הי הי הי תקראו!!!!! דחוף! אני מקווה שהזמנתם את הערוץ כי מיום שלישי הקרוב הערוץ בתשלום
X Xsposed New member 25/2/05 #1 הי הי הי תקראו!!!!! דחוף! אני מקווה שהזמנתם את הערוץ כי מיום שלישי הקרוב הערוץ בתשלום
I IRISH GREMLIN New member 28/2/05 #7 מה? אוף.../images/Emo10.gif בעיקרון יש לנו כמעט את כל הערוצים... -חוצ מפוקס קידס והערוץ של הפורנו...(ואולי עוד כמה..) אולי הערוץ נכלל בחבילת בידור?
מה? אוף.../images/Emo10.gif בעיקרון יש לנו כמעט את כל הערוצים... -חוצ מפוקס קידס והערוץ של הפורנו...(ואולי עוד כמה..) אולי הערוץ נכלל בחבילת בידור?
W wolker111 New member 28/2/05 #9 הערוץ נכלל בחבילת הבידור הערוץ הולך להיות הדבר הכי חם בטלוויזיה. עוד מעט עולה "אבודים" "ג`ואי" ועוד הרבה דברים טובים. כמו כן כל הסדרות ששודרו בהוט ספיס ישודרו בערוץ. וגם בקרוב השידורים יורחבו לשעות מוקדמות יותר.
הערוץ נכלל בחבילת הבידור הערוץ הולך להיות הדבר הכי חם בטלוויזיה. עוד מעט עולה "אבודים" "ג`ואי" ועוד הרבה דברים טובים. כמו כן כל הסדרות ששודרו בהוט ספיס ישודרו בערוץ. וגם בקרוב השידורים יורחבו לשעות מוקדמות יותר.
J j u s t i f i e d New member 1/3/05 #14 ישששששששששש שאז אם זה זה אז יש לי את הערוצים האלה ף יפ וערוץ ei הבידור... אז אני לא צריכה להזמין את אקסטרה הוט!!! יששש
ישששששששששש שאז אם זה זה אז יש לי את הערוצים האלה ף יפ וערוץ ei הבידור... אז אני לא צריכה להזמין את אקסטרה הוט!!! יששש
I IRISH GREMLIN New member 1/3/05 #15 ../images/Emo123.gifננה-בננה! יש לי ת'ערוץ!!! לפחות ככה זה נראה...
I IllyriaB New member 1/3/05 #17 גם לי!!!!!!!!!!! יש לי את הערוץ! יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש!!!!!!!!!!!!!!! לא אני לא מתרגשת