הי, חברה.

הי, חברה.

אני פשוט צריכה לפרוק משהוא, מקווה שלא איכפת לכן/ם.
--
פעם הלכתי לבדיקות בבית חולים, עם אמא, עודני חיילת. חדר המתנה.
היו שם זוג והן נראו כול כך כמו זוג שלא היה אפשר לטעות בכך. אחת נראתה בגיל שלי, שניה מבוגרת יותר. כנראה שהצעירה באה לעשות בדיקה והביאה גם את אמא שלה. היה כול כך אובייס שהם בייחד, וזה ניראה כמו זוג ממש יפה. ולא ניראה שלאמא יש איזושהיא בעיה, להפך.
ואמה שלי ישבה שם בחדר המתנה יחד איתי, וליכלכה עליהם כול הזמן. הדברים הרגילים, כמה זה לא בסדר וכולי,ודברים מעט פחות...מתורבתים.
ואני הייתי מאובנת, לא יכולתי, לא יכולתי להסכים ולא יכולתי לא להסכים. נעצתי מבט, יותר ממה שצריך, מודה. לא בגלל שחשבתי שזה לא יפה, אלה בגלל שזה היה הדבר היפה ביותר שראיתי. תמונה מאושרת כולכך, וקינאתי. גם בקשר שהיה להן, גם בקבלה, שלא משתמעת לשתי פנים.
ואני חושבת שאולי העלבתי אותם, כי הסתכלתי או כי לא אמרתי כלום, ואני רק רציתי להגיד שאני לא כמו אמא, ושלהן יש מזל. כי אני יודעת שהיא לעולם לא תקבל אותי.

snoopytush

New member

גם את תשיגי בבוא הזמן את מערכת היחסים שאת רוצה

אולי אפשר לנסות להגיד לאמא שזה לא יפה ללכלך על אנשים בפומבי ושזה מעליב?
בת כמה את מיאו?
מקווה שתגיעי לקבלה עצמית ושאימך אולי גם תבין שאת בסדר כמו שאת
ושלא צריך לשנות בך מאומה

זה היה מזמן.

לפני... אולי כמעט חמש שנים. יותר.
עכשיו אני מעל 25.
וניראה לי גם שאמא התמתנה. כי כשרואים דברים כאלה בטליוזיה, היא יותר תוהה במין חוסר הבנה, ופחות ביקורטית. זה משהוא אני מניחה.
גם אני מקווה כמוך. אותו דבר בשבילך.

lily kane

New member
באותו מצב

אמא שלי יודעת רק על קצת ממני
והיא כבר לא מקבלת , וזה תמיד קצת צובט

both

New member
אמא שלי היתה

בדיוק ככה עד שיצאתי בפניה בפעם הראשונה (בגיל 38) כלסבית ובאותה נשימה סיפרתי לה שיש לי חברה בגרמניה, שאני עובר לגור שם איתה ושהיא יכולה כבר לצפות שתוך שנה שנתיים אנחנו נתחתן. זה היה שוק, כמובן, אבל מעבר לשאלות ושיחות מתורבתות, לא שמעתי דבר בנושא ואחרי שנה בערך היא אפילו טסה לגרמניה לחתונה ותמיד תמכה וקיבלה אותי ואת אשתי מאד יפה (משהו שממש לא היה מצופה). אותו דבר היה גם עם נושא הטרנסג'נדר...תמיד לכלכה על א/נשים טרנס ווידאה שאני אשמע במיוחד בשנה בה סיפרתי לה שיש לי חברה..נראה לי שכבר אז היתה לה הרגשה שזה יהיה השלב הבא אצלי ורצתה להראות לי שזה לא יתקבל אצלה...אבל כשכבר יצאתי בפניה ואמרתי לה שאני מתכוון לעבור שינוי מין, היא הפתיעה אותי וד קיבלה. היא עדיין לא לגמרי מבינה אבל עושה מאמצים לקבל ולהראות שהיא עדיין פה עבורי. הנקודה שאני מנסה להראות פה, זה שלא תמיד מה שהן מראות במשך שנים, ממשיך גם אחרי שמספרים להם שגם אנחנו באותה סירה. אמהות יכולות להפתיע, אפילו אחרי 38 שנה :)

למעלה