הי! היום קיבלתי רשיון נהיגה שחר של

אליגל

New member
הי! היום קיבלתי רשיון נהיגה שחר של

היום סוף סוף, אחרי הרבה נסיונות, הצלחתי להרים את הטוסיק
, להניף יד אחת, ואחריה רגל - וסוף סוף זחלתי. קיבלתי תרועות ותשואות מכל הסובבים, וכל כך נהניתי מתשומת הלב, שהמשכתי והמשכתי והמשכתי
. הדבר הכי כיפי בעסק הזה הוא שפתאום אני יכולה להגיע לכל מני דברים שעד היום רק ראיתי מרחוק, או שהתחננתי שיביאו לי (ולא תמיד הבינו אותי). אז, זהו, יש לי רשיון, ואני ניידת
. חוץ מזה, גיליתי שאפשר לטפס על אנשים, ואז להסתכל על העולם מלמעלה - וגם לעמוד על הברכיים ולנפנף ביד אחת. ואם רוצים, אפשר לחזור ולשבת (כן, גם את זה למדתי לעשות היום!). לא תאמינו כמה דברים אפשר ללמוד בשבת אחת בבית עם אבא ואמא
. אה, וחוץ מזה גיליתי, שהמקל הזה שמחובר לכוסות - אפשר להוציא ממנו מים, עד היום סתם לעסתי אותו, ופתאום היום, השפריצו לי מים לפה. תאמינו לי - החיים טובים.

shirka

New member
איזה כיף לכם! אנחנו עדיין נוסעים

ברוורס (נועה זוחלת אחורה) אבל לפנות לכל הכיוונים והצדדים אנחנו יודעים יופי! נשמע שהיתה לכם אחלה שבת

אליגל

New member
אנחנו ברוורס לא היינו,

למעשה היא קצת הספיקה לזחול על הגחון - ממש כמה ימים, ומיד עברה לזחילה על שש. אולי תסבירו לנועה איפה הקלאצ', ואיפה ההילוכים...

וואו שחר. איזה כיף לך../images/Emo73.gif

את כבר ממש גדולה! אני גם רוצה לזוז בעצמי אבל בינתים אני דוחף עם הרגלים ולא מתקדם לשום מקום (חוץ מלפעמים שאמא שמה יד קונטרה) את יודעת שכבר המון זמן לא שלחת לי תמונה שלך? ודווקא אמא שלי מפזרת תמונות שלי חופשי בכל הפורום.... יאללה, אני מתגעגע נדבי

למעלה