הי הגןה משימה בשבילך,

מתן4ל

New member
הי הגןה משימה בשבילך,

כדי שתבינו מה קורה בהודעה הזו אספר לכם על שיחה שלי ושל גןה (השיחה לא מדוייקת שיניתי כמה פרטים קטנים כדי שזה יהיה יותר יפה). גןה מתקשרת: <שיחה על כל מיני דברים שלא מעניינים אנשים נורמאלים כמו אנימציה יפאנית ספרי מדע בדיוני ומשחקי לוח מיוחדים |מסתכל מסביב| אה, בעצם אולי זה כן מעניין אותכם... בכל מקרה:> גןה: שמתי לב שאתה לא כותב בפורום לאחרונה. מתן: כן. אין שם שום דבר מעניין. גןה: אז למה אתה לא כותב משהוא מעניין. מתן: אין לי משהו... אם אני אראה משהוא מעניין אני אגיב. גןה: ... מתן: שמתי לב שאת לא כותבת בפורום לאחרונה. גןה: כן. אין שם שום דבר מעניין. מתן: אז למה את לא כותבת משהוא מעניין. גןה: אין לי משהו... אם אני אראה משהוא מעניין אני אגיב. מתן: ... אוקי אז: גןה - יש לי 2 הצעות איך לחלק את העבודה אם אחת מסכימה לאחת מהן (או שניהם) אז הפורום ניצל: * את בוחרת נושא (איזה שאת רוצה) ואני כותב עליו (מה שאני רוצה) * אני בוחר נושא (איזה שאני רוצה) ואת כותבת עליו (מה שאת רוצה) מסכימה?

inc0gni2

New member
אני חושב שזו הצעה מעולה רק ש...

אני חושב שיש פה ילדים בפורום ומוסיקה זה לא הצד החזק שלי

pieceofmadness

New member
וגם מלהתעמת עם נקודה בודדת בכותרת

בואי נחתום חוזה: כל פעם שאין לך רעיון לכותרת יצירתית, תכתבי "זלמן פפרשמידט". הולך??

לחיןעיוטכעה

אבל חלק מהפואנטה.. שזה יהיה קצר. שלא בא לי להשקיע בכותרת. אפשר האמת לחרטש משהו. סתם להקישלחיכגיכעחערכגי. קיבלתי.

מתן4ל

New member
אני אסביר לך מה זה:

זה הדבר שהחתן והכלה כל החתונה חושבים עליו, והם עושים אותו מיד אחרי החתונה ומאוד נהנים מזה. ואת יודעת מה הדבר האראשון שהם עושים כשהם מגיעים הביתה מהחתונה? נכון! הם פותחים את המתנות שהם קיבלו לחתונה, (ואחרי זה סופרים את הצ'קים). אה ואגב לא רק הם עושים את זה, לפעמים אם ההורים חושבים שילדה בת 12 כבר מספיק אחראית הם נותנים לה לעשות את זה ישר אחרי הבת מצווה שלה, אבל מי שאין לה בכלל חברים לא יכולה לעשות את זה (כי הם לא יתנו לה מתנות). ולמרות שזה כיף לקבל מכל אחד - מחברים טובים זה הכי כיף (כי הם בוחרים מתנה מיוחדת לא סתם ספר מעפן). [חוץ מזה יש גם כאלה שמקבלות מתנות מחברות שלהן אבל לא נעים לי לדבר על זה כאן בפורם...]
אם עדיין לא הבנת אל תתבישי לשאול

מתן4ל

New member
טוב זה אחד קשה,

אבל אין מה לעשות קיבלתי משימה אז אני צריך לעשות אותה... מאחר שזה 2 נושאים שאני *ממש* אבל *ממש* לא מבין בהם (אני לא חושב שהיית יכול למצוא יותר גרועים) אני מרשה לעצמי לכתוב משהוא די מעפן. על נושא אחר אני יהיה יותר מעניין. מוזיקה: ניסיתי ואני לא מבין מה כיף בזה, אבל אני מניח שאפשר להינות ממשהוא בלי להבין למה זה כיף. אני משתעמם כשאני רק יושב ושומע מוסיקה. [אבל אולי זה מתאים בתור משהוא ברקע תוך כדי שאתה עובד.] סקס: לא ניסיתי אבל אני מניח שאני כן יהנה מזה
. [זה דווקא לא מתאים בתור משהוא ברקע לעשות תוך כדי שאתה עובד].

MajorWinters

New member
ההפך...

מוזיקה, כשאתה באמת מרגיש אותה, קשה לך לעשות משהו אחר. סקס מצד שני אפשר לעשות תוך כדי נהיגה.

למעלה