הי חברים מה שלומכם?

keren1

New member
הי חברים מה שלומכם?

בוקר יום שישי. אתמול הייתי במפגש חברות שלא ראיתי שנה וחצי וכולם רצו לדעת "נו איך קשה לך?". ומה אגיד ומה אומר. אם צריך לסכם את מה שאמרתי אז זה הולך כך ".....ללקק דבש אני לא. וישנם רגעים קשים (במיוחד שהם חולים) אבל הם נהדרים. משגעים. אני לא מסוגלת לחשבו על ילד אחד. ולמי שאין תאומים (או שלישיה) לא יודע מה שהוא מפסיד....." נכון שקשה לנו ולפעמים לא נראה שהיום יגמר והם ילכו למיטות. אבל כשהם נרדמים והראש הקטן שלהם על הכרית נכון שהם מדהימים. החיבוק הקטן שלהם והנשיקות. אוך לאכול אותם. אני רק חושבת איך יכולנו לחיות לפני שהם באו. יום טוב ושבת בריאה שתעבור על כולנו. (אני פה לעוד 4 שעות אם משהו מתעורר, חס וחלילה.

keren1

New member
אמא שלי הרגע התקשרה (היא אצלי)

לשני ומתן יש חום. מתן מתקשה לבלוע - כלומר גרון. זה מה שחסר לי. שלושתם חולים. וגם אני לא בקו הבריאות. טל של 4 בבקשה קרני בריאות ומהר..... נראה לי שבעלי קורס סוף שבוע זה.

אוי , שתעבור עליכם שבת שקטה

רגועה והכי חשוב בריאה

קרנושה

New member
בוקר טוב לכולם......

כן, כן, היתעוררתי לפני חצי שעה.....(קמתי האכלתי וחזרתי למיטה חחח)... וואהו סופשבועעע ואני בחופש עד יום ראשון.....גדול!! קרן......הקרניים שלי לא משהו...חחחחח אבל אני שולחת לכם

היי אחותי סדרתי הכל....../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

בוקר טוב ושבוע טוב לכולם.... סדרתי מה שבקשת את מוזמנת לבדוק... שתתפני תצלצלי שבת נפלאה שתהיה לכולנו... דרדסית

טל של 4

New member
איזה מזל נכנסתי לדקה ...

קרני בריאות נשלחות מייד ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שיהיו בריאים ומהר!!!!

קרנושה

New member
קרן1 ........הלוווווווו

מה קורה? קראת את הודעתי בקשר לתגובתך על בדיקת ה-ph metry? ואם לא הבאתי אותה בקישור לכאן...מחכה מאוד לשמוע תגובתך בנושא.. ומה עם הבחור שהיה אמור ליצור איתי קשר לאסוף את הקופסאות? לא יצר איתי קשר...ובאם לא יצור קשר ב31 לחודש יש מפגש מנהלי פורומים ושם ניתבקשנו ליתרום דברים.....מהגיל הקטן ביותר ועד בכלל...אז תגידי לי מה לעשות? יש לי גם בגדים וגם צעצועים שארזתי בצד...

keren1

New member
להמליץ או להמליץ אני לא יכולה.

לספר לך מה שעברנו אני מספרת כי אני רואה לנכון להכין אותך ואולי זאת גם זכותך להעלות את השאלות האלה מול הצוות הרפואי שמטפל בכם. זאת חוויה לא נעימה. במיוחד שלאור העובדה שהיא לא הראתה כלום ואחריה הינו צריכים לעבור בדיקה נוספת. אשפוז ואז בחצות לחבר את שני לכל מיני מוניטורים ולעבור לילה נוסף. בסוף הבדיקות הראו שהיא בריאה!!

למעלה