הי הייתי אתמול בארטישוק
מקום נאה, מרוהט בפשטות יחסית לבנין המהודר, צוות חמוד ששואף להשביע רצון ואוירה אינטימית בגלל האור המעומעם. הייתי עם חברי א ו-ב והתפריט היה מחולק בחוסר שיויון כי ב פיתח כאב ראש ו-א תקע שווארמה מוקדם יותר. מנות ראשונות: לפתיחה הגישו את לחם הבית שהיה בסדר אבל לא נרשמה התלהבות וכוס קטנטנה ובתוכה מרק סמיך של מרק ארטישוק ירושלמי סמיך עם מעט כמון ותבלינים (נחמד מאוד). אני הזמנתי סלט עלים ירוקים עם קויאר חצילים (סלט חצילים פשוט על האש)ו-א הזמין ניוקי עם שרימפס וזיתים. שתי המנות היו מצוינות למרות שעדיין הקישור בין סלט החצילים הסמיך לעלים הירוקים היה מעט מאולץ לטעמי. לניקוי החך הוגש שרבט עם גלידת תבלינים שהיה מיוחד והשולחן נחצה נגדו ובעדו (יתכן שהטעם האניסי הפריע לי) הזמנו מנה משותפת של אנטרקוט צרוב מדיום (שהגיע מדיום וול) עם סיר ברזל קטנטן וחמוד של תפודים קטנים בשמן זית והרבה מלח. היה בהחלט טעים למרות שמומלץ לצרוב מעט פחות את האנטרקוט. למנה אחרונה שני הגברים הזמינו קינוחים - דואט אגסים עם גלידת תבלינים שהיתה מנה עדינה ונאה וגרמה הרבה הנאה ל-א, ומרקיז שוקולד בשני צבעים שהוגש בצורה נאה במיוחד והיה שוקולדי וטעים להפליא לדברי ב. סה"כ מקום חמוד מאוד ולא נורא יקר , בסביבות 100 ש"ח לאדם (ללא יין) הייתי ממליצה להם להחליף את הלחם בלחמניות קטנטנות ולהגיש את קויאר החצילים בפינכה קטנה ליד הסלט והלחמניות. וכמובן כדאי שישקיעו מעט יותר וישדרגו את האופי הרומנטי של המקום בכלים מיוחדים יותר (הרי זה משכן לאומנות ישראלית) מה רע באמני החרס שלנו? סה,כ 3 נקודות מתוך 5 במילון שלי , רק משום שכלים נאים מרחיבים את דעתי והבשר חייב לדמם.
מקום נאה, מרוהט בפשטות יחסית לבנין המהודר, צוות חמוד ששואף להשביע רצון ואוירה אינטימית בגלל האור המעומעם. הייתי עם חברי א ו-ב והתפריט היה מחולק בחוסר שיויון כי ב פיתח כאב ראש ו-א תקע שווארמה מוקדם יותר. מנות ראשונות: לפתיחה הגישו את לחם הבית שהיה בסדר אבל לא נרשמה התלהבות וכוס קטנטנה ובתוכה מרק סמיך של מרק ארטישוק ירושלמי סמיך עם מעט כמון ותבלינים (נחמד מאוד). אני הזמנתי סלט עלים ירוקים עם קויאר חצילים (סלט חצילים פשוט על האש)ו-א הזמין ניוקי עם שרימפס וזיתים. שתי המנות היו מצוינות למרות שעדיין הקישור בין סלט החצילים הסמיך לעלים הירוקים היה מעט מאולץ לטעמי. לניקוי החך הוגש שרבט עם גלידת תבלינים שהיה מיוחד והשולחן נחצה נגדו ובעדו (יתכן שהטעם האניסי הפריע לי) הזמנו מנה משותפת של אנטרקוט צרוב מדיום (שהגיע מדיום וול) עם סיר ברזל קטנטן וחמוד של תפודים קטנים בשמן זית והרבה מלח. היה בהחלט טעים למרות שמומלץ לצרוב מעט פחות את האנטרקוט. למנה אחרונה שני הגברים הזמינו קינוחים - דואט אגסים עם גלידת תבלינים שהיתה מנה עדינה ונאה וגרמה הרבה הנאה ל-א, ומרקיז שוקולד בשני צבעים שהוגש בצורה נאה במיוחד והיה שוקולדי וטעים להפליא לדברי ב. סה"כ מקום חמוד מאוד ולא נורא יקר , בסביבות 100 ש"ח לאדם (ללא יין) הייתי ממליצה להם להחליף את הלחם בלחמניות קטנטנות ולהגיש את קויאר החצילים בפינכה קטנה ליד הסלט והלחמניות. וכמובן כדאי שישקיעו מעט יותר וישדרגו את האופי הרומנטי של המקום בכלים מיוחדים יותר (הרי זה משכן לאומנות ישראלית) מה רע באמני החרס שלנו? סה,כ 3 נקודות מתוך 5 במילון שלי , רק משום שכלים נאים מרחיבים את דעתי והבשר חייב לדמם.