הי האם יש כאן מישהו שיכול לעזור לגבי גריל

wizz95

New member
הי האם יש כאן מישהו שיכול לעזור לגבי גריל

הי לכולם, רכשתי זה עתה את הגריל הזה פה בלינק: גריל דיסקברי 4 עץ גריל גז תוצרת BEEFEATER http://www.amgazit.co.il/productspec.asp?id=231 נחמד מאוד מאוד אחלה יציקה עבה שנותנת סגירה מהירה וטובה. שאלתי היא לגבי עוצמות הלהבות. גיליתי שהגלי יכול להיות חם מידי, גם כשהברזים על הנמוך ביותר כולל הראשי אני מקבל חום גבוה מידי וזה היה פחות נעים לאנטרקוטים שלי או לבשרים האחרים. אני בין השאר אוהב לעשות צלעות בבישול אררוך תחת מכסה עם RUB מתאים וכרגע החום גבוה מידי ואני רחוק מזה. אני עם וסת סטנדרטי 30 מאמגזית רעיונות יתקבלו בברכה המשך יום ושבוע מעולים
 
פיתרון לגריל גז דיסקברי 4

אנו עוסקים בגז מזה 12 שנה ומשווקים את גרילי הגז של אמגזית ולכן יש כמה פתרונות: 1. להוסיף אבנים על הגריל (רק צריך לבדוק אם יש רשת בסיס תחתונה) וזאת בכדי לחסום את גובה הטמפרטורה כלפי הנעשה. 2. להוסיף רשת עליונה ע"מ להרחיק את הבשר מהאש. 3. לוודא כי הווסת תקין. תוכל לפנות אלינו אם יש לך שאלות נוספות ! בברכה, אלקטרוגז
 
למעלה