הי.הי.

ספיישיל

New member
הי.הי.

איזה יופי לגלות שיש פורם וקומונות לטוקיו הוטל.מישהו יודע מתי ינחתו הלהקה לארץ? ובאיזה מלון ילונו?

keren eckshtein

New member
לא בטוח שהם ילונו במלון הם פה קצת זמן ../images/Emo10.gif ..

והם נוחתים נראה לי מה - 5.10 עד 6.10 גג

ElinorLahav

New member
איך רווואים שזה פוטושופ ! גמאני יכולה לעשות !

אבל זה חמווודי כזה

animfanatic

New member
חלק א' ממגזין צרפתי...חבל שאני לא מבינה

צרפתית אחרת הייתי מתרגמת....התמונה יפה

animfanatic

New member
תמונות חדשות

עוד תמונות של מפגש מעריצות שהעניקו להם תקליטי פלטינום

leraax

New member
אז ככה:

מלון- אני אישית לא יודעת ולא אדע בזמן הקרוב, נחיתה- יום לפני ושעות יהיו לי בקרוב [:

dkkk

New member
עד איזה שעה ההופעה? וכמה שאלות

- אם אסור לצלם במופע והכל יהיה איזה צוות צילום או משהו?? אך לעזאזל הם חושבים שנראה את עצמנו אחר כך?? -כמה כרטסים כבר קנו ? כי משהיא שאמורה לבוא איתי עדיין לא סגורה אם היא קונה או לא -מתיי הקופות נפתחות? בטח הרוב כאן קנו דרך הטלפון -עוד שבוע מהיום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -אז הם ינחתו ביום שישי, אוף חבל שזה יוצא במוצ"ש ולא בחול המועד ,אפילו העצומה כבר לא עזרה..

Fall Out Liel

New member
../images/Emo207.gif אהאהאהאהאה!!!@@$../images/Emo168.gif

טוב הכותרת הייתה קצת צומי
אבל תקראו!
יש לי את הכתבה של טוקיו מידיעות!! עד שמצאתי אותה
! הייתי בטוחה שתהיה כתבת שער ואני מחפשת בכל המדורים [כי הייתי אצל דודה שלי והייתה שם ערימה ענקית של עיתונים מכל העדות והחודשים [XDDD]] ואני מחפשת שעתיים ואני לא מוצאת! ולא הבנתי והתחלתי להתבאס וזה, ואמא שלי אומרת כזה "אולי אין להם שער, תסתכלי בפנים" אז בדקתי ב7 לילות ואמא שלי לקחה את 7 ימים וחיפשה ובדיוק בעמוד שהם היו הסתכלתי ואני צורחת "הנה זה!!" והבהלתי את כולם חח. אני יודעת שזה דפוק אבל אני מתרגשת, כמה תמונות כבר צברתי, כשאני אתלה את הכל על הקיר יהיה לי קיר רק לטוקיו מרוב כל התמונות

למעלה