הי זאת אני!

הי זאת אני! ../images/Emo24.gif

החלטתי לפתוח ניק עם השם האמיתי שלי, ולא להישאר תחת כינוי. זה מפחיד קצת, וגם מהנה ונעים
איך אתם עם הניקים שלכם? למה בחרתם אותם? והאם מפחיד אתכם לכתוב בשם האמיתי שלכם?

hanaaat

New member
ניקים

זה הניק היחיד שלי, פשוט כי אחרת אתחיל להתבלבל, אין לי מחשב משלי אז אצטרך לרשום לכל אתר את הניק הססמא וכו'. והסיבה לניק המוזר: לפני שנים, בפעם הראשונה שפתחתי חשבון דוא"ל התברר שהשם שלי די נפוץ, כמה שניסיתי והפכתי את הסדר והוספתי אותיות באמצע, זה לא עזר. בסוף התקבל משהו שמזכיר את הצורה שבה אבא שלי היה קורא לי כשהייתי קטנה.

ברוכה הבאה מיכל הררי ../images/Emo24.gif

ראיתי כבר בשרשור אחר את השם - ואמרתי לעצמי: הה, וואו, היא פתחה ניק עם השם האמיתי. זה באמת לא נפוץ. וזה מעלה שאלה. כי שמתי לב שגם כשפותחים ניק בדוי עם איזה שם הזוי (חרוז. הייתי חייבת
), עדיין מתחילים לפחד על פרטים מזהים . גם בי עובר החשש הזה מדי פעם - כי כתבתי על עצמי המון בפורומים השונים. ואז אני אומרת לעצמי שזה בסדר, שאני אחראית על מה שיוצא לי מהפה. באיזהשהוא מקום, המוכנות לשים את הדברים מאחורי ניק אחד - מתחברת לי (באופן אישי לגמרי) עם אחראיות. אבל יש גם קסם בריבוי ניקים. פעם פתחתי ניק אחר, וזה גרם לי להיכנס לפורומים אחרים לגמרי. כאילו, אישיות אחרת. זה פתח לי את הראש לשיחות אחרות.

s h i r k u s h

New member
שאלה יפה ../images/Emo45.gif

היה לי ניק אחר בשם של החתול שלי והגיל שלי דאז- jessy19 ואז אחרי זה בגיל 20 החלטתי לשנות לכינוי הנוכחי שזה הכינוי שלי בחיים ע"י חברה שלי וע"י האקס שלי <בדיעבד אחרי שבחרתי את הכינוי פתאום הוא התחיל לקרוא לי שירקוש>. ובקשר לשם האמיתי- האמת כן... אני פוחדת שאנשים שמכירים אותי באמת יקראו עליי דברים שלא בטוח שארצה שיידעו, אני מאוד פתוחה פה בנט ויותר סגורה בחיים הרגילים וככה מאחורי הכינוי שאני כביכול מסתתרת אני מרגישה יותר בטוחה לכתוב באמת כל מה שרוצה.

למעלה