הי בני אדם יקרים,

מלי1233

New member
הי בני אדם יקרים,

איפה שהוא מתחת לכל מצבי הרוח והחרדות יש לי תקווה כזאת,
שעם הטיפול הנכון, והעבודה העצמית, מתי שהוא יום אחד הכל יהיה בסדר,
מתי שהוא אני יתפקד כמו שצריך, יעבוד, יעשה כסף, אמצא זוגיות, ואיפשהוא בשנות ה-30 שלי, העבר המדוכא והמיואש שלי ישכח בתהום הנשיה...

השאלה אם זה הגיוני?
אם אנשים כמוני וכמוכם יכולים להיות מאושרים?
אם באמת אפשרי לנצח הכל?
אם החלום והתקווה שלי הם מציאותיים או הזיה שכדאי לזנוח ולא לחיות בציפיה כדי לא להתאכזב?

מישהו פה יצא מזה ? מכיר כאלה שהרימו את עצמם?

לילה טוב בנתיים;)

Lady Stark

New member
מלי

יקירתי, אני יכולה לומר לך שעבודה אמיתית ורצון לצאת מזה הם נכס לא ייאמן.
אפשר לעשות עם שניהם דברים נהדרים.
מכירה אנשים ש"יצאו" מזה ואנשים שעדיין לא יצאו מזה אבל חשים שיפור ניכר. עם זאת, חשוב לדעת שבשתי האפשרויות זה לא קרה אוטומטית. זה דורש המון עבודה.
זה דורש תחזוקה ולשים לב לא ליפול למלכודות הישנות שלנו. אז כן, לדעתי זה אפשרי וזו גם התקווה האישית שלי. אני אישית לא מצפה יותר להיפרד ממנו לנצח, אבל אני מצפה לתת לו הרבה פחות כח ולחיות איתו בשלום. ואם כן אצליח להיפרד ממנו לנצח, אז אגיד לו היה שלום ותודה.

מלי1233

New member
אני אוהבת את זה שאת מציאותית, ואמיתית, וחכמה,

ונותנת תקווה וכח בשילוב של להסתכל לאמת בעיניים...

אוהבתותך:)

Lady Stark

New member

קליופיה

New member
החלום והתקווה שלך מציאותיים לגמרי !

את הנפילה שלי חוויתי בגיל 31.
דיכאון מאג'ורי. מ"ס אשפוזים לא קצרים במשך 3 שנים שחורות משחור.
היום אני בת 40. הצלחתי לסיים את הלימודים באוניברסיטה (תואר שני). אני עובדת (אמנם רק חצי משרה כי זה מה שאני מסוגלת, אבל זה בהחלט הישג עבורי).
אני מפרנסת את עצמי ונעזרת קצת בהורי.
מצאתי זוגיות שלא עמדה במבחןהזמן (הוא ידע הכל ובסוף החליט שהוא לא נשאר),אבל אני אימא לילדון מדהים ומקסים בן ארבע וחצי.
אני מטופלת בציפרלקס בלבד ( אחרי שבתקופות האשפוז ניסו איתי כל תרופה אפשרית וכלום לא עזר).
אני בטיפול פסיכולוגי רצוף כבר 5 שנים.
ואני מחזיקה מעמד.
יש ימים בהם אני רק שורדת.
ויש ימים בהם אני חיה את החיים במלואם.
האם אני מאושרת ? לדעתי - לא פחות ולא יותר מכל אישה אחרת בגילי שאין לה את העבר שלי.
התקווה שלך היא נהדרת ! היא זו שתוביל אותך קדימה גם ברגעים הקשים. היא זו שבשילוב עם טיפול נכון ועבודה עצמית תשאיר את העבר שלך בתהום הנשייה.
כל הטוב עוד לפנייך !!!

מלי!

לא,זה לא חלום באספמיה,את תצאי מזה כמו גדולה!

ממש ממש אבל ממש ממש(אפשר עוד ממש? כן? תודה- ממש)בקרוב

למעלה