הי חברים, התייעצות בזק....

הי חברים, התייעצות בזק....

אני חייבת בדחיפות רבה להכין מס ראשים של בובות , העומדות על בקבוק מי עדן בעצמן, להצגה. אני נורא מתלבטת איזו שיטה מהירה עם תוצאה יפה אני יכולה לקבל. אנא עזרתכם! פיסול ממשטחים ומגושים ירד מהפרק- המון זמםן, וגם אני צריכה ראשים מאוד קטנים ( כ7 ס"מ ראש) וזה צת קשה לפסל בכזה גודל. חשבתי על שיטת הניירות על ראש פלסטלינה- אך גם זה ירד מהפרק- המון זמן הכנה! בקיצר- חשבתי על שיטה של הכנת יציקה ונגטיב ואז לצפות את הבפנים בלטקס או בסיליקון. מישהו יודע על זה משהו? איך מקבלים גוון לפנים? ( צבעי שמן, מערבבים? איך מאפרים אח"כ) חוץ מזה- כמה זמן ייבוש ? והכי חשוב- אני צריכה לתקוע מוט קטן בראש של הבובה, אז אני לא יכולה שהיא תהיה חלולה, חוץ מזה היא גם צריכה להיראות יציבה... אז מה עוישם? ממלאים? ואם שרדתם את כל זה ויש לכם תושובות, או לחילופין שיטה אחר .. אשמח... פשוט אני לא מצליחה להירדם מרב דאגה.... תודה, והלוואי ויהיהו לכם תשובות בשבילי..., ליאורה

ממהרת לעבודה ...לא יכולה להתעלם מבקשתך.......

***ביצים מרוקנות ומעל מריחת דאס וייבוש מהיר בשמש. ***עיגוליי קל קר ציפוי בד מגבת נמתח צביעת פנים והדבקת שיער [שיטה מהירה] ***הכנת ראש בובה מגרביון ממולא באקרילן או ספוג עגול .....[שיטה מהירה] ***פיסול מהיר מפימו -ייבוש בתנור [שיטה מהירה אך יקרה] ***הכנת ראשים מגלילי נייר טואלט כולל פתיחת הפה וסגירתו ע"י אטב .....[שיטה פשוטה ] ואם כל השיטות הנ"ל לא נראות לך השיטה הכי זריזה לגשת לחנות ולרכוש בובה....
כל שאלה שיש לך את מוזמנת לטלפן אליי לנייד אעזור לך בכייף.....בייי ממהררררת בהצלחה! דבי

דבי, תודה רבה! את עשר!

חלק מההצעות לא כ"כ הבנתי. נראה לי שאלך על הדאס.. אם יהיה לי אומץ.. בנתיים, שיספתי את גרונות הבובות שיכולות להתאים , ממחזה אחר, ואתאים להן גוף ... זאת הייתה באסה עולמית, אך חוסך זמן..... ושוב- תודה רבה!

למעלה