הי הודעה חשובה

הודעה חשובה כולם להיכנס../images/Emo124.gif

כל מי שיודע משהו על זה שמביאים את הקו של התאומות לארץ בסקאל שירשום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הודעה חשובה מאוד כולם להיכנס../images/Emo124.gif

הי!!!!!!!!! כל מי שיודע משהו על זה שמביאים את קו האופנה של התאומות לרשת ´סקאל´ שיכתוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

omer wild

New member
אנחנו יודעים בדיוק את מה שאת יודעת!

או שואלי אמרו שזה יגיע ללארץ עוד מה חודשים...בכל מקרה בטח מוטי יודע משהו יותר ממני

motib4

New member
לא ממש...

אני יודע שרוברט ת´ורן אישר את הבאה קו האופנה של התאומות לארץ אבל זה לא יהיה ממש בקרוב. אני משער שחצי שנה-שנה. אל תסמכו על זה.

הי הודעה חשובה../images/Emo124.gif

הי תכתבו כל מה שאתם יודעים על זה ש: מוכרים ספרים של התאומות בסטימצקי!!!!!!!!!!!!! של מזל תאומות כנראה...

Alexis14

New member
כל מה שאנחנו יודעים על זה?

אממ... אוקיי.... מוכרים ספרים של התאומות בסטימצקי. מספק אותך? צריך להזמין אותם, משהו כזה

אני יודעת ש...

בחנות סטימצקי בקניון רמת אביב קניתי ספר של "מזל תאומות"... זה היה הספר האחרון שהיה להם שם אבל אולי הם הזמינו עוד אחר כך ואולי גם אפשר לבקש מהם שיזמינו עוד...

omer wild

New member
אממממ...אני מנסה להזכר...אה כן !!

קניתי אותו ממש בתחילת החופש הגדול גם בקניון של רמת אביב ! והמוכרת בקושי מצאה ספר ואחד...ומה שהיא מצאה היה האחרון... אז לא לא היה אכפת מה נשאר אז ]שוט קניתי את הספר האחרון...וזהו ! עכשיו אין לי את השם שלו כי נאי לא בבית אבל בכריחה שלו יש את התמנוה שהן מודדות כאילו כל מיני כפכפים ומרי קייט נראה לובשת חצאית ג´ינס !

למעלה