הי זוכרים אותי?המחשב בינתים עובד

הי זוכרים אותי?המחשב בינתים עובד

שלום לכולם, לחדשים ולוותיקים, התגעגעתי אליכם. המון התרחש פה כשלא הייתי. לא מאמינה שאוכל להגיב לכל הדברים שנכתבו, כי הם רבים וחשובים. פשוט אכנס מכאןוהלאה. מקווה שלא ייהיו תקיעות נוספות. בכל פעם שאני עוברת קישור, אני מקבלת הודעה לאתחל מחדש את המחשב. היום זה לא קרה, ואולי זה מצליח. בכל מקרה, מקווה שבקרוב יוחלף המחשב - הוא כבר ממש ענתיקה - ואז הדברים יזרמו. להתראות יותר מאוחר חיבוקים גדולים לכולכם

lupland

New member
שלום רב שובך ...

כוכי היקרה. אני כבר בדרך החוצה אבל לא יכולתי ללכת מבלי לכתוב לך שאני שמח לראות אותך כאן בחזרה.ברוכה השבה."אימא".

ל3

New member
כוכי היקרה

אני נורא שמחה שחזרת אלנו . התגעגתי מאוד ואני בטוחה שגם כל השאר. אם את יכולה תתיחסי להודעות שנכתבו על אודי בר. נראה לי שזה חשוב לעשות משה! בכול אופן, יופי שאת פה .

ritosh

New member
../images/Emo24.gif ברוכה השבה!../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

שירי יקרה,על פי בקשתך,בענין אודי בר

אני חושבת שכל מי שהיה לו ניסיון לא מוצלח איתו, צריך להגיב באופן אישי. ואז כדאי לשקול מה לעשות עם כל הניסיונות האלו. אני חייבת לציין, שבכתבה זאת, בניגוד לכתבה הקודמת שהתפרסמה במעריב, לא מצויין שהוא "נרפא" מהמחלה, אלא מצויין ש: " כבר שש שנים שהמחלה לא שבה והתפרצה אצלו". כלומר, בכתבה זו, הוא לא משלה אותנו החולים, בתרופת פלא לריפוי מחלת הלופוס. חולילופוס שמחליטים לפנות אליו, חופשיים לעשות זאת, תוך שיקול דעת מירבי, ותוך התייעצות עם הרופא המטפל. כדאי לקרוא את תגובתם של הרופאים מתל השומר, על הכתבה הקודמת. היא מופיעה בארכיון. הארגון לא יכול להמליץ, או להמליץ לפנות אליו, הארגון יכול רק להמליץ לחולים לשקול היטב,ולשמוע מניסיונם של אחרים. בכל מקרה, היו עירניים ושימרו על עצמכם מלהתפתות להבטחות שווא, מכל אדם שהוא... דירשו הוכחות (לא אחת ולא שתיים...), דירשו לדעת מי הרופא/ה המומחה/ית, איתו/ה הוא מתייעץ אם יש סיבוכים.... דירשו לדעת באיזו מעבדה מתבצעות בדיקות המעבדה - אם בכלל... אני חושבת שרוב הדברים שאמרתי מוכרים וידועים לחברים בפורום, אבל בכל אופן, מצאתי לנכון להדגישם שוב... והלוואי, הלוואי שיהייה לנו מרפא ונשתחרר כבר מהלופוס הזה שיושב לנו על הנשמה שבוע טוב המון בריאות ושבוע טוב

תיקון טעות - בגוף ההודעה הקודמת

בשורה 6 כתוב: הארגון לא יכול להמליץ, או להמליץ.." המובן שצריך להיות: הארגון לא יכול להמליץ או לא להמליץ...)

gaia20

New member
כוכי יקרה, ברוכה השבה

אכן היה כאן הרבה, ממליצה לך ללכת אחורה לפחות לקרוא את הדברים שנכתבו, כמובן שאין מה להגיב, כי בכל מקרה מה שנכתב ישאר מאחורה ולא יוקפץ בחזרה לכאן. כמו כן, כפי ששמת לב, הנהלת הפורומים מחקה את שמך מראש העמוד, ראי מסר אישי בנושא. אז זהו, שמחה שחזרת אלינו, נדבר בהמשך...

הי גאיה יקרה מאוד

קראתי, ועוד איך קראתי את ההתרחשויות שקרו כאן. זה מעניין ומרתק. בעניין המחיקה של שמי מראש העמוד, אין לי בעייה עם זה - אם רק משם מחקו אותי - זה בסדר, העיקר שבמקומות החשובים - שמה למעלה.... למעלה באמת... - לא ימחקו אותי
כוכי

1ט ל י

New member
למה

שירצו למחוק את שמך שם למעלה? עשית מעשים טובים רבים בחייך, אין שום סיבה שימחקו את שמך? איך אני יודעת? קרה לך משהו רע ולא ישבת ושתקת, השתמשת במה שקרה לך בכדי לעזור לאנשים שסובלים כמוך (פחות או יותר), ואנשים כאלה לא כל כך קל לשכוח.

למעלה