אתי, ענת, מאיה, דור, ושאולי נתקעו במעלית לכמה שעות! ולמזלנו שאולי היה שם עם מצלמת וידאו כדי לצלם את אתי החמודה שלנו בוכה בצד ואת דור מנסה לשבור את הדלת! חחחחחחחחח
אני מצאתי שהדרך הכי טובה זה להתרכז חזק חזק בחסרונות שלו (ולבנים יש הרבה...) וכל פעם שאת רואה אותו פשוט לדמיין (או להיזכר) במשהו פודע שהוא עושה. בסופו של דבר יש לך בחילה רק מהמחשבה עליו...
את לא יכולה לרדת ממי שאת אוהבת, כי הרגש והמוח לא קשורים אחד לשני. את לא יכולה לבוא ולהחליט ´זהו! אני לא אוהבת יותר אותו!´. וחוצמזה- אני כבר אמרתי לך שאת ממש מטומטמת, ואת יודעת למה!
את לא מבינה לא אמרתי שאני לא אוהבת אותו יותר... כי אני כן! מאוד... אני החלטתי לנסות לרדת ממנו... את מבינה בהתחלה אני ממש לא הייתי מוכנה לוותר עליו לאף אחת! אני עוד הייתי איכשהו אופטימית. ואז סיפרו לי מה הוא עושה שם בפולין והבנתי שהוא דלוק יותר מדיי על ההיא והוא מתייחב רק אליה. וגם סיפרו לי שהוא ממש מגעיל שם... ואני אומרת שאם הוא מתנהג ככה אליה וממש לא שם עליי אז כדאי שאני אנסה לרדת ממנו! בואי נגדיר את זה ככה כשהוא ירד ממנה, אם הוא ירד ממנה, אני אהיה הראשונה שאהיה שם בשבילו. אני פשוט לא אנסה לעשות כרגע כלום כי זה ברור לי שברגע זה לא יקרה כלום ואם אני אנסה לעשות משהו זה רק יהרוס את מה שיש ביננו כרגע!