הי הילה - אשמח אם תוכלי לעזור לי

shula9

New member
הי הילה - אשמח אם תוכלי לעזור לי

הי הילה, שמי עינת ותאריך הלידה שלי הוא 23.9.1975. לאחרונה אני מרגישה שהדברים זורמים בכיוון שאני רוצה והכל "הולך לפי התוכניות" שלי אבל הזרימה היא מאוד איטית ונראה שכל דבר שאני עושה (גם אם בסופו של דבר זה מסתדר כמו שאני רוצה) זה כמו לידה ארוכה וקשה וגם כואבת. נגיד, אם אני צריכה לכתוב איזו עבודה לאוניברסיטה, זה לוקח לי המון המון זמן (מה שבעבר לא קרה לי) בזמן שאחרים עושים זאת במחצית מהזמן. אני מרגישה שיש בי פוטנציאל בהרבה תחומים שרוצה לצאת אבל משהו חוסם אותי, מה זה? מה עושים כדי להמשיך (או להתחיל) לזרום ביתר קלות? אשמח אם תוכלי לתקשר בשבילי את המדריך הרוחני שלי ולקבל תשובה בנושא. כמו כן, אם את כבר מדברת איתו, אשמח אם תוכלי לבדוק מה יהיה איתי מבחינת הלימודים שלי - אסיים בהצלחה או לא אסיים וכו'. אני מודה לך מקרב לב, עינת

תיקשור מרחוק

קחי בחשבון שכשאת לא איתי פיזית רמת הדיוק לא גבוהה: הזרימה מאד איטית בגלל סוג של פרפקציוניזם שישי אצלך. את רוצה לעשות הכל כפי שצריך, לפרטי פרטים - ואז הכל קצת כבד. תפיסת החיים שלך קלילה - וזה מציל קצת אבל מבחינה ריגשית יש איזשהו כובד שיוצר האטה. אכן פטנציאל רב, אבל המימוש הוא לא לפיו. כלומר השקעה רבה, והפירות - ביחס לךהשקעה - נמוכים. עלייך ללמוד לזרום יותר בקלילות עם העשייה. לעשות מתוך תנועה וכל הזמן להסתכל הלאה. לתת אמון בדרך החיים שמובילה אותך. ולהפסיק למדוד עצמך לפי איך שאחרים מעריכים אותך. בוודאי שתצליחי בלימודים - סימכי על היכולות המופלאות שניחנת בהם. עניין האמון - קשור גם להתפתחות שלך, עבודה של מודעות וחיבור לדרך הרוח.

למעלה