הי חברים יקרים

הי חברים יקרים../images/Emo24.gif

בשעה טובה עברנו דירה ויצאנו מה
איזה בית נחמד ואיזה כייף לנשום אויר הרים ולצפות בנוף של הרי ירושלים! כמה הוצאות זה לעבור דירה
ואני החודש ללא עבודה. אז חברים יקרים אם אתם יודעים על שעות סיפור או ימי הולדת באזור ירושלים באוגוסט אשמח! בכל אופן המשך קיץ נעים וחמים לכולם
גלית

יהבוליק

New member
בהצלחה בבית החדש !

זו התחדשות וזה נותן אנרגיות להתחלה חדשה בהרבה תמוחים. ו.. אין על ירושלים ועל ה"אויר הרים צלול כיין" שלה! בהצלחה ותתחדשי!

מזל טוב! ../images/Emo82.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo230.gif../images/Emo145.gif

שיהיה לכם בהצלחה במקום החדש!

בשעה טובה ומוצלחת ל../images/Emo82.gif../images/Emo39.gif

מקווה שסיימתם
ושיהיה לכם
והרבה כייף חיים.

בשעה טובה ובהצלחה!../images/Emo140.gif

אכן, מעבר בית זה קטע כואב בכיס..... אנחנו כבר 8 חודשים כאן ןטרם סיימנו את ההוצאות....כל פעם עוד משהו. ובתוך ההמולה והלחץ הכלכלי- התנדבות מעניינת אותך? בבית מיוחד לילדים בסיכון?
אני עדיין שוברת את הראש מתי אוכל לבוא אליהם, כי הנסיעה ארוכה ויקרה ואני רוצה לצרף את זה עם עוד משהו- עבודה/בלוי/ביקור... אם תרצי -אשמח להשאיר כאן או במסר פרטים! ( גם אם מישהו אחר מעוניין, כמובן!!!)

נגהלי

New member
אבישג... אנחנו נשמח להתנדב

אם תשלחי לי את הפרטים, אצור איתם קשר בשמחה!!! להתראות וכל הכבוד, דקלה.

אני כל כך שמחה לשמוע! ולגבי התנדבות-

אני באמת מקווה להגיע אליהם גם. אתמול הייתי בהוסטל של אקי"ם בקרית- חיים. בהוסטל - למי שלא יודע- גרים מוגבלים בוגרים מגיל 21 ומעלה. אז באתי אליהם עם "צבינה..." והם היו כל כך נרגשים ומקסימים. אמנם ההשתתפות מוגבלת, אבל היה מרגש . הם היו מוקסמים ומאד נבהלו בקטע שצבינה מסתבכת ברשת הדייגים ועזרו לה לצעוק " הצילו" בדאגה רבה.... הקיץ הוא תמיד עונת ההתנדבות כי הרבה גופים וגורמים מחפשים הרבה פעילויות לכל מיני נזקקים למיניהם. אני חייבת להודות, שאחרי שנכוויתי כמה פעמים בהתנדבות למופעים שהקהל היה מאד מזלזל ובפוזה של " מגיע לי " ושאם זה בחינם אז אני יכול לעשות מה שבא לי או מצבים שבהם, כדי לתאם הצגה רדפו אחרי ובקשו מאד יפה, אבל כשהגעתי והייתי צריכה עזרה/הכוונה או פשוט התוויית כללי התנהגות- לא היה עם מי לדבר! מאז אני מאד בררנית לגבי הנתינה שלי ואני אומרת דברים מאד נוקבים( לא מעליבים. פשוט מאד ישירים וברורים) בעת התאום ומתאמת ציפיות בצורה ברורה.

אבישג עשית שתי מצוות בבת אחת ../images/Emo140.gif

גם סיפרת על הבית בי"ם ובזכותך נוצר חיבור בינם לבין דקלה וצביקה מתיאטרון גלעד שאין לי ספק שיגרמו להם הרבה הנאה ויעשו זאת מכל הלב ובחום רב ( הם אנשים מקסימים ואוהבים, מניסיון!!!! ) ואני מקווה שעוד אנשים מהאיזור ירימו את הכפפה בהמשך וגם תרמת בעצמך הצגה בהוסטל בקרית ים - תבורכי על כך!!!!!!!!! מבלי להיות איתך שם אני יכול לדמיין עד כמה מרגש ומקסים זה היה
לשמחתי הרבה טרם נתקלתי בהצגות התנדבותיות במצבים כמו שאת מתארת אבל מהכרות עם האירגונים שאנחנו מתמודדים איתם זה גם לא נשמע לי מופרך בכלל... טוב שלמדת כיצד להתנהל מראש ואני בטוח שאת ממשיכה ותמשיכי לתרום באהבה וברצון למען מי שבאמת זקוק לזה!

../images/Emo229.gif לדקלה, צביקה ותיאטרון גלעד

על ההתנדבות והתיאום המהיר עם הבית המיוחד הזה
אני בטוח שתגרמו הרבה אושר ושמחה לילדים הללו שכ"כ זקוקים לזה. כולנו מחכים בציפייה לשמוע מכם אחרי ההופעה תמסרו לילדים את אהבת כולנו

נגהלי

New member
דודי יקר ואהוב, אין גבול לאהבה שלך!!!!

מבטיחה לספר איך היה. ועוד יותר- לשלוח את אהבתכם. נשתדל להיות נציגים טובים של הפורום... מדובר בילדים קטנים (מגיל שנתיים ועד גיל 7), אז נופיע עם סיפוטרון של "פיט פט טו".. אני חושבת שהעליתי לכאן מזמן את התמונות של הסיפור, בכל מקרה, יגיעו גם תמונות. אגב- צביקה לידי שולח חיבוק ענק להתראות, דקלה

תודה רבה לכולכן../images/Emo13.gif

אבישג תודה על הברכות, אני אשתדל ליצור קשר ולראות איך אוכל להשתלב... ולחגית,יהב, שחרזדה חבובית ובובני תודה רבה לכן!

מצטרף ( באיחור ) לברכות גלית המיוחדת שלנו

מאחל לך ולכל בני ביתך שתחוו רק רגעי אושר, קסם
, הצלחה
והנאה ב
החדש
י"ם היא אכן עיר מאוד רוחנית שאני חושב שתיטיב עם אישה רוחנית ופתוחה כמוך ותעיף את הדימיון שלך רחוק רחוק! חוץ מזה שאני כמובן שמח מאוד שהתקרבת אלינו ועכשיו יהיה לך הרבה יותר קל להגיע למרכז מבלי הצורך לבזבז שעות בדרכים ולתכנן תוכניות אירוח אצל חברים וחברות.

תודה יקירי../images/Emo24.gif...

על הברכות והמחמאות. אכן ירושלים מקום רוחני ואני עוד אהנה ממנה אך כרגע אני בארצי (סידורים, התארגנויות ועוד...) בהצלחה בכל העומס ובעיקר לשמור על הבריאות!
גלית

פ י ו ל ה

New member
אין על עיר הקודש:)

ברוכה הבאה לעיר שלי! למקום בו אנשים לובשים סווטשרט בליל אוגוסט בעוד שבתל אביב מטפטפים לחות והקסם מבצבץ בין כל שיח ואבן. שיהיה בהצלחה ומזל טוב על המעבר. אם אני אשמע משהו- אעביר לך :)

liorashap

New member
אכן, אין על ירושלים

הייתי בירושלים בסוף הבוע הזה. ככה סתם חופשה קצרה בצימר. לא מזיעים. לא מתעצבנים גם כשטועים בדרך פעמים. תמיד יש משהו מעניין מעבר לפינה והבאסה הכי גדולה היא שהחופשה הזו לא הגיעה יחד עם פסטיבל הבובות בשבוע הבא..

ליאורה ../images/Emo13.gif

גם אני מתענגת פה על מזג האוויר... הגעתי מאחד המקומות הנמוכים בארץ (עמק בית שאן) וזה כזה כייף להיות בבית בלי להדליק מזגן!

למעלה