הי.. זה ממש חשוב

המרינה

New member
הי.. זה ממש חשוב

אני יודעת שאתם שונאים ששואלים אתכם שאלות כאלה אבל אני כבר נואשת!! איפה זה לעזאזל האמפי פארק?! ותגידו הכרטיס לזוכים בתחרות של וואלה תקף? המווווווווווון תודה מראש! מרינה רודין

אנרכיה2

New member
מאיפה את מגיעה?

זה קצת יותר מ5 דקות הליכה מתחנה המרכזית החדשה כולם מכירים את זה. מערב העיר.

קיר קמט

New member
הממ

למה שהכרטיס לזוכים לא יהיה תקף.. מהנסיון שלי עם וואלה, המבצעים שם תקפים תמיד. האמפיפארק ממוקם במרובע בין הרחובות משה דיין, התקומה וגולדה מאיר. אם את באה ברכב מכביש 4, מכיוון ת"א, את לוקחת את הפנייה לכיוון ראשל"צ מערב, יש שם רמזור ימינה בלבד, פונה שם ימינה מן הסתם, ואז יש צומת גדולה (גשר ראשון), ואז צומת קטנה יותר (אבל כן גדולה - יש מעליה גשר להולכי רגל.), גם היא מרומזרת, שבה לוקחים ברמזור שמאלה, ואז שוב ברמזור הבא שמאלה וזה כבר ממול האמפי-פארק. אם את באה מכביש 4 אבל מכיוון דרום.. את יורדת במחלף ראשון, פונה ימינה בגשר, ואז יש רמזור שבו לוקחים ישר, ואז שוב הרמזור שבו פונים שמאלה. אם את באה מכיוון חולון, נגיד.. נוסעים במשה דיין עד שמגיעים לצומת הזה.. אפשר גם לזהות אותו כי יש בניין גדול של בזק שם.. אם פונים שמאלה כשמגיעים מכיוון המערב, נכנסים לרמת אליהו, אז בעקרון אם את באה מהמערב/חולון את צריכה לפנות ימינה בצומת הזו, כי את באה מהכיוון ההפוך.. ואז שמאלה שוב ברמזור אח"כ. בעע, זה מאוד ברור לי בראש, אבל ההסבר שלי לא ברור. והאפשרות היותר נוחה- אני מאמין שיש הסעות מרוב חלקי הארץ.

המרינה

New member
אבל..

אני גרה בראשון.. =] אני פשוט לא יודעת מעבר לשכונה שלי ולהרצל. המון תודה בכל מקרה. אה ובקשר לכרטיס- אני סתם מפחדש שבסוף אני לא אצליח להיכנס- אני פרנואידית.

למעלה