הי ושבוע טוב לכולם!

amnon_p

New member
הי ושבוע טוב לכולם!

לא השתתפתי מי יודע מה בפורום בזמן האחרון. שוב, לחץ בעבודה, קצת שפעת וכל מיני דברים אחרים. אני רוצה לשתף אתכם במה שקורה לנו, למרות שהנושאים אינם קשורים לקיצורי קיבה, אך במשך הזמן שאני משתתף בפורום, התחלתי להרגיש מאוד קרוב לאנשים המקסימים שמשתתפים בו ולכן אני מרגיש צורך לשתף את כולם. השבוע בתי הגדולה מתגייסת לצה"ל ואנחנו כולנו מתרגשים מאוד ומקווים שיהיה לה שירות מוצלח. חוץ מזה, שתי הבנות התחילו לנהוג בלי מלווה ואשתי ואני לא ממש ישנים כמו שצריך כשהן יוצאות לבדן לדרכים. מקווה שהכל ירגע במהלך השבוע ועד סופו. שיהיה לכולנו שבוע נפלא. אמנון.

רוייקו

New member
על זה אומרים ידיש אבאעבא ../images/Emo8.gif

גם הקשוחים דואגים. טיבעי, לא ? יש לי ידידה שבגיל 30 עזבה את הבית. אבא שלה, שמעולם לא הראה סמני חיבה או קירבה כלשהם כלפיה בצורה גלויה, פרץ בבכי ונכנס לדיכאון כששמע שהיא עוברת לגור לבד. אני הייתי רוצה לסמוך עליהן שיהיו עצמאיות. שבוע טוב בינתיים רוייקו

1osnatv

New member
שבוע טוב לך אמנון ולכל הפורם

אמנון שיהיה שבוע מצויין ואני מה זה מאמינה לך בקשר לילדות מכיון שאני גם באותו הקטע לכן קוראים לי אמא משוגעת האם דאגה זה שגעון? מה את קופצת תמיד אומרים לי אז אתה בסקטור הנכון שיהיה בהצלחה

ורד *

New member
לאמנון ולזוגתו../images/Emo24.gif

מעולם לא הבנתי את אימי שהייתה ממלמלת מתחת לשפתיה "הלואי שילדיך יעשו לך אותו דבר, רק כך תביני על מה אני מדברת וממה אני חוששת..." רק כשהתחילו ילדיי עם אותם "שטיקים" בדיוק. רק אז נפל האסימון. אני יודעת על מה אתם מדברים, מבינה את החששות, ויחד עם זאת אני בטוחה שהכנתם את בנותיכן היטב היטב לצעדה הארוכה במשעולי החיים. אני מאחלת לבת גיוס נעים ושרות קל, מקווה שתשרת בתפקיד אותו תאהב, כשהשרות נעים הזמן עף. ולגבי הנהיגה צריך כל הזמן לדבר ולהזהיר, אני זוכרת שאת הבת שלי תמיד הייתי מזהירה שאם אחד מהחברים משתולל תוך כדי נהיגה, היא לא צריכה להתבייש ולבקש ממנו לעצור את המכונית ולרדת ממנה מיד. זה הכל עניין של חינוך ולא צריך לחסוך בדיבורים, תמיד זה שוקע במוח וצף בשעת הצורך. זה קשה אבל זה כנראה חלק מהחיים. שיהיה שבוע טוב ונעים. אגב גם אני מרגישה בדיוק את אותה הרגשה לגבי חברי הפורום, ורד.

sure16

New member
מאחלת לך ולמשפחתך חיים שקטים../images/Emo141.gif

בתור אמא לחייל טרי שחושב שהוא רמבו,אז אני מבינה ללבך!שיהיה לנו סוף סוף שקט.

עמילני

New member
ברוכים הבאים ללובשי המדים זה כיף!../images/Emo50.gif

בתור אחד שמסתכל מהצד השני אני רק יכול להגיד שאין לך מה לדאוג אנחנו כבר ילדים גדולים וחוץ מזה הצבא יעשה לה רק טוב אני מבטיח אז בכל אופן אם היא מגיע לפיקוד העורף שלח אותה אליי ואני אשמח לדאוג לה בשימך.אז על תדאג תדאג שהיא תחייך וזהו!!!דרך אגב עם אתה צריך צלם צבאי שיצלם רק תגיד
אז שיהיה לה אחלה מהכל וגם לך

הי אמנון שתעברו קל

גם את הגיוס (אתם כהורים) ובטח שבתחם... שיהיה לה טוב ומענין לגבי נהיגה - אין לי עוד מה לאמר בענין - כי ילדי רק בני 7 ו-11. בכל מקרה שיעבור קל שבוע נהדר אורית

lir42

New member
אמנון וליתר

שבוע טוב לכולם ואמנון שיהיה לך הרבה בהצלחה עם הילדה ועם הנהיגה של בנותיך אתה בטח מכיר זאת מחיך המשך שבוע טוב לירי

RomiVais

New member
היי אמנון, אתה בטח שמעת...

מה אומרים
ילדים קטנים - צרות קטנות, ילדים גדולים - צרות גדולות
אבל איזה כיף זה - אה??? אז המון המון מזל טוב לגיוס של הבת ולנהיגה של שתי הבנות שיהיה לכם שבוע נפלא ורגוע
רומי

ההתרגשות

תמיד אני נוהג לומר שאין דבר המשתווה בעוצמה וברגש לאהבה שאנו רוחשים לילדנו. כל סימן דרך בחיים הוא כלכך משמעותי. אני כאב לילדה בת 4 וחצי רואה ברגעים האלו חלק משמעותי ביותר מהרגעים המאושרים שבחיי. הצחוק הראשון הצעדים הראשונים הפעם הראשונה שדברה וקראה בשמי הגמילה מהחיתולים החיבוקים הצחוקים החברות ועוד ועוד. מאחל לבתך שרות מהנה מספק ולך ולאשתך שתזכו להרבה נחת. ענקון

gal33

New member
עוף גוזל, חתוך את השמיים...

אמנון, חזק ואמץ. גל

star22.

New member
אמנון בוקר טוב

אין לי ילדים ואני לא נשואה אז ככה שאני לא מאלה שדואגות אני דווקא מהצד שדואגים להם כל הזמן (בדיוק כמו ההורים שלי) אז בקשר לגיוס אל תדאג כולם עוברים את זה ואין שום סיבה שלבת שלך לא יהיה שרות מוצלח, נכון קצת קשה בהתחלה אבל בסך הכל זה חוויה שלא שוכחים אף פעם. בקשר לנהיגה זה בסדר שאתם דואגים ובצדק, אבל מהנסיון שלי עם ההורים שלי (אין לי הרבה זמן רישיון) וגם הם לא ישנים בלילה עד שאני חוזרת חשוב שתתנו לבנות ביטחון ותראו להם שאתם סומכים עליהן כי לפעמים הפחד שלכם מוריד את הביטחון שלהןוחבל כי החוסר ביטחון הזה גורם ליותר טעויות. ככה לפחות זה היה אצלי. תחשוב על זה! וחוץ מזה שאמא שלי תמיד אומרת לאבא שלי "רצית ילדים? תסבול אותם"
יום טוב

למעלה