הי זה ממש חשוב

love angle

New member
הי זה ממש חשוב

אני לא מפה, אבל רציתי להעביר לכם מסר ממש חשוב: אני עכשיו בכתה ז', תמיד כולם קראו לי חנונית בגלל שהייתי חרשנית. סליחה! אבל אני באה לבצפר כדי להיות חרשנית ולעבורת את בחינות הבגרות בשלום!!!! אחר הצהריים אני יעשה מה שבא לי.. בכתה ה', סוף סוף הילדים בכתה שלי קלטו את זה, והפכנו להיות ממש אבל ממש מגובשים... ולא היה אצלנו את הדבר הזה של מקובלים ולא מקובלים. אבל בחופש הגדול, עקרו אותי מהשורשים שלי ותקעו אותי בצפון תל אביב... עכשיו אני בבצפר חדש, אבל כבר מצאתי לעצמי הרבה חברות, שביסודי הדביקו להם את הסטיגמה "לא מקובלות", התחלתי להאיר להם ת'עניים- מי קבע שהן לא מקובלת?!! זה פשוט מצחיק אותי העניין הזה עם המקובלים- המקובלים על עצמם ועל חבריהם... גם אני מקובלת על עצמי ועל חברי, וסליחה- הם לא מקובלים עלי!!! מה הופך אותי ללא מקובלת? זה שאני מנסה ללמוד? נראה אחרי שאני יעבור את בחינות הבגרות ב-1000000000000 והם ב-0, נראה מי יהיה "מקובל" אז... מאז שהם הבינו את זה, הם אמרו את זה לכל מי שאמר שהם חנוניות.. עכשיו נהנות משינוי התדמית הענקי שעזרתי להם לעבור, ואני, אני כמו תמיד, לומדת ומשתייכת לכל החברות (אתם יודעים איזה מעצבן זה?! תחשבו איך נראית מסיבת פיג'מות אצלי בבית...) בקיצור- תחשבו על זה, אף אחד שמקובל על עצמו ועל חבריו לא יקבע לעצמכם מה אתם ומה אתם יכולים להיות! אל תתנו לאף אחד לגרום לכם להרגיש נחותים, כי אתם היחידים שיכולים להחליט שאתה כאלה... תחשבו על זה ותשלחו תגובות (לקח לי די הרבה זמן לפתח את התיאוריה הזאת..)

אין לי הרבה מה להוסיף..

את באמת צודקת! וכל הכבוד שנתת לחברות שלך את הביטחון הזה..! עשית מצווה
וברוכים הבאים לפורום שלנו! תישארי!

כן, צודקת, ../images/Emo16.gif

וכן, הבגרות זה חשוב, אבל לא צריך להגזים. להזכירך, שרת החינוך שלנו לא סיימה תיכון אפילו (אם אני לא טועה זאת היא. אבל יש לפחות אחד כזה בממשלה
).
ניר

מי המציא את העניין של מקובלים?

יקירתי,החברה האנושית היא דבר עתיק כימי עולם ולא תלמידי היסודי המציאו את החרם. עכשיו,לגבי לימודים,אני נמצאת בהקבצות הנמוכות ברוב המקצועות ותלמידה של 80-90,אבל לא אכפת לי-בבית הספר אני עושה מספיק בשביל לעבור את הבגרות.בבית אני לומדת,יש לי גישה לחומר(ספרי עיון היא לא מילה גסה) ואני יכולה לקבוע בעצמי מה אני רוצה לעשות. הבעיה בבתי הספר(או לפחות,אחת מהן)היא שהם הופכים את תהליך הלמידה לנטל ומקשרים אותו עם שיעמום וחוסר הנאה.את עצמך אומרת שבבית את 'נורמלית'.אין שום דבר לא נורמלי ברצון ללמוד לשם ההנאה,אפילו להפך.

את לא יכולה להוציא יותר מ100 בבחינה

תשמכי עלי אולי הממוצע הבגרותי יכול להיות גבוהה אבל עדיין- הוא לא יעבור את ה115 אני חושב חחח אם כן אז את באמת ממש חרשנית ואז האימרה המקובת שאת לא מקובלת נכונה... וזו היא דעתי אז אל תמחכו בשביל שכולם יוכלו לדעת גם כן שזו דעתי!! חרא פורום חחחחחחחחחחחח

אמ...

לא נראה לי שהעניין של המקובלים לא מקובלים מתקשר דווקא לציונים(חנונים,לא חנונים).. לדעתי זה הרבה מעבר לזה.. ולא להרגיש נחותים... קל להגיד. קשה לעשות...

למעלה