הי גיא ...אתה חי? חהחה זאת....

חיה אש

New member
הי גיא ...אתה חי? חהחה זאת....

זאת ההודעה שקיבלנו בנייד של גיא לפני ימים ספורים ...ענ יתי...ומסרתי שהטלפון כבר לא של גיא ....כי אם של אחיו ואז שוב הודעה..."מה המספר של גיא?" ניסיתי להתקשר היה ברור שזו לא הלצה ומי רוצה להתלוצץ הטלפון לא היה חסוי קול של בחורה מהצד השני...הצגתי את עצמי ואז שאלתי איך היא מכירה את גיא ..מסתבר ששוחחו בטלפון ובאי סי קיו רבות לא מכירים אחד את השני רק דרך הטלפון , לא נפגשו מעולם ופתאום ..נעלם לא מתקשר לא מדבר ...החליטה למרות הכל לנסות ליצור קשר ...10 חודשים אחרי...והתבשרה בהודעה שגרמה לה לבכות וללא יכולת להגיב... למחרת התקשרה שוב לשאול אם תוכל להגיע לאזכרה... ולי היה נדמה ש"כל העולם" יודע מצאתי את עצמי מעודדת אותה אבל השבוע האחרון חג השבועות והימים שלאחריו גם ככה מרגישה שאני מתרסקת ...טלפונים של אנשים שחלמו וראו ומתקשרים לבשר לי מה הוא אמר איך הוא נראה ואני כבר לא יכולה לשאת את הכאב החד שקורע ממני חתיכה כל פעם שכל כך מתגעגע שכל כך רוצה לראות,לגעת ל"הסניף" אותו יש ימים שפשוט מתרסקת ולמרות הכל בבוקר לאחר שמבקרת אותו ....הולכת לעבודה ומנסה לתפקד ולחזור הביתה לילדים ולנסות לחייך להקשיב ללטף לחבק אבל מגיעות השעות האלה שאי אפשר להרדם שהדמעות שוטפות אותי והכאב הכאב החד הזה ....

גל213

New member
חיה

אני קוראת את מה שכתבת וזולגות לי דמעות מחקבקת אותך,הכאב כל כך קשה הגעגועים הצורך ללטף ולחבק. גלית

יפית מן

New member
איך אפשר שלא לדמוע,והכל עובר כסרט וידאיו,,,,,

חיה-לה כל כך מרגש שבא לי לתת לך חיבוק,ולכן שולחת לך חיבוק וירטואלי ,בן זוגי ראה אותי לפני לכתו לעבורה ובפיו:עוד פעם את בוכיה על הבוקר ,נתתי לו לקרוא את שכתבת ולמרבה הפלא ראיתי דמעה משתחלת לו מהעיין,כל כך ריבשת אותנו אפילו בן זוגי בקש להשתתף בחיבוק ששלחתי יום טוב לך ממני יפית האוהבת אותך נ.ב.כנראה שבלי נדר נצא לנופש מתבקש מאוד

שרון123

New member
אני בוכה איתך../images/Emo14.gif

אולי קצת מעודד לדעת שלכל כך הרבה אנשים הוא נכנס ללב ולנשמה...

avif6

New member
חיה יקרה

מוזר מאוד אך מס ימים לפני ל"ג בעומר אישתי קיבלה טלפון מאחת האימהות של ילד מהכיתה של יעלי. בתי הגדולה נועה ענתה לטלפון והאימא שאלה האם זו יעל?????? כמובן שהיא נבהלה וענתה לה בלאאאאאא אחד גדול ואז האמא ביקשה לדבר עם אשתי. אשתי לא יכלה לגשת לטלפון ובתי ענתה לה שתחזור אליה מאוחר יותר.. המוזר בכל הסיפור הוא שאותה אימא ידעה על כך שיעל נפטרה ואפילו הייתה אצלינו בבית בשבעה. מיותר לציין כי אשתי חזרה אליה יותר מאוחר אך היא לא ענתה לטלפון וגם לא חזרה אלינו למרות שהשארנו לה הודעה במענה הקולי. אני אינני מתעסק במיסטיקה ואינני מבין בזה אך כשסיפרתי על כך למס אנשים הם אמרו שזה אולי מסר מיעל. אז אולי זה מסר מגיא היקר שלך, אינני יודע. אני שולח לך המון חיבוקים וחיזוקים של עידוד!!!!!!

yazi22

New member
וגם סימן מנחם

כי בהתקשרות כזאת, פתאום במפתיע, עשרה חדשים אחרי, מקבלים שיחה כזאת, והיא כמו אות חיים, כאילו עוד משהו שלא ידעת עליו ומתרחש ברגע זה ממש, כמו לחלום בלילה, והוא מוסיף עוד משהו שמנסה לעמוד מול החלל הענק שנוצר.

חיה אש

New member
כמה טוב שיש את הפורום הזה

ואנשים שמבינים לליבי - חבל שאנחנו זקוקים לזה אבל.... תודה לכולם .

liat1953

New member
חיה,בקושי רב סיימתי לקרוא מעבר למסך הדמעות

כל כך מוכרת התחושה של פגישה עם כאלה שלא יודעים על מה שאירע... בערך באותה תקופה כמו שאת מספרת עצר אותי שוטר להצגת רישיון רכב,כשראה את שם המשפחה שלי שאל אם אני אמא של התימני הגינג'י...כמובן הבנתי שמדובר בניר, הסתבר שלא ידע,הם היו יחד בקורס קצינים.הבחור כל כך היה המום שממש נאחז במכונית כדי לא ליפול. מחר אני נוסעת לשבועיים וחצי להתרגעות,לוקחת את הכאב איתי אך חייבת כדי להמשיך הלאה לאג ור כוחות מחודשים. שיהיה לך שבוע קל ונעים ליאת

חיה יקירתי../images/Emo201.gif

כל כך מכירה את ההרגשה הזאת וגם אנחנו עברנו כמה דברים דומים. חברים שלא ידעו פתאום התקשרו, או לקבל דואר עם השם שלו וכל מני כאלה. מכירה את הבקרים האלה ואת הימים שלא נגמרים והלילות מצטרפים לימים והכל הופך לזמן אחד ארוך של אין. מחבקת אותך חזק חזק

למעלה