הי חברים להלן סיכום עונת האביב 2013

הי חברים להלן סיכום עונת האביב 2013

ובכן לפי החוזר ששלח חיים אפרת לכוורנים נראה שעונת האביב מבחינת יבולי הדבש היתה משוגעת לחלוטין וכן אני במכוורתי ראיתי הבדלים תהומיים בין איזורים לאיזורים ישנם איזורים בהם הייתי צריך להעלות שלישיות ואף יותר וישנם מקומות שלא ו ראיתי טיפת דבש מהכוורת ובחלקם חצאי ורבעי קומות שמלאו בדבש-אכן מאכזב לגמרי! אשמח אם תשתפו אותי במה שקרה אצלכם מבחינת יבול ומאיזה איזור אתם וננסה לנתח מה פשר הדבר
מבחינת ורואה המצב בכוורת שהספקתי לבדוק-מעלה דאגה לא קטנה! ההמלצה של שרות ההדרכה היא לתת פסק זמן של שבועיים בין הורדת הקומות להעלאת הקומות ובזמן הזה לתת 4 עישונים באמיטרז בהבדלים של שלשה ימים בין עישון לעישון
מקווה שעזרתי במשהוא בהצלחה לכולם!

יוזמה ברוכה ומידע מעניין

הי בשבקין, רעיון מעניין, אצלי אין הבדל גדול (מצד שני אצלי רוב הכוורות באותו איזור)
אני מאמין שתשמח לשמוע שדיברתי עם הרצל ממועצת הדבש שהתרשם מהפורום שלנו באופן חיובי והבטיח "להזמין" את כל "החברה" להצטרף ובייחוד את המדרייכים.
אני מקווה שזה יקרה בקרוב

היי בועז סאחטין כל הכבוד! מקווה שנראה את זה..

אגב מה לגבי הגשמים אצלכם כמה ירד במערכת הגשמים הנוכחית? מקווה מאוד שזה יתרום לפריחה הקייצית
אם אפשר לשאול מה היה הממוצע אצלך? ואיזה סוגי דבש אביבי יש לך?

גם אני מקווה שזה אכן יתרום. . . נראה

לגבי הממוצע, עוד לא עשיתי, האמת שעוד לא רדיתי הכל. בחלק מהכוורות עוד היה מקום והשארתי את הקומות
אצלי זה בעיר פרחי בר. התחנות שלי ליד שטחי מרעה של בקר.
איך הלך לך? יש איזה דבש מעניין? אני תמיד מחפש סוגים שאני לא מכיר

אז ככה היבולים אצלי קוטביים מאוד...

יש מקומות שהורדתי בממוצע 30 פלוס לכוורת ויש מקומות שהיבולים הם 8-10 קילו ומטה...
תוכל לתת לי סדר גודל בערך מה היבולים שהיו אצלך?
לי יש דבש לימונים דבש אקליפטוס הדרים. זעתר ומרמייה. תלתן. חרוב. טיפואנה.ופרחי בר וקיציים אגב מה מס הכוורן שלך?

למעלה