הי חבר´ה עזרה בבקשה...

הי חבר´ה עזרה בבקשה...

מה לתת או לקנות ליום הולדת למישהו בן 16 שאני מאוהבת בו אבל הוא לא יודע את זה? ואם יש לכם עצות איך אני יכולה לגרום לו להבחין בי או משהו כזה הקיצר שאיכשהו נהיה ביחד... תודה הילה

pachanga

New member
טבעת מכסף ../images/Emo79.gif

לידידים שלי לכולם יש תמיד טבעת כסף על היד כל הזמן מספרים לי שהידידה הכי טובה קנתה לי מתנה... והם גאים בזה
או איזה דיסק של להקה שהוא אוהב...

עם טבעת לא נראה לי שהוא ילך...

דיסק זה רעיון נחמד אבל הבעיה היא שיש לו אינטרנט מהיר וצורב
יש לו כאלה מכנסיים שהוא קיבל בקבוצת כדורסל שהוא ממש אוהב... אבל הן התלכלכו לו הסיד ויש לי כאלה מכנסיים אז אני רוצה לתת לו אותם אבל זה לא מספיק!

pachanga

New member
לא מספיק אז...

מכנסים עם חגורה
אל תשכחי לתת לו קבלה או הוכחה שקנית מהחנות אולי הוא צריך להחליף את המידה... או אם החגורה לא בטעם שלו...

אנירמי

New member
אם תכתבי שיר אהבה

אשמח להלחין ולהקליט את השיר בליווי גיטרה על דיסק ולשלוח לך (בחינם)

וואו תודה רבה רבה רבה לכם על ההצעות

אני ממש ממש מודה לכם על העזרה! אני באמת שוקלת לעשות את זה! אין לי שמץ של מושג איך הוא יגיב לזה!

מה לקנות לאהוב נסתר...

תקני לו אהבה !!!! תתני לו לדעת שאת אוהבת אותו !!!! אל תחששי לגשת אליו להגיד לו את זה. לדעתי זו יכולה להיות המתנה הכי טובה אי פעם ! אהבה ורומנטיקה

אמממ... יש רק בעיה אחת קטנה

אז ככה אני עושה הכל כדי שהוא ישים לב שאני קיימת יותר מסתם ידידה... ויש לנו המון במשותף! רק יש בעיה אחת הוא ממש לא חושב עליי בצורה כזאת והוא גם דלוק על מישהי אחרת!

טוב תשובה לא נכונה-בטח...

תוותרי ואל תידלקי עליו אם הוא לא בכיוון. אבל אם את בכל זאת רוצה אותו,פשוט תיגשי ותגידי לו את זה !!! כי הרי אם לא תגידי לו,אז בבוא היום את תשאלי את עצמך "ומה אם..."-תוותרי על השאלה הזו ותעשי משהו ! אם את חושבת שאת יכולה "להתחרות" בהיא שהוא מאוהב בה,אז פשוט תיגשי,תגידי לו ותראי מה תגובתו...

למעלה