הי האם יש כאן מישהו שיכול לעזור לגבי גריל
הי לכולם, רכשתי זה עתה את הגריל הזה פה בלינק: גריל דיסקברי 4 עץ גריל גז תוצרת BEEFEATER http://www.amgazit.co.il/productspec.asp?id=231 נחמד מאוד מאוד אחלה יציקה עבה שנותנת סגירה מהירה וטובה. שאלתי היא לגבי עוצמות הלהבות. גיליתי שהגלי יכול להיות חם מידי, גם כשהברזים על הנמוך ביותר כולל הראשי אני מקבל חום גבוה מידי וזה היה פחות נעים לאנטרקוטים שלי או לבשרים האחרים. אני בין השאר אוהב לעשות צלעות בבישול אררוך תחת מכסה עם RUB מתאים וכרגע החום גבוה מידי ואני רחוק מזה. אני עם וסת סטנדרטי 30 מאמגזית רעיונות יתקבלו בברכה המשך יום ושבוע מעולים
הי לכולם, רכשתי זה עתה את הגריל הזה פה בלינק: גריל דיסקברי 4 עץ גריל גז תוצרת BEEFEATER http://www.amgazit.co.il/productspec.asp?id=231 נחמד מאוד מאוד אחלה יציקה עבה שנותנת סגירה מהירה וטובה. שאלתי היא לגבי עוצמות הלהבות. גיליתי שהגלי יכול להיות חם מידי, גם כשהברזים על הנמוך ביותר כולל הראשי אני מקבל חום גבוה מידי וזה היה פחות נעים לאנטרקוטים שלי או לבשרים האחרים. אני בין השאר אוהב לעשות צלעות בבישול אררוך תחת מכסה עם RUB מתאים וכרגע החום גבוה מידי ואני רחוק מזה. אני עם וסת סטנדרטי 30 מאמגזית רעיונות יתקבלו בברכה המשך יום ושבוע מעולים