הי חברים.לא הייתי פה המון המון זמן.

yellowt

New member
הי חברים.לא הייתי פה המון המון זמן.

...מאד חסרתם לי וחיכיתי ליום שבו אוכל להכנס שוב לפורום ןלראות מה שלום כולם...והנה..אני פה קראתי קצת אחורה רק בשביל להתאקלם מחדש והאמת...ניהיה לי רע... כאילו שעבר פה גל ענק ..שהכה פה באנשים מסוימים וממש כואב לי לראות את הפורום הזה שאני כול כך אוהבת הולך ומאבד את הרגישות הכול כך מיוחדת שהיתה פה תמיד. רואה פה גם המון שמות חדשים שאני לא מכירה (נו..טוב..לא הייתי פה 3 חודשים שלמים אפשר להבין את זה...) רוצה שוב לחזור לפינה הזו שלי שתמיד מצאתי בה נחמה ,אוזן קשבת והרבה הרבה רגישות ואהדה של אנשים שמבינים בדיוק..על מה אני כואבת.. בקיצור אנשים יקרים מקווה למצוא אתכם פה שוב ..כמו אז...

מיכל@בר

New member
היייי תותי וברוכה השבה...

אני מקווה שהמקום הזה יוכל לשמש לך אותה פינה חמה שהיתה, ושתרגישי שוב בנוח... ומה שלומך? באמת מלא זמן שלא היית כאן...

תותי...יקרה יופי לראותך כאן שוב

שאלי עליך ולא היו תשובות. שמחה שחזרת אלינו, ואני בטוחה שתמצאי כאן את אותה הפינה החמה שתמיד מצאת. מיכל ממשיכה לנווט יפה בין כל השבילים והמהמורות שבדרך. אנחנו כאן.

היי!!

מה שלומך? מקווה ששלושת החודשים עשו לך טוב.
תכירי..
זה דחליל. השם החדש של החיבוק

tear

New member
היי תותי, באמת המון זמן...

מקווה שאת בסדר וברוכה השבה לפינתנו הקטנה והחמה

yellowt

New member
אוי כמה שחסרה לי החיבה המיוחדת

הזו שקיימת רק בפורום הזה...ממש בית חם... שמחה לשמוע את "קולכם"..ושמחה לחזור... מה שלום כולכם? אצלי יותר טוב...עברתי תקופה לא קלה לאחרונה פשוט "נפלתי" למשבר שהיה צריך להגיע מתי שהוא...והוא הגיע ו ב ג ד ו ל ... עכשיו מתחילה לצוף שוב ובטוחה שיהיה יותר טוב הלאה כי ...אין ברירה... אני שוב הרה...חודש רביעי שוב בן...קבוצת כדורגל בבית... טוב נו...אני כאן ומחכה שוב לפתוח שולחן איזה ערב... שלכם תותי

מיכל@בר

New member
תותי יקרה.....

משברים מהסוג הזה, גם לא כל כך יש מנוס מהם ואחריהם יש איזו התחלה של לאסוף את הכוחות ולהתחיל לטפס למעלה... ואת עם קבוצת הכדורגל שלך
מצחיקולית אחת, העיקר שאת מאמינה בטוב יותר של הלאה. וזה חשוב חשוב.. תרגישי טוב, ושבת טובה.

היי מיכלי

דיברת על משברים...... הייתי שמחה לשמוע ממך מילה של מנהלת על המשבר של הפורום, על חוסר היכולת שלכם להתמודד עם עובדות כואבות וצודקות , על הצורך ללמד את האנשים להגיד סליחה כשנתפסים עם המכנסיים למטה ולאסוף את הכוחות ולהתחיל לטפס למעלה, you know ..... העתקתי את זה ממך....

למעלה