הי זוכרים אותי
אז כמו שאתם

1תורמת

New member
הי זוכרים אותי../images/Emo39.gifאז כמו שאתם

בוודאי יודעים הבית שלנו למכירה והתכולה למסירה בתרומה ובבית מכשירי חשמל חדשים ורהוט, ניתן לצור קשר במסרים תודה

1תורמת, אני זקוקה עבור משפחה

חד הורית מפתח תקוה (בת מזל1), טלויזיה צבעונית. כמו כן, עדין אינני יודעת היכן התרומות נמצאות כדי להתארגן על שינוע.

../images/Emo163.gif כתבתי בטעות בת מזל חד הורית

אבל היא לא. אני זקוקה עבור משפחה מיפו מספר דברים, עדין לא קיבלתי רשימה מסודרת ממנה.

1תורמת

New member
טוב קראתי כאן את ההדרכה מאחר

ואני חדשה, אנימבינה שהכל צריך להיות גלוי על גבי הפורום אז בבקשה כאן תפנו אלי ולא במסרים. תודה

יובל2

New member
שלחתי לך מסר לגבי המקרר או המקפיא

אשמח לדעת אם זה עדין אקטואלי.

נירה63

New member
למגניבה ערב טוב

מאחר ואני מרכזת את המשפחות בחיפה, אני מבקשת לקבל ידוע לגבי המשפחה עליה את מדברת, אשמח לשיתוף פעולה. אני חוזרת ומזכירה שהדברים כאן צריכם להעשות בצורה מאוד שקופה וברורה. תודה נירה.

נירה ערב טוב - משפחות שמסייעת להם

אנו קבוצה של מספר נשות עסקים המסייעות למשפחות ל-5 משפחות שבתוכם - חד הוריות , ברוכות ילדים, ומובטלות אי לכך יש צורך לפעמים במוצרי חשמל, ריהוט, מקרר , תנור מזון יבש אם יש לך בשבילם. פה ברשת אין לי הרצון למסור לך או לכל גורם את פרטיהן האישיים אך אין כל בעיה למסור במידה ויסכימו להחשף בפניך או ברשת. אך הדבר מחייב הסכמה מלאה שלהן לכך. אנו מאמינות כי הפורום משרת את כולם ולא רק את העמותה שלכם אז אבקש את עזרתכם אם ניתן.

מגניבה אכן את צודקת אנחנו בהחלט

בעד לשמור על כבוד הפונים אלינו ומי שלא רוצה להחשף אנו מכבדים את בקשתו, הרשי לי לברך אותך על עזרתך לזולת ונשמח אם תספרי לנו מעט יותר על פורום הנשים שאתן , גם אנחנו באזור המגורים שלי הקמנו פורום נשים (לא באינטנט) לטובת הישוב שבו אני גרה ברוכה הבאה אלינו עוד לא ברכנו אותך
פנינה

jole

New member
רוצה להעמיד דברים על דיוקם בבקשה

הפורום למען הקהילה אכן פורום וירטואלי וככזה אינו מגביל את הנכנסים אליו אולם להבדיל משאר הפורומים מתוך הפורום הזה צמחה עמותה והיא עמותת לב לי לו. העמותה הזו היא העמותה של הפורום והפורום משרת אותה לפני הכל בתמיכה וברכה של תפוז אנשים. וזה אומר שלפורום מונו רכזים, ורכזי משפחות וכל התרומות המגיעות לפורום הזה מועברות קודם כל למשפחות שהפורום כבר מטפל בהן. בנוסף כל מה שנעשה בפורום נעשה בשקיפות מלאה, עם דווח של מה עבר ולאן. אנשים חדשים הנכנסים לכאן מתבקשים בהחלט ליצור קשר עם הרכזים, ולהציג את עצמם. יש לנו אחריות כלפי התורמים שלנו ואחריות גדולה יותר למשפחות. אלה החוקים של הבית שלנו. ומי שרוצה להישאר כאן ולהיעזר בנו מוזמן לעשות כן עם קבלת ההתנהלות בפורום כפי שהוצגה. מי שאינו מוכן לעבוד איתנו כנדרש הנה שם ----------> הדלת. החברים בפורום הזה עבדו קשה מאד כל השנה בכדי להביא אותו מקום המדהים בו הוא עומד כיום, והכוונה שלנו שהוא יישאר כזה.

love410

New member
היי אשמח לדעת מה יש לך

אני זקוקה לזה אני אם חד הורית ויעזור לי כל מה שיש תודה.

נירה63

New member
iove 404 מהיכן את? אשמח לעזור לך.

מה את זקוקה? אם תפרטי אשתדל לארגן את הדברים עבורך.

נירה זו המשפחה שאני מטפלת

בה הם זקוקים לבגדים מידה 14-16 די דחוף, כמו כן לשולחן סלוני, מכונת כביסה תקינה ועובדת, פינת אוכל (יש בפ"ת אבל אין לי שינוע). אשמח לעזרתך.

נירה63

New member
מיכל ערב טוב.

בהמשך למסר מימך אני מנסה לארגן עבור המשפחה ביפו חבילה ושאר הדברים שאעביר בסוף השבוע עם איושי תבדקי ותחליטי למי ולאן את רוצה להעביר . תהיי איתי בקשר , נירה.

berry23

New member
היי תורמת

גם שלחתי לך מסר בפרטי וגם אני שולחת לך כאן אני זקוקה לתנור אפיה, חדר שינה ופינת אוכל למשפחה צרי קשר בהקדם

למעלה