אני לא יודעת איך הדגמים שלהם עכשיו אבל לפני כ-10/13 שנה היו על הפנים! לשני הגיסות שלי היו בלרס אחת החליפה אחרי 5 שנים, השניה אומרת שהדלת לא סגורה הרמטי והחום בורח, אבל הוא אופה לה טוב. ממישהי אחרת שמעתי שהיא ממש מרוצה מבלרס. לכן הכי טוב שתבררי טוב טוב לפני שאת קונה את התנור מהחברה הזאת. בהצלחה!
מרוצות, למיטב ידיעתי. החברה שלי לא דתייה, ולכן מעצבן אותה שהריחות לא מתפשטים, אבל היא אומרת שהתנור אופה מצוין. ובאמת, צריך לבדוק היום עם אנשים שיש להם דגמים חדשים. תנסי להיכנס לזאפ ולחפש חוות דעת
בוקר טוב לך יש 3 דגמים מעולים וזה כמו הכפרי העולמי ממש יופי של תנורים לי יש בן שנה וחצי קינתי אותו בהזדמנות והוא מעולה אבל החלום שלי שיהיה הדגם הכי יפה זה הכרי וגם הם מעולים כי יש לי קרובים שרכשו? עכשיו תלוי עד כמה את רוצה להשקיכ במחיר כאן אתן 2 עד 4 אלף מי 3600-... יש גם הכי גדולים שני דלתות משהו בן עולמי אבל גם המחירים שם טוב זה עניין מה את רוצה בזה ומה גולם המטבח ועוד הרבה שאלות? עכשיו זה משלוב כמובן עם כריים גז מעולים הכול מדהים בדגמים האלה? הכול תלוי בך אני לא יודעת אם מותר לכתוב שם כאן? אני כן אכתוב בנפרד רק אחרי שתגיבי במסרים לי לא נותן לשלוח קובץ סתם יש את ה תיאור לחץ ו...ו.?
עוד מעט תפוז תקבל אחוזים? מהחברות אבל גם תפוז מוכרת כאן בחלון חפש? השמות ZANUSSI AND SAUTER AND BIG CHEF זה השמות של המוצרים בהצעתי בהצלחה חמודה אם את רוצה הכי גדול יש גם וזה להרבה מאות שנים לא עשרות... גם מה שהצעתי לך יום טוב לך
לגבי הכסף מה את יכולה רק מזומן? ולגבי הסכום המוקצב יש גם טובים ולכי על נירוסטה הם הכשרים ואלה שאני הצעתי הם מנירוסטה זה ציון וכשר לי יש שחור ואני קימתי מאנשים גם שומרי דת ושוב יש אפשרות תמיד להכשיר אחרת את חוזרת לעידם הכי אחורי? סליחה כך אני מבינה ויש את האימרה עשה לך רב שאלי לגבי ההכשרה בצורות אחרות והכול יבוא על מקומו את לא צריחה להיבהל כך רובינו עושים אין כאן שונה מהכשרת הכלים האחרים המותרים ועל כמה וכמה חדש זה הכי קל? לי יש SAUTER וזה דגם יותר ישן ועד היום יש עוד מלאי ושלי עלה לאנשים 3000 אני רק ב1000 קיניתי כול הובלה עוד 200 והכול בסדר עכשיו לגבי הדגם שאת שואלת הם טובים אבל לא הצועדים זה ההבדל אני אספר לך אני אוהבת גם אוכל בתנור אז בלי זה קשה לי ומה אני קיבלתי חדש משולב כמובן דגם שין לא הרבה וגם הפעולות הפ לא היו ומה הכי מצחיק רק שוג של פיתה איטלקית זאת הג'פטה נקראת שעה שלמה כול החום שאת רוצה נתתי ואין לו לעצור את הטורבו טוב עבד אצלי רק שעה ומיד תרמתי אותו הגז בכלל לא היה בשימוש כי אדיין אין לי גז בלון יש לי כריים קרמים חשמליים של שניים זה השיעור על תנור סתם עומד זה לבל את רוצה אני אחפש לך את לא רוצה יד שנייה את גם תכסכי? לך כסף וגם יש אפשרות למציאה טובה ובטוחה ולהכשיר תמיד את יכולה אין דבר שלא. כך בכול בית אלה אם יש ומוזר מפעל רק לשומרי כשרות וזה לא קיים? אז הכול שאלה של רב וזה בסדר תני לי תגובה אם רוצה את עזרה בנושה ואם יש כאן חברות תנו יד לחמודה כאן לחומר מחשבה ועצה לגבי רכישת תנור טוב בהצלחה ויום הכי טוב לך בבית.
ויש עוד סוג (גם אני ביררתי לפני כמה שנים בסוף לא קניתי) לכי לחנויות של יאקאב חשמל או חנויות חשמל בגאולה והם כבר יגידו לך איזה חברה טובה בכשרות ועם 2 תאים.