הי חברה

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
הי חברה

לפעמים אני מרגישה שאני יותר מדי מתלוננת אליכם וכבר לא נעים לי אבל אני נורא מתוסכלת כבר אז תסלחו לי. אתמול רשמתי שלא הרגשתי כל כך טוב בימים האחרונים ושאני יותר טוב, ובכן כנראה שהקדמתי לדבר. מיום שלישי בערב יש לי כאבי בטן נוראיים שבאים בהתקפות ושילשולים. אני כבר 4 ימים לא אוכלת כלום ואת המעט שאני אוכלת - הוא מייד יוצא החוצה. אני לא יודעת מה זה ומדאיג אותי שזה לא מראה סימני שיפור. כבר אתמול בבוקר כל כך שמחתי שהרגשתי יותר טוב אבל בערב הייתה החמרה נוראית שכמעט פניתי למיון. זה גם מאוד מחליש אותי ואין לי כוח לכלום. האם משהו מכם סבל אי פעם מהתופעות האלה? אני מצטערת אם אני מנדנדת, הלוואי שלא הייתי צריכה לכתוב את ההודעות האלה.

maruan

New member
נשמה רק עכשיו קראתי את אשר כתבת

קודם כול שבוע טוב לך מלאכית שינית אני מצטער על מה שאת עוברת כנראה שיש לך לצערי וירוס תשתי מים המון מים המון נוזלים עם לימון מקווה שזה יעזור לך ואני מאוד מצטער ואם לימון עם מים לא יעזור לך ואני בטוח וכולי תיקווה שיעזור לך אז את צריכה לפנות למיון ומקווה שלא תצטרכי מיון
מאחל לך כול טוב והמון המון המון המון המון המון המון בריאות אושר..... באהבה ובכבוד רב מרואן

maruan

New member
נשמה רק עכשיו קראתי את אשר כתבת

קודם כול שבוע טוב לך מלאכית שינית אני מצטער על מה שאת עוברת כנראה שיש לך לצערי וירוס תשתי מים המון מים המון נוזלים עם לימון מקווה שזה יעזור לך ואני מאוד מצטער ואם לימון עם מים לא יעזור לך ואני בטוח וכולי תיקווה שיעזור לך אז את צריכה לפנות למיון ומקווה שלא תצטרכי מיון
מאחל לך כול טוב והמון המון המון המון המון המון המון בריאות אושר..... באהבה ובכבוד רב מרואן

ל3

New member
קטפיונת החמודה

תודה על ההתעניינות. בהחלט אני מרגישה יותר טוב פיזית אבל כמו שאמרתי לריטה אין לי כל כך מצב רוח. ישנם ימים כאלה ואני מקווה שזה יעבור. היום בבוקר אני הולכת לעשות בדיקות דם כדי לדעת אחת ולתמיד מה עובר על הגוף שלי. אין מה להשוות לימים האחרונים- אני הרבה הרבה יותר טוב. תודה מתוקה

ritosh

New member
../images/Emo140.gif,חמודונת צאי מהדיכי!../images/Emo151.gif|ליצן

שירי,אני יודעת שיש כאלה ימים.קחי לך פסק זמן ותעשי דברים שאת הכי הכי הכי אוהבת לעשות.כל מה שבא לך.אנחנו פה בשבילך.
ריטה

קטיפה

New member
שירו´ש../images/Emo9.gif

אני מקווה שבאמת ימצאו בבדיקות דם מה יש לך ולמה את מרגישה כזה רע אולי זה תופעה של תרופה שאת לוקחת (אני הרגשתי ככה שנתנו לי תרופה שלא ממש הייתה מותאמת לגוף שלי והיו צריכים לתת לי תרופה אחרת ) אני מקווה שתרגישי טוב
ממני שאוהבת אותך המון המון Shirley

ל3

New member
תודה קטיפונת

אבל לא נראה לי שזה תופעה של תרופה כי אני לא לוקחת שום תרופה חדשה. בכל אופן, פיזית אני הרבה יותר טוב חוץ מהחולשה. יהיה בסדר

ל3

New member
ריטה המקסימה

אני מנסה, תאמיני לי שאני מנסה. הבעיה היא שאני כל כך חלשה שכל מה שאני רוצה כל היום זה לישון. אתמול הלכתי בבוקר לקניון לעשות קניות בגדים לחג וקניות זה משהו שאני מאוד אוהבת לעשות ומשהו שתמיד מרומם את מצב רוחי. אחרי חצי שעה כבר לא היה לי כל כוח להמשיך לחפש וחזרתי בידיים רקות. אני מתקשה לעשות דברים בגלל החולשה הזו אבל כולי תקווה שזה יחלוף במהירות. ואת בהחלט צודקת במוטו שלך- חשיבה חיובית שווה הכל ואני עובדת על זה תודה מתוקה על הכל. שלך, שירי

3ויוי

New member
לשירילה יקירה../images/Emo140.gif../images/Emo176.gif

יקירתי אני שמחה שהלכת לעשות את הבדיקות ,זה יתן לך אינדיקציה נכונה וכן רגיעה נפשית להמשך פעילות מהנה בחופש שעוד נותר לך. בניגוד אליי שאני דוחה כבר חודש את הבדיקות (לקום בבוקר....)ומרגישה לא הכי. מקווה ומאחלת שהתוצאות יהיו בסדר . בקשר לכתבה שדיברתי עליה בשרשור הקודם.היא לא נימצאת לצערי באינטר´.והיא קטנה ומתומצתת. היא נימצאת בחוברת בעיברית של המגזין פסיכולוגיה היום. יש לי חוברות ישנות כאלה שאני מעלעלת בהם מידי פעם . חיפשתי משהו ופתאום כותרת אחת תפשה את עיניי"האם מעט מידי כולסטרול מזיק לבריאות?" והמעניין הוא שסבלתי לפני גילוי הלופוס שלי מכולסטרול גבוה. 320. היום הוא בטח נמוך תודות לפלקווניל ,וכן הסרוטונין שלי נמוך ! 0.8! ( 0.7-1.2) מצד אחד זה טוב מבחינה תזונתית אך הצד הנפשי ניפגע ,,אולי אפשר לאזן את זה על ידי אכילת שומן רווי שממנו הגוף מייצר כולסטרול כמו חמאה מרגרינה כל הדברים האסורים לאחרים ,,.אז ,,ניהיה שמנות ושמחות.ס,,ת,,ם. שירי יש לנו המון דברים משותפים ואחד מהם הוא שאנו לא ניתדרדר למצב נפשי נמוך ,נהיה פעילות , ניהיה יצירתיות נפרגן ניתמוך ונעזור אחת לשניה בכל דרך . (כמו יתר החברות הניפלאות שיש כאן בפורומנו.). שלך האוהבת מאד ויוי.

ל3

New member
ויוי היקרה

כמו שאמרת אנחנו יכולות לעזור האחת לשנייה ובאמת זה נכון. ספרי לי מדוע את מרגישה לא כל כך טוב? האם זה פיזי או נפשי או שניהם? את יכולה לשלוח לי גם למסר האישי. ויווש´, אל תדחי את הבדיקות. את בנאדם משכיל מספיק בשביל לדעת את החשיבות שלהם במחלתנו אז בבקשה עשי מעשה ואני רוצה לשמוע שאת נגשת לעשות אותם טוב? אני דואגת לך ורוצה שתרגישי רק טוב. אני פה בשבילך תמיד ( כשם שאת בשבילי). לגבי המאמר, אם תבואי לכנס- מה שאני מאוד מקווה שכן ואני לא מוכנה לשמוע תשובה שלילית
אם תוכלי להביא אותו כדי שאקרא אני אודה לך. בכל אופן זה בהחלט מעניין ואני אדבר על זה עם הפסיכאטרית שלי בפגישה הבאה. אוהבת, שירי

3ויוי

New member
שירילה

מבטיחה שאעשה מאמצים מחר או מחרתיים להיבדק. כך אעשה אותם ואהיה רגועה יותר,,כבר היתרגלתי לסימפטומים ולגופי עם כל תופעותיו,רק שרציתי קצת מנוחה מכל מה שמיסביב. אך מנוחה אין כניראה בעולם הזה. יש לי תופעות של הקשורות לאיזור הראש - האם גם לך או למישהו אחר יש תופעות דומות או רק לי יש. חום בראש ,כמו מן בעירה כזאת זיעה בראש ,נשירה ענקית ,כאבים מיסביב לעיניים ונפיחות בעפעפעים,בלוע יש הרגשה של דלקת ולפעמים קשיים בבליעה,קשיים בשינה , וקצה האף גם רגיש למגע. להקלה אני לוקחת חצי כדור אופטלגין ומרטיבה את הראש במים קרים .וזה עובר תוך 5 דקות. מעניין אם זה קשור במשהו יותר עמוק כמו מערכת העצבים הסימפטית .בטח כדאי לראות רופא נוירולוג. חוץ מזה ציירתי כבר 4 תמונות ומיסגרתי וזה אומר שאני מתוחזקת בסדר ,,זאת התרפיה הכי טובה בשבילי,,כמו שבישבילך השירים,, הפסיכולוגית שלי כבר חודש בחופש וחשבתי שאני לא אצליח להיסתדר,, וברוח הפורום ,,,כמו שריטה אומרת -מחשבות חיוביות זה הכל -ואת קשה יש רק בלחם ,ואני מיתגברת כמו המעיין המיתגבר,,ומרואן כמו נמר ,,,, טוב קישקשתי קצת ויצאתי מדעתי,,מייד אשוב,,

ל3

New member
לויוי היקרה

אני מאוד אשמח לראות תמונות שלך אז תביאי אותם לפורום אם הם לא גדולות מדי טוב? אני לא מכירה את התופעות שציינת חוץ מקושי בבליעה שלי אמרו כי הוא נובע מסטרס. בכל אופן, אני חושבת ששוה להיבדק ע"י נוירולוג just to be on the safe side. אני מקווה שתרגישי יותר טוב מתוקה. שולחת לך נשיקות וחיבוקים

gaia20

New member
ויוי

האם תהיה לך אפשרות לסרוק את הכתבה ולהכניסה לכאן כקובץ? מאוד מעניין אותי לקרוא אותה. ואת שירי- לא אמרנו שמתחילים ומסיימים את השבוע בהרגשה טובה?? התכוונתי גם אליך שאמרתי את זה! אז במטוטה ממך, כנסי למקלחת, תעשי אמבטיה חמה\קרה (איך שאת אוהבת...) ולהפסיק עם ההרגשה הזאת! מחר אני רוצה לשמוע עדכון הרגשות (כמובן שרק הרגשות טובות מתקבלות לעדכון
).... בה ביייייי

3ויוי

New member
גאייהלה ,,

אין לי לצערי סורק . אוכל לשלוח לשיטה הפרימיטיבית בדואר רגיל ,, אוהבת

למעלה