הי בננות

ללי 2

New member
הי בננות

האם ציפי ביפו זה מידות גדולות? היכן זה בדיוק ממוקם? ומה סגנון הלבוש? תודה וסופשבוע נעים לכולן.

DREAM111

New member
היי ללי

בדף קודם או בזה למטה יש פירוט על ציפי והמידות את מוזמנת לדפדף ולראות. אם לא תמצאי תשרשרי לי הודעה ואעזור לך בנושא. תהני.

דרים יקירתי מה שלומך מתוקה../images/Emo24.gif

ואני גם רוצה פרטים על החנות של ציפי לא שאני מאמינה שמשהו יכול להכנס לתחת שלי(סליחה על הביטוי) משם הבנתי שזה חנות רגילה.. שיהיה אחלה יום סוזי

DREAM111

New member
היי יפתי ../images/Emo142.gif

הכל הולך על התחת המקסים שלך שבא איתך. בגלל שלא יוצא לי להגיע למחשב בגלל הבעיות ובגלל השעות לא הכנסתי את הפרטים במאמרים, אבל כמה הודעות אחורה יש פרטים מלאים לגבי ציפי. תנסי לעשות חיפוש על השם ציפי בפורום ותקבלי את כל הפרטים. במידה ותתקלי בבעיה אני מבטיחה לשרשר לך את ההודעה.
ענקית ממני.

חנות ציפי

בחנות ציפי יש בגדים עד מידה 56 לפי דברי המנהל. ולפי מה שקראתי באחת מהודעות הקודמות אני לא זוכרת מי כתבה אותה, יש בגדים מאד נחמדים בסגנון שנות ה-60. ביררתי על החנות באיזור חיפה אז ככה - החנות כרגע סגורה, כי אין להם מנהלת אז מי שמחפשת עבודה כמנהלת חנות, יכולה לפנות ליעקב מנהל החנות בת"א במספר טלפון : 8507519 - 04 ואם הוא שואל איך הגעת אליו אז לומר לו דרך הפורום, הוא התלהב כששמע שמדברים על החנות בפורום. החנות בחיפה נמצאת באיזור הנמל. החנות בת"א נמצאת בש"ד ירושלים 49 ליד שוק הפשפשים - בניין דחף. יעקב גם אמר לי שאם מישהי מגיעה מחוץ לת"א אז הוא יתן לה הנחה את מחיר הנסיעה ברכבת. נ.ב - תודה למנהלת הפורום הנחמד הזה על הודעה ששלחת לי אבל גם המחשב שלי עשה לי בעיות במשך כמה ימים, אז לא יכולתי לענות לך.

למעלה