הי חברה שאלה לי אליכם

itai90

New member
הי חברה שאלה לי אליכם

אם ברצוני להפוך לאובט(בדת הדרואידית הקבוצה השנייה לפי Dia Leoghann) מה אני אמור לעשות כדי ללמוד את הנושא הזה אם אתם יכולים לעמליץ לי על אתרים טובים או ספרים תדה מראש בברכת האור פם

Dia Leoghann

New member
שלום פם!!

השאלה שלך מעלה שאלות אחרות שכדאי לך לשים לב אליהן קודם כל.. האם הדרגות הדרואידיות המסורתיות הן רלוונטיות בימינו? האם הן רלוונטיות לקהילת הדרואידים בארץ (שמונה ארבעה אנשים בערך)? האם אתה כבר יכול להגיד שאתה עברת את דרגת הפייטן ואתה יכול להתקדם לדרגת אובט? איפה מסתיימת דרגת הפיטן ומתחילה דרגת האובט? איפה מסתיימת דרגת האובט ומתחילה דרגת הדרואיד? יש בכלל גבולות ברורים בין הדרגות? לי אין תשובות לשאלות האלה בינתיים, מכאן שגם תשובה בשבילך אין לי.

itai90

New member
תשובה+שאלה

אני קרגע כלום זאת אומרת שאני מתחיל מאפס בגלל זה אני רוצה לדעת איך להפוך לאובט אז אני יודע שאני צריך קודם ל הפוך לפייטן אז אני יוסיף איך אני יכול להפוך לפייטן בברכת האור פם

Justin Angel

New member
די כבר ארי-אל.

דיברנו על זה. אני מסרב להפוך את הפורום הזה לפורום דרואידיות בלבד, קודם צריך לטפח את שאר הדתות הפאגאניות, ורק אז להתחיל לקיים דיונים על דרואידיות.

Dia Leoghann

New member
אתה חושב שהקהילה שלנו בארץ

כרגע מטופחת יותר מהוויקה לדוגמה? מה הקשר בין טיפוח דתות אחרות לדיונים על דרואידיות? ממש לא הבנתי מה הבעיה לקיים דיון על הדרואידיות?

מי אגם

New member
מה רע בלתת מקום לדיונים על

דרואידיות? אומנם אין לי כל כך זיקה לנושא, אבל זה לא שהדיון הזה תפס את כל המקום בפורום....

למעלה