הי זו קרציונת רציתי לשאול אם אני יכולה להחליף שם ולהשאר עם אותה כתובת מייל
M megimayan New member 7/8/08 #1 הי זו קרציונת רציתי לשאול אם אני יכולה להחליף שם ולהשאר עם אותה כתובת מייל
ד דוקטור קוריני New member 7/8/08 #3 קרצ' גם אני רוצה להחליף שם חחחחחחחחח, הבנתי שצרייך להירשם מחדש ואז אפשר להחליף את השם ברוכה הבאה מהממת שלי מה קורה אגב עם המיפגש יאללה תכינו רשימה מה להביא מי שבא ברוך הבא
קרצ' גם אני רוצה להחליף שם חחחחחחחחח, הבנתי שצרייך להירשם מחדש ואז אפשר להחליף את השם ברוכה הבאה מהממת שלי מה קורה אגב עם המיפגש יאללה תכינו רשימה מה להביא מי שבא ברוך הבא
B BERUCH New member 7/8/08 #4 טעות בנות ! גם אני ניסיתי לשנות את השם שלי ל- ברוך 36 וזה לא נותן ! בגלל כתובת האימייל שרשומה כבר באתר ובקהילה . על מנת להירשם בשם חדש צריך גם אימייל חדש - לתצומת ליבכם !
טעות בנות ! גם אני ניסיתי לשנות את השם שלי ל- ברוך 36 וזה לא נותן ! בגלל כתובת האימייל שרשומה כבר באתר ובקהילה . על מנת להירשם בשם חדש צריך גם אימייל חדש - לתצומת ליבכם !
ד דוקטור קוריני New member 7/8/08 #5 אוקיי רני יש מצב ......... שתעזור כאן בבקשה למחוק לי את הדוקטור ולשנות למפרגנת בבקשה אממממממממממ, אין לי איימל אחר
אוקיי רני יש מצב ......... שתעזור כאן בבקשה למחוק לי את הדוקטור ולשנות למפרגנת בבקשה אממממממממממ, אין לי איימל אחר
ד דוקטור קוריני New member 7/8/08 #7 טוב אז תשאירו ככה, טלטלוש התגעתי באמת התגעגתי מאוד אמממממממממ, וזאת בדיחה פרטית חחחחחחחחחחח טוב נשאיר את זה ככה רק שתדעו שזאת קוריני המפרגנת כן ותודה בובה
טוב אז תשאירו ככה, טלטלוש התגעתי באמת התגעגתי מאוד אמממממממממ, וזאת בדיחה פרטית חחחחחחחחחחח טוב נשאיר את זה ככה רק שתדעו שזאת קוריני המפרגנת כן ותודה בובה
N Nurse smiley New member 7/8/08 #8 דוקטור זה דווקא מגניב... את רופאה, אני אחות... מי רוצה להיות החולה!?!?!?!
ד דוקטור קוריני New member 7/8/08 #10 יהההההההה, סמיילי לא חשבתי על זה, חחחחחחחחחחחח, מגניב משאירה ככה את הכינוי
M megimayan New member 8/8/08 #11 קוריני לא צריך רשימה שכל אחד יכתוב בשרשור שבפורום הזמני מה בא לו להביא ונזרום!
C CrazyLoveרוני New member 7/8/08 #9 ../images/Emo23.gif היי קרציונת.. אין אפשרות להחליף כינויים ללא מייל נוסף.. כבר אמרתי שאני לא אוהבת את תפוז
../images/Emo23.gif היי קרציונת.. אין אפשרות להחליף כינויים ללא מייל נוסף.. כבר אמרתי שאני לא אוהבת את תפוז
M megimayan New member 8/8/08 #12 אז מה אני לא אוכל להיות קרציונת כאן? אני נרשמתי לתפוז בעבר לצורך רישום לקומונה הקשורה לקורס שעשיתי במסגרת התואר,אז לא יכולתי מן הסתם להיות קרציונת.... אז מה נתקעתי עם זה עכשיו????? אוףףףףףף רוצה להיות קרציונת!!!!!
אז מה אני לא אוכל להיות קרציונת כאן? אני נרשמתי לתפוז בעבר לצורך רישום לקומונה הקשורה לקורס שעשיתי במסגרת התואר,אז לא יכולתי מן הסתם להיות קרציונת.... אז מה נתקעתי עם זה עכשיו????? אוףףףףףף רוצה להיות קרציונת!!!!!
פ פiרשת כנפיים New member 11/8/08 #13 אם זה כל כך חשוב לך את יכולה עם כתובת מייל חדשה לפתוח ניק חדש. מקווה ש"קרצינות" עדיין פנוי בשבילך.