הי דיון חדש לכל המעוניינים

הי דיון חדש לכל המעוניינים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב, אז ככה.... מכיוון שכולנו (טוב לפחות רובנו) עסוקים בלימודים רבים, חשבתי על התאומות ועל ההצלחה שלהן בלימודים. כל הדוברים שלהן אומרים שבתקופת מבחנים הראש שלהן תקוע בספרים. עכשיו, ל-1001 סלבריטיז יש דובריםשאיך לומר. מייפים את העובדות. רגע
לפני שתרצחו אותי ותרוצו ברחבי המדינה בלפידים בוערים, אני לא אומרת שהתאומות האהובות עלינו מקבלות רק D,C,D-´C+ וכו´ וכו´..... אני אומרת שאולי מנסים להפוך אותם למושלמות בכל. |;)| הן יפות |;)| הן חכמות |;)| ומי יודע אולי הן גם מבשלות
אני רק אומרת שאולי מגזימים בהערכת הפירסום וחזות המושלמות שלהן. תגובות בבקשה. ניצו"ש: התאומות יופיעו בטקס פרסי ה-MTV

motib4

New member
../images/Emo29.gif...../images/Emo29.gif

ואולי- הן כן מוכשרות גם בלימודים? לא הכל זה יחסי ציבור! הן לא בובות מפלסטיק! המון חושבים שכל מה שאומרים עליהן- הדברים הטובים כמובן- הם יחסי ציבור. קצת אמון אנשים. אני לא בא במטרה לכעס או משהו- רק לפתח דיון...

Alexis14

New member
אה. הבנתי...../images/Emo113.gif

|מרגישה ממש מטומטמת|. אה, אין אייקון כזה? חבל... ולדיון: אני חושבת כמו מוטי- אני לא יודעת אם הן נכשלות או מצטיינות בלימודים, והאמת- זה לא אחד מהדברים שהכי חשובים לי לברר, אבל אני חושבת שהלימודים חשובים להן, והן משקיעות בזה. כמובן שבגלל שהן לומדות עם מורה פרטי חלק מהזמן- אולי הן ברמה שונה מזה של שביעיסטים בארה"ב בבתי ספר רגילים. לא יודעת אם גבוהה יותר (הגיוני, כי לא חסר להן כסף לשכור מורה פרטי איכותי), או נמוכה יותר (גם הגיוני, כי אין להן כל כך הרבה זמן ובסט הן לומדות רק שלוש-ארבע שעות ביום לא כמו בבתי ספר שם לומדים שבע-שמונה שעות).

motib4

New member
דווקא יש אייקון... ../images/Emo29.gif

|אמבל| אבל זו לא הנקודה- את צודקת.

לכל מי של הבין. הסבר:

דוברים רבים של התאומות כמו: רוברט ת´ורן, מכרים וכו´ מספרים על התאומות שבתקופת מבחנים הן כל הזמן עם האף בספרים. עכשיו, ל-1007 סלבריטיז יש דוברים שמפיצים שמועות בשביל להתפרסם. מי יודע אם אומרים שהאומות חכמות ביותר בשביל לחזק את תדמית המושלמות שלהן. אני לא אומרת שהן תלמידות גרועות, אני אומרת שכדאי לחשוב אם מה שאומרים זוהי אמת.
U

ruth yehuda

New member
אני חושבת...

שהן באמת חכמות, וחוץ מזה שבכמה ראיונות הן אמרו שהן מקבלות a b ורק לפעמים c ואני לא חושבת שהן משקרות, אני מאמינה להן
חוץ מזה אני חושבת שזה הגיוני שהן חכמות, זה מתקבל על הדעת אחרי כל מה שהן עשו...

Kortney

New member
הם בנות אדם, והם נורמליות ממש כמוכם

לפי מה שדיברתי איתן הם נשמעות לי מאוד חכמות ובוגרות לגילן

shelly cool

New member
אוקיי......

כל מי שאומר שהן לא חכמות שיגיד אני
אין הרבה כאלה נכון
אז ברור
אני חושבת שהן גם חכמות גם יפות וגם וגם וגם.... יש אנשים שחושבים שהן ברביות והן סתם, אין להם שכל ולא כלום
זה שהן שחקניות לא אומר שהן לא חכמות

לדעתיייי../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif!!../images/Emo85.gif

אנחנו לא יכולים לדעת איך הם בלימודים כל אחד ואיך שהוא מצליח לילמוד וכל אחד איך שהוא קולט את הענין יכול להיות שהן לא חכמות בלימודים(לא אמרתי שלא , רק אמרתי ***יכול להיות*** אבל זה לא אומר שעם הן לא טובות בלימודים הם מפגרות אבל אין לי משוג עם הם טובות או לא אבל זה לא מה שאכפת לי
אכפת לי שאני אוהבת אותן גם עם הן חכמות או לא חכמות
זהו אי
יו
זזתי ומחר אני לא פה כנראה
ייים:)

אני חושבת...

האמת, אני לא ממש חושבת על זה... כאילו, לא ממש מעניין אותי אם הן נכשלות במתמטיקה (כמוני) או רצות את ריצת 2000 מ´ ב-4 דקות... אני חושבת שזה גם נקרא "קצת" חדירה לפרטיות. כמו שיש בעמוד הזה שרשור שמישהי אמרה שיש לה את האי מייל של אשלי ואז כולם התנפלו עליה... ואני חושבת שזה דיי ברור שגם אם התאומות היו תלמידות גרועות אז אנשי יחסי הציבור שלהן היו אומרים להפך, כי זה בעצם יחסי ציבור... מה, אתם רוצים שהם יגידו בכל ראיון: "איך הלימודים
אה, בדיוק הוצאתי 33 במבחן בהיסטוריה ואני מאוד גאה בעצמי"
תודו שזה נשמע "קצת" לא הגיוני...

למעלה