הי דוד ,הי מירה,ושלום ימית,

tiaa1

New member
הי דוד ,הי מירה,ושלום ימית,

דוד, שאלת על איזה הודעה מדובר.... בפורום בוינט היה שירשור שנגע לרכילויות על מצבה של דודו... זוהרה יצאה בבקשת מחיקות...לא התוכן מרגיז אלא האופן בו היא מבקשת...זו לא בקשה אלא פקודה... עניתי בוינט למישהי בשם ליאורה, ההודעה נמחקה ביחד עם השרשור אך הוחזרהואני לא אפרט כאן למה הוחזרה.... בכל מקרה צורת הפניה של זוהרה.."אבקש למחוק את..." מעצבנת כי זה לא אבקש אלא "אני פוקדת" והיאמתנהגת כך רק בפורומים האחרים. אצלה "בבית" היא נופת צופים. ולראיה: בשבועות האחרונים מישהי שמתחזה לי מעתיקה הודעות שלי מפורום תפוז לוואלה.מה לעשות, יש פס....שנהנים מזה. מעניין רק ההבדל בתגובה של זוהרה. אצלה בפורום זה כך בערך:"חברה, שימו לב יש לדעתי שוב מטרידנים בפורום,אל תשימו לב ואל תענו להם שאוכל למחוק את השירשור בלי למחוק את הודעתכם" לעומת זאת כאן בפורום- אני מציעה שאתם דוד, ימית במיוחד ומירה תעקבו אחרי ההתבטאויות של זוהרה.... אין לי מושג מה קרה לדודו, וגם לא מעניין אותי.אם זה היה משהו טוב היינו מקבלים טונות של מידע...זה היה נוסח ההודעת תשובה שלי בוינט...גב' "אבקש למחוק" פצתה פיה...וההמשך ידוע.... חוץ מזה דוד, אצלנו הכל בסדר, חם אך לא נורא אני עובדת 3 ימים בשבוע....בצורה מוזרה למדי פיספסתי את התור שלי אצל דר' רהב כי בבוקר קשה לי להתניע....אבל יש עוד גרכים לתקשורת....יוצאת להתאורר עכשיו עם האזרח לקניון השנוא עלי....אהה כן...היינו עסוקים בטיפול בחתול מזדקן וחולה שלא יודע שהוא חתול...זה רוני שלנו. תודה הוא משתפר...ביי

yamit23

New member
טיה שלום../images/Emo24.gif

מנומס לשאול מה שלומך, אבל עקבתי אחרי ההודעות, ואני פחות או יותר יודעת..
) אני שמחה לשמוע שמצבו של רוני משתפר, אני מקווה שזה ימשיך כך ויהי לאורך זמן. לגבי ההודעות (שלך ושלי), את יודעת הרי למה מלכתחילה התנתקתי, ואני חושבת שגם יצא לי לספר לך על הנסיבות החיוביות בעתיין אני נשארת בחוץ. מתוך הבחירה הזו, אני חושבת שאין לי זכות מוסרית להתערב בכל העניינים שנוצרו במשך הזמן, כי לכאן או לכאן, אני לא אוכל לקחת אחריות לעתיד על הדברים. אגב, כאשר דיברתי על מי שלא נכנס לוואלה ויש לו סיבות טובות, בהחלט התכוונתי אליך, ומתוך הזדהות, לא מתוך ביקורת (למקרה שזה לא הובן כך).גם את עמדותי לגבי זוהרה אני חושבת שהבהרתי. עד כאן בענייני פורומים. לגביך באופן אישי - אני דואגת לך וחושבת עליך הרבה. אני מאוד מעריכה את הדרך בה את מתמודדת עם כל הקשיים שסביבך (בבריאות, בעבודה וכו'). אני מקווה שבאמת תצליחי להתגבר על כל המכות שנוחתות מכל עבר. אני בסך הכל בסדר, ובאמת שאני לא מבקרת פה רק מסיבות טובות. מאחלת לך שבוע טוב, מקווה להיות בקשר בצורה יותר אישית בזמן הקרוב, ימית

tiaa1

New member
הי ימית,שמחתי לשמוע ממך ועוד יותר

לקרוא בין השורות.... אשמח לעדכן ולהתעדכן אך לא בפורום...קורים גם דברים טובים... להת... אגב, אחרי שיומים התנהג מוזר-יותר כמו כלבלב מפונק, רוני חזר להיות חית טרף מדובללת ולפרוץ למקרר בעבור פרוסת פסטרמי. האזרח בקריז. ביי.

daud

New member
היי טיה ../images/Emo13.gif

טוב טייה עזבי אותך מזוהרה ודודו כל מה שהן מחפשות מחוץ לפורום וואלה זה לבחוש ב"קדרת המניפולאציות" ולהתחיל מריבות ובלאגנים שהן דואגות שלא יהיו בוואלה. ו כן אני מודע לבעייה שיש לזוהרה עם שליטה אני חייב להודות שלקח לי קצת זמן להבין את זה אבל אחרי שכמה אנשים הסבירו לי דבר או שניים לא נשאר לי אלא להסכים איתם ולהבין שהם צודקים כאשר הם אומרים שהסיבה שזוהרה שיקרה לגבי המעבר לתפוז ואח"כ נשארה בוואלה הוא הצורך שלה בשליטה. ו כנראה שהפניות החוזרות ונשנות ל"צינזור" פורומים אחרים הן סימפטום של הבעייה הזו. אבל אני לא כ"כ מתכוון "לעקוב" אחרי ההתבטאויות של זוהרה, במיוחד מאחר ואני חושב שאין לשום התבטאות שלה או של דודו מקום בפורום זה. לא חשוב בכמה נופת צופים היא עטופה. לגבי הקושי בהתנעה בבוקר כן מוכר אני חושב שלכולנו
שמח לשמוע שהחתול משתפר, אני באמת צריך לצרף תמונה של הפיראטית שתומת העין שלי.
המון בריאות ו עזבי אותך מהתעסקות בדודו וזוהרה, עדיף שהן יתעסקו בעצמן.

למעלה