הי דניאל מה המצב? אז נראה אותך..... בכיכר בשבת? את באה?????
I Idodo Progressive New member 5/10/02 #6 מדים מוזהבים... רגע... אתה הוא הדאלאי-צוף? הוגה ומקימה של תנועת הצופים?! כבבבבבבווווווד!!!!!! עכשיו אני בטוח בא! רק שבאסה.... דניאל שוב תלבש את חולצת הצלב....?
מדים מוזהבים... רגע... אתה הוא הדאלאי-צוף? הוגה ומקימה של תנועת הצופים?! כבבבבבבווווווד!!!!!! עכשיו אני בטוח בא! רק שבאסה.... דניאל שוב תלבש את חולצת הצלב....?
S SpiderBoy M New member 5/10/02 #7 ככה היא אם זה משהיא מרגישה שתבוא אני אומר נארגן שאף אחד לא התייחס אליה כי היא כזאת אני לא יודע איך להסביר נמאס כבר ממנה..... או שתבוא כמו שכולם באים או שלא תבוא בכלל היא צריכה להיות מיוחדת או משהו כזה...לא?........
ככה היא אם זה משהיא מרגישה שתבוא אני אומר נארגן שאף אחד לא התייחס אליה כי היא כזאת אני לא יודע איך להסביר נמאס כבר ממנה..... או שתבוא כמו שכולם באים או שלא תבוא בכלל היא צריכה להיות מיוחדת או משהו כזה...לא?........
S SpiderBoy M New member 5/10/02 #12 למה לא? את בכלל מכירה את דניאל... אם כן אז את יכולה להצתרף..(גם כאלה שלא מכירים את דניאל יוכלים להצתרף)*!@#%$^%*)(*^%%$...
למה לא? את בכלל מכירה את דניאל... אם כן אז את יכולה להצתרף..(גם כאלה שלא מכירים את דניאל יוכלים להצתרף)*!@#%$^%*)(*^%%$...
א אני הכי טובה בהנהגה New member 5/10/02 #13 אני נכנסתי לפורום הזה כולה היום! כאילו תמיד קראתי הודעות אבל אף פעם לא כתבתי כלום..
ג גליייייייייייייייייי New member 5/10/02 #20 איך זה ברור שזה אותו איש שמחליף שם כל הזמן... מוזר, עניתם אחד לשני מאוד מהר! ואם זה שני אנשים - אז אתם די דפוקים.....
איך זה ברור שזה אותו איש שמחליף שם כל הזמן... מוזר, עניתם אחד לשני מאוד מהר! ואם זה שני אנשים - אז אתם די דפוקים.....