הי חבר´ה החלטתי רשמית...

הי חבר´ה החלטתי רשמית...

לרדת סופית ממי שאני אוהבת (מי שיודע יופי מי שלא חבל!) דיברתי עם החבר´ה שבפולין... סבבה להם שם חוץ מכמה דברים שוליים!

LittleBigGirl

New member
../images/Emo35.gif

נתקעו במעלית? מה ? איך? למה? (אני יודעת שאמרתי שאני הולכת לישון, אבל אני לא מצליחה להירדם...)

חחחח כן!

אתי, ענת, מאיה, דור, ושאולי נתקעו במעלית לכמה שעות! ולמזלנו שאולי היה שם עם מצלמת וידאו כדי לצלם את אתי החמודה שלנו בוכה בצד ואת דור מנסה לשבור את הדלת! חחחחחחחחח

LittleBigGirl

New member
איך אפשר...

להחליט שאת "יורדת" ממישהו? רגשות זה לא עניין של החלטה... ככה לפחות אני חושבת. בכל מקרה- מזל טוב, אני מניחה.

תשמעי...

בתכלס את צודקת זה עניין של רגש אבל אני יכולה לנסות לשכנע את עצמי לא? אני נפגעת יותר מדיי פעמים בגללו! אז הנה לפחות תני לי לנסות...

LittleBigGirl

New member
תנסי כמה שאת רוצה...

אני מצאתי שהדרך הכי טובה זה להתרכז חזק חזק בחסרונות שלו (ולבנים יש הרבה...) וכל פעם שאת רואה אותו פשוט לדמיין (או להיזכר) במשהו פודע שהוא עושה. בסופו של דבר יש לך בחילה רק מהמחשבה עליו...

LittleBigGirl

New member
אף אחד...

אבל אף אחד לא מושלם. ואם את רוצה באמת לרדת ממנו, את חייבת למצוא בו משהו רע.

lighter

New member
הילה,

את לא יכולה לרדת ממי שאת אוהבת, כי הרגש והמוח לא קשורים אחד לשני. את לא יכולה לבוא ולהחליט ´זהו! אני לא אוהבת יותר אותו!´. וחוצמזה- אני כבר אמרתי לך שאת ממש מטומטמת, ואת יודעת למה!

אבל אורית...

את לא מבינה לא אמרתי שאני לא אוהבת אותו יותר... כי אני כן! מאוד... אני החלטתי לנסות לרדת ממנו... את מבינה בהתחלה אני ממש לא הייתי מוכנה לוותר עליו לאף אחת! אני עוד הייתי איכשהו אופטימית. ואז סיפרו לי מה הוא עושה שם בפולין והבנתי שהוא דלוק יותר מדיי על ההיא והוא מתייחב רק אליה. וגם סיפרו לי שהוא ממש מגעיל שם... ואני אומרת שאם הוא מתנהג ככה אליה וממש לא שם עליי אז כדאי שאני אנסה לרדת ממנו! בואי נגדיר את זה ככה כשהוא ירד ממנה, אם הוא ירד ממנה, אני אהיה הראשונה שאהיה שם בשבילו. אני פשוט לא אנסה לעשות כרגע כלום כי זה ברור לי שברגע זה לא יקרה כלום ואם אני אנסה לעשות משהו זה רק יהרוס את מה שיש ביננו כרגע!

למעלה