הי גאיה !

שרית(^_^)

New member
הי גאיה !

קפצתי לביקור...
אני מאד אוהבת לקרוא את ההודעות שלך בפורום חיות מחמד, ואחרי שגיליתי שאת בעצמך מנהלת של פורום אחר, החלטתי מתוך סקרנות לקפוץ לביקור. קראתי בקישורים קצת על מחלת הלופוס. נשמע מאד לא נעים
הצטערתי מאד לדעת שגם את חולה במחלה, כבר מזה 5 שנים, ואת רק בת 20...
תמיד אומרים "העיקר הבריאות", וזו נשמעת כזו קלישאה... אבל האמת היא שזה כ"כ נכון ! אבל לפי ההודעות שלך בפורום חיות מחמד וגם קצת ממה שהספקתי להציץ בהודעות שלך כאן, את נראית לי בחורה חזקה ופקחית, שלא רק שיש לה מספיק אנרגיות להתמודד בעצמה עם המחלה, אלא יש לה אפילו "ספיירים" של אנרגיות לתמוך גם בחולים אחרים במסגרת הפורום, ועוד אפילו נשארת לה אנרגיה לתמוך בזכויותיהם של בעלי החיים ! כל הכבוד, גאיה !!!
אני מורידה בפנייך את הכובע
!

gaia20

New member
הי שרית!!

נחמד שקפצת לבקר ורק שתדעי, שגם אני מאוד אוהבת לקרוא את ההודעות שלך, בכלל כמעט כל פורום חיות מחמד ניחן במתנה ובזכות לעזור לאלה שלא יכולים לדבר.... כולם שם כל כך עוזרים, נותנים עצות מופלאות (כן, אני שוב מזכירה את מישל :) ) כמו שקראת- לופוס היא בהחלט "חברה לחיים" לא נעימה,אבל יש לי קסם מיוחד (מי אם לא... גאיה...)שמחזק(ת) אותי תמיד.... תאמיני לי- אין כמו חיית מחמד ברגעים קשים.... רק יושבת ומקשיבה... לא מגיבה... כזאת נינוחה, כאילו ממש באה בכוונה לעזור לי.... אני לא אבלבל לך עוד את המוח, רק אומר שוב- נחמד לראות אותך כאן!!

למעלה