הי האם מישהו יודע אם זה נכון שאם משתמשים בסודה

blondi2212

New member
הי האם מישהו יודע אם זה נכון שאם משתמשים בסודה

במקום מים בקומקום הקפה יוצא טעים יותר?
 

Raffael

New member
זה ניסוי מסובך מדי ואני לא חושב שאפשר יהיה לעשות את זה בארץ

 

dudi4321

Member
הפחמן דו חמצני

נמס במים טוב יותר כשהם קרים, הפוך מרוב הדברים שנמסים במים.
אז בזמן החימום בדוד או בקומקום יווצרו בועות מה שיתרום אולי ליותר קצף. הגז יצא ולא ישנה את הטעם.
לשפר הטעם צריך קנקן בריטה.
אני כבר שנים משתמש במי גשם שאוסף בקנקנים לצורך הכנת קפה במכונת קפה. היתרון שאין משקעי אבן קומקום.
לשיפור טעם הקפה צריך הדברים הבאים:
פולי קפה קלויים וטריים.
מטחנת קפה מותאמת לעובי לפי אופן ההכנה. טוחנים את הכמות סמוך להכנה ואז הארומה הריח והטעם מעולים וגם נוצרת קרמה - קצף בזמן ההכנה.
מים טריים ללא כלור.
&nbsp
 
למעלה