הי, הי, הי....

gaia20

New member
הי, הי, הי.... ../images/Emo13.gif

למרות החיוך (המחשב חזר למוטב והסכים לעשות אייקונים אחדים...), אני מרגישה ממש לא טוב יש לי כאבים נוראיים בריאות שממש מקשים עלי לנשום אוף.......אני לא יכולה לפהק!!! אני אפילו לא יכולה סתם לקחת נשימה עמוקה..... אין לי כבר חום, אבל הכאבי ראש משתוללים, עושים לי מסיבה בראש.... והנשירה... יש לי נשירת שיער פשוט מופרעת...אני מסתרקת וכמויות אדירות נושרות לי.....אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף בסוף אני אהיה קרחת.....
לצערי אני מרגישה שההמוגלובין יאכזב אותי גם הפעם, שירי, נראה לי שנצחת החודש..........
טוב, מאחר והדקות שאני יושבת על הכיסא מחשב הזה מוגבלות... אני נאלצת לסיים את ההודעה המזופתת... אני כנראה לא אכנס בזמן הקרוב, אז תסלחו לי, אני פשוט לא יכולה לשבת, כואב לי. סופשבוע נעים לכולם

הההדדדרררוווושששש ../images/Emo24.gif

מתוקה, שולחת לך המון המון
ו-
מקווה שתרגישי יותר טוב ב-ק-ר-ו-ב !!!!! מקווה שאת דואגת לעצמך ונחה. מספיק להעלות נק' בפסיכומטרי..
כל ה-
שלוחה אליך מפה... ובקשר למר הומוגלובין, אם הוא עושה לך בעיות, תגידי לו שיש לו עסק איתי.. (ועם שאר החברים בפורום!!)
שיהיה סופ"ש נעים ומלא בריאות, אירית

קאריני21

New member
הדרי ../images/Emo24.gif

מתוקה שלי, כל כך עצוב לי לשמוע שכואב לך. אין לך מושג מה זה עושה לי לשמוע שלמישהו כואב והוא סובל. תשמרי על עצמך מתוקה. אל תתאמצי יותר מידי. תנוחי. לכי לרופא. רק אל תתאמצי מעבר למה שאת יכולה, אוקיי? מחבקת אותך ושולחת לך רק אנרגיות חיוביות
אוהבת, קארין. ושיהיה לכולכם יום נעים. אני בעבודה. עייפה מתה. אתמול היה יום הולדת לאבא. הלכתי לקנות מתנה .... וכשבאתי לשלם בכרטיס אשראי ....
היא כמעט ולקחה לי אותו. היה רשום לה להחרים אותו. אבל נראיתי לה אמינה אז היא לא לקחה לי את הכרטיס ולמזלי שהיה עליי קצת מזומן. אז קניתי לו מגבת
אחר כך ישבנו במסעדה וחזרתי מפוצצת .... בעעעע.... ועכשיו אני עיייייפה. טוב, אני חוזרת לחיפושים שלי. הבוס נתן לי לחפש ברשת הרבה דברים. בעעעע....

ritarita

New member
אפשר לשאול...?

מה התפקיד שלך בעבודה הזאת? נשמע ממש מעניין..גם אני רוצה...): אה ו..סתם מתוך סקרנות..למה רצו להחרים לך את כרטיס האשראי?

קאריני21

New member
עבודההה....ראבוטה! ../images/Emo6.gif

מה התפקיד שלי? יש לי כל מיני. אתמול הייתי מנהלת קשרי קבוצות (של כדורגל) חחחח היום אני מחפשת באתרי חיפוש אתרים שאפשר לפרסם בהם אתרים חינם. ואני עייפה. העיניים שלי .... בוכות. אני יוצאת מהמשרד .... ואני טושטוש ....*אני מרגישה טושטוש* .... כבר לא רואה בעיניים. IM BLIND!!! טוב שמחר שישי. קצת לישון.

קאריני21

New member
אהה....ו...

בקשר לכרטיס אשראי, רצו להחרים לי אותו כי .... קארין החמודה עושה הרבה הרבה קניות בכרטיס אפילו שאין לה כסף. אז חסמו לה אותו. זה היה צריך להגיע מתישהו .... ילדה רעה קאריני. פויה!

ritarita

New member
את על סטרואידים?

את מזכירה את מה שהיה לי..כשהייתי טיפה צעירה ממך..בכיתה י'.. נשירת שיער..גם ירדתי במשקל..אז לא יכולתי לשבת על כסאות קשיחים כי העצמות כאבו לי..והייתי נפוחה..בקשר להמוגלובין..לא הייתי בעניינים בשביל זה היתה אמא שלי..האחות.. מה שכן..אני הייתי רוב הזמן בבית החולים.. היו לי נוזלים בראות..ולכן קשיי הנשימה והכאבים.. אם יש לך משהו דומה..למה את בבית? אולי אני סתם מתפרעת עם הדמיון..כי פשוט הזכרת לי.. אבל אצלי הכל עבר..בסופו של דבר.. ומאז אני תמיד גידלתי שיער הכי ארוך שאפשר..:) אני מקווה שגם אצלך הסופו של דבר יגיע כמה שיותר מהר.

ל3

New member
../images/Emo4.gif

הדר- אני מקווה שתרגישי טוב ומהר! האם הדלקת בקרום הריאה ממשיכה? את צריכה לעשות בירור ולא להזניח. נסי לנוח כמה שיותר. מחכה לבשורות טובות יותר שירי

הדרי, מאחלת לך שתרגישי רק טוב

ולגבי השיער....אני זוכרת גם את הנשירה ההסטרית שהית לי בעקבות הטיפול בציטוקסאן ומעודדת אותך שהכל (אבל הכ) יחזור ואפילו יותר יפה ומחודש....אז אל תתני לזה לבעס אותך יותר מדי...... תרגישי טוב, עדית

gaia20

New member
מנצלת את דקות הרגיעה

הספורות כדי לענות לכם, תודה רבה לכולם, אתם כאלה נפלאים!
לצערי עדין כואב לי, לא כמו בבוקר, בקושי יכולתי לזוז בבוקר, אבל עדין כואב בנשימה עמוקה... שירי- לשאלתך,כן, כנראה שזה עדין הדלקת בקרום הריאות דובדבניל- תודה לך נשמתי, החיבוקים והנשיקות הגיעו עד לכאן, ועכשיו יש לי חיוך מרוח על הפנים!
קארין- קבלתי את האנרגיות החיוביות...שיוווו את מדברת בדיוק כמו אמא שלי, גם אמא שלי בקטע של אנרגיות חיוביות...להתיידד עם הכאב...בלה בלה בלה... ריטה ריטה- חברה חדשה? ברוכה הבאה
, אולי תספרי קצת על עצמך? כן, אני על סטרואידים, עכשיו אני אמורה להיות על 30 מ"ג, אבל העלתי ל 40 (כן, על דעת עצמי, אבל לא קורה כלום כשמעלים, ו- 10 מ"ג זה כלום...) לפי מה שהרופאה שלי אמרה לי- יש לי דלקת הקרום הריאה היא אמרה שהטיפול הוא כרגיל- סטרואידי, ואת זה אני כבר מקבלת אז אין הרבה עוד מה לעשות בעניין... ואני בבית משתי סיבות- האחת אני לומדת עכשיו לפסיכומטרי, והשניה זה כי לא ממש בא לי לעבוד כרגע... אה ויש עוד משהו, אני לא ממש מוצאת עבודה בחצי משרה לבוקר, כי זה מה שאני רוצה בעיקרון בצהריים אני כן עובדת בביביסיטיר, אצל השכנים שלי... אז זה ממלא לי מקום מ 1 בצהריים עד 4 בערך כל שאר הזמן אני בבית לומדת שמחה לשמוע שאצלך הכל עבר ושגדלת שיער ארוך... גם לי היה לפני חודש שיער ארוך.. כמעט עד התוסיק... אוף......... עידית- עד כמה שזכור לי, הרופאה שלי אמרה שאין קשר בין הנשירה לטיפול... אז... את בטוחה שאנחנו מדברות על אותו טיפול?

ritarita

New member
אה..הייתי כאן לפני כחודשיים...

היו לי כאבים/לחצים בחזה..אבל בסוף זה עבר..ולא היו ממצאים בצילום.. בגלל החששות שהכל חוזר פתאום..נחתתי עליכם..ואז שוב חזרתי לאנונימיות שלי.. עכשיו שוב חזרתי..לא כואב לי או משהו..רק כמה פרקים..אבל זה בגלל חילופי העונה..זה קורה לי כל הזמן.. והייתי בפעם הראשונה אצל מרגלית לורבר...בשביל מעקב..אחרי שלא הייתי יותר משנה אצל רופא לופוס..כי עברתי מרעננה לחיפה.. הבירוקרטיה של קופת חולים כאן..והאטימות של עובדי הקופה פשוט גומרת אותי..ברעננה היה לי יותר קל..אבל אולי זה כי אמא שלי אחות..ומכירה אנשים..:) היה לי..אם תזהי את השם..cardiac tamponade אני מעתיקה את זה ממכתב של רופא..זה הדבר העיקרי.. בעברית תמיד אומרים שזה נוזלים במעטפת הלב..וגם בראות היה לי..למיטב זכרוני.. באותו זמן גם היתה דלקת חריפה של פרקים..ולא זוכרת עוד מה.. רק שהייתי על סטרואידים..ונראה לי עוד כמה דברים..כי אחרי ששוחררתי מבית החולים..אחרי שניקזו אותי בטיפול נמרץ..הייתי נוטלת כל בוקר כעשרה כדורים שונים.. אז מה שאת אומרת..מזכיר לי את מה שהיה לי..אבל אני לא בטוחה שהדלקת שלך היא אותו הדבר..אלא אם השם הלטיני הוא במקרה זהה.. ועוד משהו שאני זוכרת..שבעקבות הסטרואידים..היתה לי נשירת השיער.. ולכן שאלתי אותך.. שאלתי למה את בבית..לא במקום עבודה..אלא במקום בית חולים.. אלא אם את אחרי האשפוז כבר..כמוני.. אני לא זוכרת כמה פספסתי מהלימודים אז..נראה לי בממוצע חודשיים עד שחזרתי..ואם אני זוכרת נכון..זה היה לקראת סוף השנה..אבל אל תקחי אותי במילה..(כיתה י') היום אני בת 31..ולופוס היא לא בראש מעייני.. אני גרה עם בן הזוג..שבגללו עברתי לחיפה..אבל מתקשה במציאת מקום עבודה..והמשקל שלי..שהוא די כבד..בטח גם כן אחד המכשולים לתעסוקה.. למרות שלא כך צריך להיות.. לפני הצבא וקצת אחרי גם הייתי מטפלת בשני ילדים.. אבל היום..אחרי שכבר שנים לא עשיתי את זה..ספק אם מישהו יסתכל בכיוון שלי כאן..ואין לי הרבה מרץ בשביל ילדים עכשיו..אני מעדיפה מבוגרים..

gaia20

New member
הי שוב

לפני כמה חודשים עשיתי מיפוי ריאות וצילומי חזה... כל הצילומים למיניהם של הקישקע מבפנים- עשיתי אותם... הדבר היחיד שגילו זה הפגם בלב- האיוושה שעל זה כבר ידעתי כי נולדת עם זה... עכשיו שאת אומרת "נוזלים במעטפת הלב" אולי כדאי שאני יעלה את השם הזה אצל הרופאה שלי ואולי כדאי שזה יבדק יותר לעומק, אולי זה באמת זה. אני לא אחרי אישפוז, המצב כנראה אינו מצריך אישפוז האישפוז היחיד שאני הולכת אליו הוא ביום שני כדי לעבור טיפול לכליות, שזה תוך ורידי

ritarita

New member
הכליות זה משהו קבוע...?

או שאת תסיימי את הטיפול מתישהו..אולי כשהבדיקות ישתפרו..? אצלי זה הצריך אשפוז בעיקר כי פשוט לא יכולתי לנשום..והיה לי גם חום גבוה..וזה מעבר לכל הכאבים..והפרקים שהיו באותו הזמן.. כליות עוד לא היה לי..טפו..טפו..

3VIVI

New member
../images/Emo24.gifהדרי מתוקה

אני אני שומעת ,,שוב הזאב תוקף,נתקיף חזרה תמשיכי ללמוד כפי שאת עושה ולחפש עבודה אל תתיאשי מי שלא יקח אותך מפסיד. איתך מחזיקה אצבעות-גם אני כבר חודשיים עם סטרואידים והתחלתי לחבב אותם-כי הם מצילים אותי,,לצערי שלך באהבה ויוי

למעלה