הי דרומה לאילת...

drtrip

New member
הי דרומה לאילת...../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

הנכם מוזמנים לשאול כל מה שרציתם לדעת בנושא נופש באילת והדרום... אנו נשתדל לענות ולעזור...

ה דרומי

New member
באילת נפשתם כבר הקיץ?

1. בתי מלון 2. אכסניות 3. אוהל על החוף 4.צימר 5.תשאלו וננסה לעזור

galit251

New member
טוב אשאל עוד פעם...

איך מלון מגיק פאלאס? ואיזה פעילויות כיפיות כדאי לעשות בזמן השהייה שם

שמר2

New member
טוב לחלק ורע לאחרים

אם לא נהיה פוליטיקלי קורקט, אז נאמר שהמלון מזוהה מאוד עם עמכישראל. בבסיסו הוא מלון טוב (זאת אומרת שהתפריט שלו (הfacilities) כולל מתקנים וסוגי שירות מגוונים) אבל מבול הילדים וועדי העובדים, גורם לו להראות כמו גירסא של חוף מציצים בשבת בצהריים.

ה דרומי

New member
קצת ממה שיש במלון

ספורט ובידור במלון בריכת שחיה למבוגרים ובריכת שחיה מוצלת לפעוטות. מועדון בריאות בסגנון חמאם טורקי, הכולל חדר כושר, ג`קוזי ענק, סאונה רטובה ויבשה, 8 חדרי טיפולים ומספרה. לרשות הילדים מועדון ילדים קסום, המג’יק ג`ונגל, המעוצב בסגנון יערות הגשם. המועדון מחולק לאזורי הפעלה שונים: חדר סדנאות ויצירה, אולם להקרנת סרטים, חדר לפעילויות אקטיביות הכולל מגלשות, בריכת כדורים, מעבר בתעלות ומבוכים ומתקני ג`מבורי לגיל הרך. מתוך אתר בנט חופשה נעימה

eladbe1

New member
בתי מלון באילת...

שלום, מחפש המלצה למלון באילת לספטמבר, משהו עד 500 שח ללילה. בנוסף, אם מישהו שהה לאחרונה בשרתון/דן פנורמה/מרידיאן באילת ויכול להמליץ. ושאלה אחרונה - איך קראון פלאזה באילת לאחר החידוש ? אם מישהו היה בחודשיים האחרונים? תודה

מעונין לשכור יחידה בקלאב הוטל אילת

מעונין לשגור יחידה בקלאב הוטל באילת בשבוע 30 מתאריך 17-07-05 עד 24-07

letgo

New member
שאלה

אני וחברות שלי בנות 16 רוצות לסוע לאילת מישהו יודע על מלון שממוקם ליד הטיילת והוא לא יקר מידי נשמח לקבל עצות

drtrip

New member
יש מלון זול שאני מכירה במרכזון

מלון עדי, מקום נחמד עם בריכת שחייה קטנה אפילו, נמצא במרכז וליד הטיילת אך איני יודעת מחירים. בכל מקרה כנסי לאתר של אילת ולאתר המלונות בכל מקרה עודכנתי ע"י הדרומי שלנו כי מי שיורד מהאטובוס, מחכים לו בעלי חדרים להשכרה בתחנת ההורדה באילת. אולי שם תמצאו. בהצלחה! להלן הקישורים:

שמר2

New member
למלון עדי אין בריכה

כבר תיקנתי כאן פעם ... חוסר בריכה עשוי לגרום להרבה אנשים עגמת נפש לא קטנה ולכן חשוב לדייק כאן.

T w e n t y 4

New member
מה אתם אומרים

על קלאב הוטל אילת??? אני יודעת שהמלון ממש טוב[לפי מה שהבנתי] אבל אני גם יודעת שהמלון ממש ממש מפוצץ באנשים.. אני רוצה לעשות כיף באילת אבל מצד שני אני רוצה גם טיפה שקט. שאלתי היא אם אני הלך לקלאב הוטל אילת יהיה שם רעש גם בערב ככה שהוא יפריע נגיד לישון?? או .. בכלל מישהו שהיה במלון, איל היה לו?

drtrip

New member
אני הייתי שם מספר פעמים!!!

די חששתי למען האמת, אחרי שסיפרו לי שהמלון רועש וגועש. מאוד תלוי איפה שמים אותכם. עדיף לבקש את הבניין שממול ללובי מצד ימין או שמאל ולא את הבניין של הלובי כי הוא הכי רועש. לעניות דעתי ככול שהקומה תהיה גבוהה יותר כך הפרטיות. אני בכל אופן הייתי פעמיים בבנין ליד הג'קוזי בחוץ ואפילו אם לפעמים בערב היו שם אנשים עדיין מאוד נהנתי. בפעם האחרונה (לפני שנה וחצי בערך) הייתי בבניין של הלובי ולא כ"כ נהנתי. בכללית אני אוהבת את המקום כי הוא משהו אחר... עולים במעלית וברקע יש תמונות של ים ודגים עם קולות של צוללת, הילדים שלי אהבו מאוד... מועדון הילדים נהדר, ובקיצור אם אתם רוצים שלווה לעצמכם, סעו לצימר וא זה בשביל הילדים, תהנו איתם ותזרמו... בהצלחה!

T w e n t y 4

New member
תודה רבה! פשוט לבקש חדר שלא

נמצא בבניין של הלובי, ויהיה בסדר .. מקווה לפחות. תודה רבה.

lavendula

New member
שקט זה הדבר האחרון שתקבלי שם

אבל זה גם תלוי באיזו תקופה את נוסעת, ואיפה החדר. אני הייתי בקומה 4, הבטיחו לי שהחדר שקט ונהדר. בפועל, היה רעש גם ביום מההפעלות בבריכה, וגם בערב, הן מהלובי, והן מסתם אנשים שהסתובבו בחוץ, פתחו שולחן ליד הבריכה ופיצחו גרעינים.
חוצמזה, לטעמי המלון לא מלהיב ודי מיושן. יש לך עוד אופציות?

drtrip

New member
נכון... אני מצטערת!!!

ועוד בעלי היה שם לפני שבוע, לן שם שבועיים מתוקף תפקידו ואמר לי שיש בריכה, שבמעלית כתוב קומת בריכה, רק לא היה לו זמן לראות אפילו. לאחר בירור מקיף ולאחר הרמת טלפון למלון הובהר לי שבאמת אין בריכה!!! בכל מקרה, הוא אמר שהמלון בסדר גמור, מדורג 3 כוכבים לא לשכוח!!! ושוב סליחה על הטעות... בכל מקרה מצאתי אתר נהדר עם כל בתי המלון באילת+תמונות

batb21

New member
מלון דן אילת

איך מלון דן אילת? האם הוא נחשב למלון הכי שווה באילת? הזמנו חדר לתחילת יולי, והבנו שהמלון מלא ממש לגמרי. האם זה אומר שיהיה רעש? מלון של ילדים? תיירים? החדרים גדולים? (חדר סטנדרטי) איך האוכל? הבריכה? האם 2,800 ש"ח ל-4 לילות זה מחיר מציאה במלון הנ"ל? (לינה + ארוחת בוקר) כמה בערך עולה דלק לאילת הלוך ושוב? אשמח לכל אינפורמציה. וסליחה על הפצצת השאלות.

שמר2

New member
בשלישיה המובילה

ולדעתי בצמד המוביל. המלון מעוצב באופן בייתי יחסית (בניגוד לרויאל ביץ השכן והמתחרה שעיצובו די גרנדיוזי ומנוכר), ארוחות הבוקר כבר הפכו לאגדה, יש בו שתי בריכות ומגלשת מים (וסנק בר שאפשר להגיע אליו בשחייה ובריכת זרמים מאוד פופולרית), חוף צמוד עם שירותי חוף מלאים, חמאם תורקי, סאונה חדר כושר ומגרש סקווש (השימוש בכולם חינם). לכל החדרים מרפסות ואילו חדר השירותים בהם נפרד מהאמבטיה. כמעט כל המלונות יהיו מלאים, כך שבטוח לא יהיה ממש שקט. מצד שני באופן יחסי הילטון או הרודס, יהיו בו פחות ילדים (כי בחדר רגיל ההרכב הוא מקסימום זוג+1), לא מעט תיירים (ולא עארסים מקומיים עם הקרובים שלהם שבאו ליולי אוגוסט מחו"ל) ויחסית לאילת הוא מתורבת. בכל קיץ, המלון נמכר לפי מחירי 3 לילות+ לילה רביעי חינם, ולכן הוא נראה באופן יחסי זול. באילת כמעט אף פעם השאלה היא "האם זה זול?" אלא כמעט תמיד "האם המחיר זול יחסית למלונות האחרים, והאם אני מוכן/נה בכלל לשלם מחירים כאלה ביחס למה שלאילת יש להציע?". בקשר לחלק הראשון, התשובה היא כן, החלק השני הוא אינדבדואלי לגמרי - אני אישית מעדיף לטוס לתורקיה...

lavendula

New member
עיצוב ביתי יחסית? לדעתי לא, אבל

בהחלט עיצוב יפהפה ויוצא דופן, ואכן שונה מהעיצוב הגרנדיוזי של הרויאל ביץ' ושל הרודס. גם החדרים מאוד מיוחדים.

למעלה