הי חבר'ה אפשר להתייעץ ?

caticat22

New member
הי חבר'ה אפשר להתייעץ ? ../images/Emo9.gif

1) בכל בוקר אני קמה ורושמת לי איזה בן זוג אני רוצה ואיזה זוגיות אני מבקשת. אני חייבת להודות שאחרי תקופת מחסור, פתאום גברים מתחילים להתעניין בי. יש 2 גברים שמעוניינים בי כרגע. הקטע הוא ששניהם לא עונים על הבקשות שביקשתי לפי עקרונות הסוד. למשל ביקשתי גבר בן 26, ושניהם בני 23. בנוסף, שמעתי על אחד מהם שבעברו הוא היה בחור לא רציני כל כך, לא אוהב מחוייבות, הוא גם היה קצת סנוב בגלל המראה החיצוני שלו. ביקשתי גבר צנוע, אחד שיתחייב אליי עד הסוף. לא ילד קטן שמחפש משחקים. הקטע הוא שאמרו לי שהוא השתנה מאז, שהיום הוא יותר בוגר ומחפש מישהי רצינית ... אבל לא יודעת. לא יודעת מה לעשות , האם הוא האחד? איך אני אמורה לדעת? הרי לפי הבקשות שלי הוא לא נשמע האחד שאותו ביקשתי. דבר נוסף הוא שקשה לי לחשוב חיובי. אחרי ששמעתי על עברו , אני כל הזמן חושבת "אני לא רוצה שיהיה סנוב, אני לא רוצה שיחפש סטוצים איתי", ומבלי לשים לב, אני מושכת את הסטוצים עוד יותר לתוך חיי. איך אני אמורה לחשוב חיובי עליו כשהחברה שלי (שמכירה אותו) טוענת שהוא היה סנוב בעברו ? 2) עוד משהו .. יצאתי עם גברים והתאכזבתי כי תמיד ציפיתי לדברים טובים. היום אני חייה על משפט שאומר "לא מצפים לא מתאכזבים" ולכן אני אדישה ולא מצפה לקשר טוב. אני מפחדת להתאכזב. אבל כשאני לא מצפה, אז אני בטח לא מקבלת מהיקום דברים טובים. אז מה אפשר לעשות? איך אפשר להתגבר על הגישה הזו? ומה לעשות לגבי הבחור? תודה

לצפות לקשר טוב.

דבר ראשון את צריכה להאמין באמת שמגיע לך את הטוב ביותר. כי ברגע שיש בך ספקות שעולים על האמונה שתקבלי מהיקום את מה שביקשת- הספקות תמיד ינצחו, גם אם את חושבת שאת לא מרגישה בהם. דבר שני, מנסיון מר, אל תשכחי לבקש את הדבר החשוב ביותר- שיאהב אותך. זה לא נעים למצוא את מי שתמיד חיפשת ואז לגלות שאין כימיה... דבר שלישי- אם את מתלבטת סימן שהתשובה היא לא. או לפחות- לא עכשיו.

למעלה