הי חבר'ה - מה קרה?

מיליתו

New member
הי חבר'ה - מה קרה?

נראה לי שהפורום קצת נרדם, לא? או שכולנו פשוט בהלם מצות. מה קורה איתכם? אני מצפה לעידכונים מפורטים החל מהשעה שאתם הולכים לישון בערב, טיולים, בילויים, טיפולים, בדיקות וחיי אהבה ומין... אם תגלו לי -אגלה לכם...

t w i x i t

New member
צודקת ../images/Emo45.gif

ובאמת הגיע הזמן שנדבר פה על עוד דברים, ולא רק להתעסק בהשפעות הרעות של המחלה הזאת
..... הממ בעקרון אני אחרי טיפול 5, שבוע שעבר קיבלתי בשורות משמחות שהגידול התכווץ בצורה משמעותית :). אני משתדלת להמנע ממסיבות, אבל כן יוצאת לבתי קפה וסרטים. בעקרון עכשיו אין לי ממש סדר יום, אני יכולה ללכת לישון ב-4 לפנות בוקר ולקום ב-2. קצת מעצבן שאין מסגרת - אבל הלוואי וזאת הייתה הבעיה שלנו :). וגם די משעמם כי רוב החברים בצבא, אז אני מנסה איכשהו להעסיק את עצמי. התחלתי לעשות קצת ספורט, לא משהו רציני, הליכה וכפיפות. כיף לזוז קצת סוף סוף. :) יש רק דבר אחד שמפריע לי - בבי"ח אני מכירה כל פעם אנשים חדשים שחולים, הרוב במצב יותר קשה ממני, כאלה שצריכים להיות מאושפזים כמה ימים, וכל פעם זה עצוב מחדש ואני מאוד רוצה לבוא לבקר אותם ולשמח אותם, אבל קצת קשה לי עם זה כרגע. להיות בבי"ח כשאני לא אמורה להיות שם... הריח שם עושה לי בחילה. זה ממש עצוב לראות כל פעם מחדש עוד חבר'ה צעירים בגילי שמגיעים למחלקה :/ מיליתו, הבטח שאם נשתף - גם את תשתפי. אז יאללה. מחכה לשמוע :)

t w i x i t

New member
בעע... רק עכשיו ראיתי שיש 2 הודעות

כאלה. ואני הגבתי לשניה. אם תוכלו צרפו אותי לשם. :)

למעלה