הי .הזמנתי מגבר לגיטרה דרך איביי.הגעתי למכס ו

kobrkobr

New member
הי .הזמנתי מגבר לגיטרה דרך איביי.הגעתי למכס ו

הי . הזמנתי מגבר לגיטרה דרך איביי.הגעתי למכס כדי לשחרר אותו ואני מגלה שהמוכר שלח לי משהו שונה ממה שקניתי . מה אני עושה? קובי

קובי

תפנה במייל למוכר , תתאר מה קיבלת , תגיד לו בנועם ובנימוס שזה לא מה שהזמנת וחכה לתשובה שלו . סביר להניח שתצטרך לשלוח לו את זה בחזרה (בדואר רשום כולל אשור מסירה) והוא יחזיר לך את הכסף או שלחילופין יישלח לך את המוצר הנכון או שתגיעו לכל הסדר אחר אבל ראשית תפנה אליו ותקבל את תגובתו.

leonidl1

New member
עכשיו זה החלק האומנתי../images/Emo6.gif

אתה מחכה לתשובה ממנו, כאשר כבר עכשיו תקבע לעצמך מה אתה רוצה להשיג ממנו. אם אתה מוכן להיסתפק בלשלם את המשלוח של המוצר אליו חזרה ואת המשלוח של המוצר הנכון אז תנסה להגיע איתו להסכם על זה, אם אתה רוצה שהוא יממן לך את כל המשלוחים מעכשיו וכד', תיסגר על עצמך מה ברצונך להשיג ממנו לאור המצב הנוכחי כבר עכשיו כך הוא לא יוכל למרוח אותך כי אתה תדע בדיוק מה אתה רוצה ממנו.

kobrkobr

New member
מה שאני חושב:

אני חושב שהוא צריך לשלם את המשלוח של המגבר חזרה אליו וגם את המשלוח הנוסף אלי. גם ככה הפסדתי יום עבודה והנסיעה עצמה עלתה לי לא מעט. זה מה שכתבתי לו . המשלוח של המגבר זה יותר מ100$. לא עשיתי שום טעות שהמחיר שלה 200$. הבעיה היא ששילמתי בהעברה בנקאית .

למעלה