנקה מלאה, אבל לא הלך.
אבל הן עדיין יונקות.
קופסת מטרנה מחזיקה לי בערך שבועיים. אז נראה לי שזה ממש סביר.(הן מקבלות בקבוק, בקבוק וחצי בטרנה ליום)
אגב- גם אני התחלתי להם מוצקים.
יעל- ממש אוהבת את זה ואוכלת מהכפית הראשונה כאילו זה לא חדש לה בכלל (חמודה...) אבל רננה לא ממש בעניין. כל בליעה גורמת לה למן צמרמורת בכל הגוף וגם מפעילה לה אתרפלקס ההקאה, כך שאני לא ממשיכה לה את המוצקים בינתיים
מבחינת הלילות- דווקא רננה ישנה לילה ויעל לא. אבל אני ממש לא ממהרת להוציא אותם מהחדר שלי. נכון שזה קצת מעיק- אבל אני אוהבת שהם אצלי בחדר. ובעיניי- זו טרדה גדולה מדי לקום עד אליהם. אני מניקה אותן בשכיבה כל אחת לחוד (רננה בד"כ מתעוררת סביב 5:45, אז גם אותה) וזה נוח לי. יותר מאשר לקום. אבל נראה לי שזה עניין מאוד אינדיבידואלי.
לגבי המשאבה- אכן אחלה משאבה. גם לי יש גמח בבית של המשאבות האלו.
100 מ"ל לכל צד זה יפה מאוד, אבל אצלי הן ממש לא מסתפקות בזה...
כמה הם אוכלים לך לארוחה? וכמה ארוחות ביום? כי אצלי לפחות 180 מ"ל.

אמבי10

New member
יפה מאוד!

גם אצלי היתה ירידה לפני בערך חודש אז הנקתי המון והתחלתי מוצקים. עכשיו הם אוכלים בערך פעמיים ביום מוצקים- בננה וירק או דייסת קוואקר. לאט לאט הכמויות עולות.
100 מ"ל לא מספיק לארוחה, נראה לי שהם אוכלים בסביבות 120-150 בארוחה. אני משלימה את הכמויות בשאיבות בלילה. הם אוכלים כל שלוש שעות ויונקים בערך כל שעתיים וחצי. אני מקפידה עכשיו להניק אותם ביחד כי אני רואה שהם הרבה יותר שבעים. לכן גם אני חושבת להעביר אותם לחדר שלהם כי ככה זה יכריח אותי לקום ולהתיישב אז ממילא אני אניק אותם יחד וזה גם יהיה משביע יותר וגם פחות התעוררויות. כרגע אני עושה כמוך- מיקה כל אחד כשמתעורר ונרדמת איתו עד שהשני מתעורר וחוזר חלילה

בסביבות פעמיים בלילה כל אחד.
עכשיו אני מחפשת להם משפחתון לספטמבר שאז אני חוזרת לעבודה.

את עובדת?

מעבר למוצקים

אמבי יקרה

איזה אלופה את!!!! ואוו!! תותחית.
אני חושבת שאולי תחכי קצת עם ההעברה של החדר, נראה לי שאם את מעבירה אותם - את תתזזי הרבה יותר במהלך הלילה. ואז - לא הרווחת בזה כלום.
אם יש לך בחדר שלהם מזרון או ספה או כורסא שאת יכולה לישון עליה כשאת מגיעה אליהם באמצע הלילה - זה כבר יותר טוב.
לגבי המוצקים - לאט לאט הכמות של המוצקים תעלה, הם יתרגלו וזה יהפוך לארוחה מלאה. (אחת הבנות כתבה על כך שאחת הבנות מתקשה יותר והאוכל מגרה לה את רפלקס ההקאה - זה קורה הרבה. נסי לתת לה לקחת לבד חתיכות קטנות של מאכלים רכים,עם האצבעות שלה. כך היא תלמד לשים את זה בפה שלה בלי לגעת באותה נקודה בחך שמגרה את הרפלקס הזה).

אמבי10

New member
תודה הדר!

בינתיים אנחנו צריכי לקנות מיטת נוער לגדול אז יש עוד זמן עד שנעביר. באחד הלילות הנקתי אותם יחד והם ינקו בדיוק כל 4 שעות. זה היה מעולה! אולי נחכה עוד קצת... יש לי כורסת הנקה נוחה וככה גם עשיתי עם הגדול אבל בערך בסביבות 7 חודשים.
בכל אופן, תודה! התשובות שלך תמיד עוזרות

למעלה